• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşim istemiyor

Yani 4 çocuğun yükü çok fazla bunlar aynı anda üniversiteye gidecek. Küçük çocuk kreş yaşında tam işe girip hayatını kuracak zamanda yine erteliyorsun. Bu yaşta bu şuursuzluk şok etti zaten 3 çocuk bile fazla bence. 26 yaşındasın yahu. Ben korunduğuna da inanmadım.

Allah tan maddi durumunuz iyiymiş de kocanız başka kadınları kandırıp para çarpıp borç ödeme yolunda sizi boynuzlamamıs. Hâlâ söylediklerinizin arkasında durmuyorsunuz 🤣
Kızda kaşınmasaydı canim 3 cocuk ve evli oldugunu biliyordu parasini vermeseydi her iki taraf suçlu

Yani 4 çocuğun yükü çok fazla bunlar aynı anda üniversiteye gidecek. Küçük çocuk kreş yaşında tam işe girip hayatını kuracak zamanda yine erteliyorsun. Bu yaşta bu şuursuzluk şok etti zaten 3 çocuk bile fazla bence. 26 yaşındasın yahu. Ben korunduğuna da inanmadım.
Neden inanmadınız anlayamadim gayette korunuyordm
Zaten siz boşanmak istemiyorsunuz. Çocukla koca eve bağlanmaz, evlilik de kurtulmaz. 4 çocukla ortada mı kalmak istiyorsunuz?
Cocugu bile bile sanki yapmisim gibi saçma yorumlar valla ya ben eşimi affettim aldattiysa da affettim her adamin bir hatası olabilir bu fikir tartışılır seninki aldatmaz ama çocuklara bakmaz yada para vermez sana ev isinde yardimci olmamz ama benimkinindr hatasi bu oldu aldatti ama artısı daha coktu

Adetim 3 gün gecikti test aldım ve ikincisi silik çıktı eşim kesinlikle istemiyorum aldiralim dedi eşimle aramiz bozuktu onceki konumdada anlattim zaten ama suan iyi
3 cocuk var daha da istemiyorum diyor ama ben bir anne olarak kendimi kötü hissediyorum korundugumuz halde gene cocuk olduysa allahin vardir bir bildigi diyorum kendime sizce ne yapmaliyim akil verin bugun ogrendim hamile oldugumu
O kadar korunmaya nasıl hamile kaldınız acaba 🤔 kadının üstüne ceketimizi atsak hamile kalıyor ya diyen Kemal Sunal geldi aklıma 😁 İnşallah en hayırlı kararı verirsiniz zor bir durum çünkü

O kadar korunmaya nasıl hamile kaldınız acaba 🤔 kadının üstüne ceketimizi atsak hamile kalıyor ya diyen Kemal Sunal geldi aklıma 😁 İnşallah en hayırlı kararı verirsiniz zor bir durum çünkü
Eşim hep korundu yani içine bosalma da olmadı suan hamileysem zevk suyundaki spermlerden olmuşumdur

Cocugu bile bile sanki yapmisim gibi saçma yorumlar valla ya ben eşimi affettim aldattiysa da affettim her adamin bir hatası olabilir bu fikir tartışılır seninki aldatmaz ama çocuklara bakmaz yada para vermez sana ev isinde yardimci olmamz ama benimkinindr hatasi bu oldu aldatti ama artısı daha coktu
Ooo siz buna razıysanız daha çok boynuz yersiniz. Allah sabır versin şimdiden.
İnanmazsınız ama çok doğru düzgün adamlar da var. Hem aldatmayan hem ilgili hem yardımcı. Ayrıca bir tercih edecek olsam kesinlikle aldatmamasını tercih ederim. Dediğiniz özellikler olmasın ama saçma sapan rezil olmayayım elaleme, hastalık kapmayayım

Ooo siz buna razıysanız daha çok boynuz yersiniz. Allah sabır versin şimdiden.
İnanmazsınız ama çok doğru düzgün adamlar da var. Hem aldatmayan hem ilgili hem yardımcı. Ayrıca bir tercih edecek olsam kesinlikle aldatmamasını tercih ederim. Dediğiniz özellikler olmasın ama saçma sapan rezil olmayayım elaleme, hastalık kapmayayım
Benim eşim sosyal medya uzerinden konustu cinsel yolla birsey olmus olsaydi asla bende kabullenmezdm ama herkesin kendi fikri

