• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşim istemiyor

Evimiz var açıkcasi evin tum tadilatını da yaptik eve fazlaca esya da aldık araba da aldık ustume aldim ehliyetimide aldim herseyimiz tam sadece arabanin kredi borcu vsr onu da umursama diyorum cocuk gelse evet masraf cok ama babamdsn kalan arsa var onu satar oderiz en fazla 3 erkek cocuk haliylr evde hiç durmuyorlr kucuk oglumun bu aralar 2 yaş sendromu var baya kriz geciriyoz gece hep esim bskiyor onun zorlugundn dolayi istemiyor heralde
Eşiniz düşüncesiz biri değil ne güzel çocuklarına bakan biri. Bilemedim. Allah yardımcınız olsun. Biz aldırma kararı veremeyiz mesela sonuçta dediğiniz gibi o da bir can. Benim de 2 oğlum 1 kızım var. Ne kadar zor biliyorum. Ama bizim de bu şartlarda olsa başım gözümüz üstüne. Gerçi benim kocama kalsa 10 tane doğursam hayır demez 😅

Allah size akıl fikir versin.
Boşanma aşamasına gelinen kötü evlilik, zaten üç tane çocuk varken daha bu ortama dördüncü çocuk getiriyorsunuz.
O çocuğun günahına gireceksiniz asıl. Şu aile ortamına doğacak yazık. Resmen boşanmamak için yapılan çocuk
Boşanma nerde yazıyor ki?

Allah size akıl fikir versin.
Boşanma aşamasına gelinen kötü evlilik, zaten üç tane çocuk varken daha bu ortama dördüncü çocuk getiriyorsunuz.
O çocuğun günahına gireceksiniz asıl. Şu aile ortamına doğacak yazık. Resmen boşanmamak için yapılan çocuk
Korundugumuz halde oldu
Sizede akıl versin bu yorumu yaparkene kalp kırmanıxa gerek yok
Boşanmamk icin mi ne alaka zaten oyle olsaydi eşim aldırmami istemezdi

Ustumde 800 binlik araba var 300 binlik arsa. Cokta mühim degil ya hani asla eski cahil dusuncesinde degilim açıkçası bende bir bebege hazir değilim ama vicdsn azabi cekerim korkum var
Ben daha önce evi terkettim annemlere gittim kaynana falan bakti ama kesinlikle beni aramadi eşim aradi cociklar sefil oldu diye geri döndüm
3 çocuğu o zaman nie atıp gittiniz madem bu kadar arabaya arsaya guvenıyordunuz .

Eşiniz düşüncesiz biri değil ne güzel çocuklarına bakan biri. Bilemedim. Allah yardımcınız olsun. Biz aldırma kararı veremeyiz mesela sonuçta dediğiniz gibi o da bir can. Benim de 2 oğlum 1 kızım var. Ne kadar zor biliyorum. Ama bizim de bu şartlarda olsa başım gözümüz üstüne. Gerçi benim kocama kalsa 10 tane doğursam hayır demez 😅
Yorumlarımı okuyun alıntıladım .
Çok poncik bi kalbiniz var 🥰ama malesef konu sadece gebelik değil 😔

Korundugumuz halde oldu
Sizede akıl versin bu yorumu yaparkene kalp kırmanıxa gerek yok
Boşanmamk icin mi ne alaka zaten oyle olsaydi eşim aldırmami istemezdi
Zaten siz boşanmak istemiyorsunuz. Çocukla koca eve bağlanmaz, evlilik de kurtulmaz. 4 çocukla ortada mı kalmak istiyorsunuz?

