Valla bana soylediklerinden sonra ben tamamen kestim gorusmuyorum gayet mutluyum esimde pek gitmiyor , kendileri bilirler dusuk yapip kurtaj oldugumda gelmisti sesini duyunca daha cok moralim bozulmustu
Valla bana soylediklerinden sonra ben tamamen kestim gorusmuyorum gayet mutluyum esimde pek gitmiyor , kendileri bilirler dusuk yapip kurtaj oldugumda gelmisti sesini duyunca daha cok moralim bozulmustu
Gitmedigim zaman kızıyor, trip atıyor,ortada bi şey yok, cocuk gibi ya, o kim ki ben onun triplerini cekecem,
Eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor, şikayet ediyor beni,ama eşim demiş ki beni karışmayın,ne varsa kendi aranızda çozuyun demiş .
Eşim için gidiyorum , arıyorum
Bana kalsaydı ne giderdim ne arardım sorardım
Gercekten yani cocugu kaynananızamı yaptınız
Ne guzel karısmasın ıste ,sormasın sizede gün dogar hiçbişeyinize karısamaz o hakkı bulamaz .
Bence hamılelıgınızın keyfını cıkarın bosverın dıgerlerını
Gercekten yani cocugu kaynananızamı yaptınız
Ne guzel karısmasın ıste ,sormasın sizede gün dogar hiçbişeyinize karısamaz o hakkı bulamaz .
Bence hamılelıgınızın keyfını cıkarın bosverın dıgerlerını
Karışıyor ama doktor bi liste vermiş Kan testleri için,kaynanam dedi ki eh bunları yapma,benim kızım da yapmamış, özel hastanede gidiyorum,niye özel hastanede gidiyorsun,benim akrabam devlet hastanede gitti,yok böyle yok şöyle.
"Ben hamile olduğum zaman hic hastanede gitmemişsim diyor, doğum yaptığım zaman doktor evde geldi, hastane vardı ama ben gitmiyordum diyor,bana ayrı söylüyor eşime ayrı söylüyor..