Hamileyim ama kaynamam bi kere aramıyor sormuyor

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
11
1
1
19
Bir yıldır evliyim,3 aylık hamileyim.
Ama kaynamam bi kere arayıp sormuyor beni.Hamile olduğumu söylediğimde sadece tebrik etti, hiç sevinç görmedim. riskli bir hamilelik geçiriyorum, bütün gün evdeyim, uzanıyorum fazla iş yapmıyorum.Benim evim ve kaynanamın evi yan yana.Hic gelmiyor.
Gitmediğim zaman, kaynanamı aramadığım zaman bana kızıyor.Ama benim orda hıc gidesim yok.Ben seni kızım gibi seviyorum diyor.Bana hıc öyle gelmiyor.
Ben oraya gittiğimde hep görümcelerim oluyor. Kimse benimle muhatap olmuyor, telefonda bakıyorlar,benim canım sıkılıyor öyle.Beni hıc yakın tutmuyorlar...
Önceden ben çalışıyordum,ama riskli gebelik olduğu için işten çıktım.Kaynanam bunu öğrendiği zaman yüzünü görseydiniz.Cok bozuldu.Kayinpederim ve kaynamam dediler ki erken değil mi işi bırakmak için,sanki ben keyften bıraktım.
Kaynanam her zaman bebek için çok erkendi diyor şimdi yapmasaydiniz,hayat çok zor diyor,bak şimdi sen calismiyorsun evdesin,benim oğlum nasıl yapicak tek.Borçlarınızı yeni bitirdiniz,Önce siz ikiniz kendinizi toparlasaydınız ondan sonra bebek için düşünseydiniz.Her gittiğimde bana bunu söylüyor. Beni sinir ediyor.
Biz aslında bebek düşünmüyorduk şimdi,ama oldu, beklemiyorduk, sürpriz oldu.
Kaynanam bunu bile bile durup durup söylüyor bana yukarı yazdıklarımı.
En son sinirlendim dedim
Anne bak sen şimdi bunu söylüyorsun bana,ne değişiyor,?Bı kere değil her zaman söylüyorsun ne kazanıyorsun, değişen bi şey yok dedim,olan oldu,her çocuk rızkiyla gelir dedim.
Ama kaynamam yeni durmuyor Daha önceden tedbirini almalıydın yani şimdi çocuk yapmamalıydın..

Neden kv nizden bu konuda yakın ilgi beklediniz sadece bilemedim.Kendi aileniz çok sevindi mi ,biz bakarız sen çalışırsın vs dedi mi mesela? Muhtemelen kv nizin böyle davranma sebebi ,kendisinin de maddi manevi size destek olamayacağından. Yanyana oturmak zaten başlı başına çok yanlış.Ev sizin bile olsa onu kiraya verip daha mesafeli bir yerde oturmak her zaman en iyisidir.

Arayınca da çok arıyor acmasam olur mu dersin? Dertsiz başına dert arıyorsun galiba? Hamileliğin kv göre sekillenmicek. İster sevinsin ister ağlayıp zirlasin. Hamileliğin tadını çıkar. Çok mu lazım sanki boşver

En guzeli uzak durmak dertsiz basinizi derde sokmamak aramasin sormasin uzak dursun daha iyi

Ohhh misss çoğu ınsanın aradıgı kaynana aramasın gelmesin .

Cocugu da kaynana için yapmadıysanız eşinizde size nie işi bıraktın demedıyse nie tınlıyorsunuz laflarını

Sıkılıyorsanız gitmeyin zaten kafanızın dağıldığı değil stres olduğunuz bi evmıs kayınvalide evi .

Düşük riskinizde varmış bu bahaneyle yatın evınızde

Aman niye dert ediyorsun koy mesafeni gidip gelmeyi kes. Eşin kendi gitsin. Laf söyleyip duruyor, bunu çekmek zorundadeğilim de . Sen yokmuş gibi yapanlara niye bu kadar değer veriyorsun

Çok merak ediyorum kendi kızı olsaydı niye işi bıraktın erken değil mi çocuk için bilmem ne diyecek miydi hayır.
Oda her kv gibi sadece kendi doğurduğuna anne ve o yüzden oğlunun kesesini düşünüyor çocuk zorlanacak vs diye yani senin gebeliğin riskliymiş bilmem neymiş onun sorunu bu değil onun kendine dert edindiği oğlunun gelirinin azalması öyle düşünüyor ona kayırıyor şimdi.
Bence sende mesafe koy bana o lafı bi kere der mesela öyle bi terslerim ki ikinciye diyemez.her seferinde de alttan alma ona laf anlatmaya çalışma

Kadına bak Allah ın işine de karışıyor. Sanane de geç ne uzun uzun cümleler kuruyorsun. Beklentini de sıfırla.

Evet yanyana oturmak çok yanlıştı, evi tutmadan önce herkes söylediler ama ben dinlenmedim ama taşınıcaz başka evde.evlenmeden önce anlamıyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum, herkesten uzak daha iyi daha huzur

Kayınvalidem işine gelince kızım gibi seviyorum diyor bana,bu yalanı kim inanıyor .
Kendi kızı olsaydı her gün giderdi , temizliği, yemeği yapardı,her şey,

En guzeli uzak durmak dertsiz basinizi derde sokmamak aramasin sormasin uzak dursun daha

Kızıyor ama hanımefendi gitmedigim zaman, eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor,o yüzden, eşim için gidiyorum ,
Onun için olsaydı hiç gitmezdim

Kayınvalidem işine gelince kızım gibi seviyorum diyor bana,bu yalanı kim inanıyor .
Kendi kızı olsaydı her gün giderdi , temizliği, yemeği yapardı,her şey,
Bence sen o kadından hiç bişey bekleme sana ondan fayda yok yavaş yavaş yap evinin işini kendini yormadan otur yerine.
Beklentin olmasın zaten kadın istememiş sevinmemiş senin işine mi koşacak

Bence sen o kadından hiç bişey bekleme sana ondan fayda yok yavaş yavaş yap evinin işini kendini yormadan otur yerine.
Beklentin olmasın zaten kadın istememiş sevinmemiş senin işine mi koşacak
Zaten beklemiyorum bir şey ondan.Evlendiğim ilk gün onun gerçek yüzünü gördüm.

Uzak durmak en iyisi aramasın çok önemli değil bana göre

Kızıyor ama hanımefendi gitmedigim zaman, eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor,o yüzden, eşim için gidiyorum ,
Onun için olsaydı hiç gitmezdim
Onun ağzı var söyluyordaa siz nie söylemiyorsunuz çocuğa laf edip duruyor Allah ın gücüne gider bisey olur die

Aman niye dert ediyorsun koy mesafeni gidip gelmeyi kes. Eşin kendi gitsin. Laf söyleyip duruyor, bunu çekmek zorundadeğilim de . Sen yokmuş gibi yapanlara niye bu kadar değer veriyorsun

Gitmedigim zaman kızıyor, trip atıyor,ortada bi şey yok, cocuk gibi ya, o kim ki ben onun triplerini cekecem,
Eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor, şikayet ediyor beni,ama eşim demiş ki beni karışmayın,ne varsa kendi aranızda çozuyun demiş .
Eşim için gidiyorum , arıyorum
Bana kalsaydı ne giderdim ne arardım sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…