Simdi enistemde oyle cocuk ister hep ablamdan ama hep ise gider asla cocuklara bakmaz evine geç giden biri
Bizdr tam tersi hep esim eve erken gelir haftasonu çocuklara bakar ben disari cikarim hastalandiklarinda ben ve eşim baksar cogunlukla eşim bakar aksam 3 cocugu da eşim uyutmaya goturur

Hayır nasıl libidonuz var bilmem/ daha ocakta aldatan adamla cinsel muhabbet de devam ediyor.
Pes gerçekten.
Ki şu zamanda 4 çocuk düşünebilmek bile şuursuzluk. Dört çocuk büyütmek okutmak maddi manevi nasıl göze alınır

Adetim 3 gün gecikti test aldım ve ikincisi silik çıktı eşim kesinlikle istemiyorum aldiralim dedi eşimle aramiz bozuktu onceki konumdada anlattim zaten ama suan iyi
3 cocuk var daha da istemiyorum diyor ama ben bir anne olarak kendimi kötü hissediyorum korundugumuz halde gene cocuk olduysa allahin vardir bir bildigi diyorum kendime sizce ne yapmaliyim akil verin bugun ogrendim hamile oldugumu
Yönteminizi değiştirin.

Simdi enistemde oyle cocuk ister hep ablamdan ama hep ise gider asla cocuklara bakmaz evine geç giden biri
Bizdr tam tersi hep esim eve erken gelir haftasonu çocuklara bakar ben disari cikarim hastalandiklarinda ben ve eşim baksar cogunlukla eşim bakar aksam 3 cocugu da eşim uyutmaya goturur
İyi de siz boşanma aşamasındaymışsınız nasıl oldu bu iş?

Boş bir yorum baska yerinizden anliyorsunuz neyse siz baska konuya gidin
Allah size akıl fikir versin ben biyerımden anlamıyorum da siz kendı anlattıklarınızı belli ki unutmuşsunuz . Bari böyle dönüp dönüp affedeceksınız çocuk yapacaksınız aklınıza estikçe gelip burda dökmeyin herseyinizi sonra millet evlilikten soğuyor .
İyi günler

Allah size akıl fikir versin ben biyerımden anlamıyorum da siz kendı anlattıklarınızı belli ki unutmuşsunuz . Bari böyle dönüp dönüp affedeceksınız çocuk yapacaksınız aklınıza estikçe gelip burda dökmeyin herseyinizi sonra millet evlilikten soğuyor .
İyi günler
Ve daha 26 yaşında. 26 yaşında dört çocuk. Bazı kadınlara söyleyecek söz yok. Kendi hayatlarını rezil ediyorlar da olan çocuklara oluyor

Ve daha 26 yaşında. 26 yaşında dört çocuk. Bazı kadınlara söyleyecek söz yok. Kendi hayatlarını rezil ediyorlar da olan çocuklara oluyor
Ne diyebılırız ki . Baksanıza konu sahıbı bana gebeliğimle ilgilenin aldatmanın ne alakası var şuan kıcınızdan anlıyorsunuz .
başka yoruma yallah dedi gitti

8Hayır nasıl libidonuz var bilmem/ daha ocakta aldatan adamla cinsel muhabbet de devam ediyor.
Pes gerçekten.
Ki şu zamanda 4 çocuk düşünebilmek bile şuursuzluk. Dört çocuk büyütmek okutmak maddi manevi nasıl göze alınır
Maddi durumumuz iyi biz manevi olarak zorlaniriz diyoruz zsten ve
Ne diyebılırız ki . Baksanıza konu sahıbı bana gebeliğimle ilgilenin aldatmanın ne alakası var şuan kıcınızdan anlıyorsunuz .
başka yoruma yallah dedi gitti
Ben burdayım anlaşilan sizde burdasinız başka konuya gitmemissiniz 😀

Kızdan para koparmış borcunu ödemiş
Bu ayri bir mesele ama atesle barut ysn yana durmaz misali malesef ailemi aradim sıginms evine git dediler ne diyebilirfim ki konumuz aldatmsk degil zsten hamile olmam
Allah tan maddi durumunuz iyiymiş de kocanız başka kadınları kandırıp para çarpıp borç ödeme yolunda sizi boynuzlamamıs. Hâlâ söylediklerinizin arkasında durmuyorsunuz 🤣

Back
X