İki tane korunma yöntemi ile hamile kalmak çok zor gerçekten prezervatif falan mı yırtıldı yada son anda mı taktı eşiniz, çok düşük olasılık gerçekten.
Eşinizi affedin affetmeyin bu sizin bileceğiniz iş ama çocuk konusu kesinlikle ortak karar olmalı. Eşinle sakin kafada otur konuş, diğer çocuklar kaç yaşında? Şuan hala bebek olan var mı?
Maddi olarak iyiyiz dediniz ama 800binlik araba 300binlik tarlaya göre diyosanız ona güvenmeyin ortada 3 hatta belki 4 çocuk olacak.

Yaaa…. Gerçekten hem cinslerimi anlayamıyorum…
Ya arkadaşım sen ocak ayında aldatıldın…Şubat ayında hamile kaldın.
Mart ayında gebeliğini öğrendin.
Hadi eşinden ayrılamadın 3 çocuk var,
Ailen arkanda değil bunları anladım.
Ya seni aldatan adam ile bir ay sonra aynı yatağa mı girdin…
Kendini bu kadar degersizleştirme…
Diyorum ya hadi affettin, hadi çocukların Var, hadi ailen arkanda değil.
Peki gururun hemen aynı yatağa girdin üstüne bebek oldu.
Gerçekten pesss!!!!

3 aylık iğnelerin koruması %99 bu yüzden dış gebelik riskide çok fazla, o yüzden mutlaka kan verin usgye girin. Kararınız ne olursa olsun, dış gebelikse beklemeniz çok riskli olur

+++++ daha mı çoktu.
O çok artıları sana seni seviyorum diye videolar mesajlar atarken, aynı anda başka bir kadına seni seviyorum demesi mi!!!
Yapma Allah aşkına bu durumu normalleştirme…
Kimse evet senin affedip afetmene laf etmez.
Lakin bu durumu böyle savunma…
Sen böyle eşinede yaparsan…ooo o nasıl olsa affedecek diye daha Cook aldatır seni.
Azıcık dik duruşlu ol bence burnu sürtsün

Ustumde 800 binlik araba var 300 binlik arsa. Cokta mühim degil ya hani asla eski cahil dusuncesinde degilim açıkçası bende bir bebege hazir değilim ama vicdsn azabi cekerim korkum var
800 binlik araba ve 300 binlik arsayla hayatınızı garantide mi görüyorsunuz? Bir de 3 çocuk var. Bu arada size kötü bi haberim var bunları evlendikten sonra edindiyseniz yarısı sizin değil. Aldattığını ıspatlarım diyorsanız heveslenmeyin. Aldatılıp 4. Çocuğa hamile kalmışsınız. Yani kanunen affetmiş oldunuz hiç bir anlamı yok. Bunların hepsinden önce Allah size akıl fikir versin. Daha fazlasına sahipken 1 çocuğa bile tedirgin oldum. Bebeğimi kaybedince belki de yetemeyecektim diye rahatlamadım desem yalan olur. Ne kadar kolay görüyorsunuz bazı şeyleri.

İki tane korunma yöntemi ile hamile kalmak çok zor gerçekten prezervatif falan mı yırtıldı yada son anda mı taktı eşiniz, çok düşük olasılık gerçekten.
Eşinizi affedin affetmeyin bu sizin bileceğiniz iş ama çocuk konusu kesinlikle ortak karar olmalı. Eşinle sakin kafada otur konuş, diğer çocuklar kaç yaşında? Şuan hala bebek olan var mı?
Maddi olarak iyiyiz dediniz ama 800binlik araba 300binlik tarlaya göre diyosanız ona güvenmeyin ortada 3 hatta belki 4 çocuk olacak.
Ya yeri geliyordu eşim geri cekilme yontemi kullaniyordu ama asla icine bosalmasi olması muhtemelen zevk suyundn geldi bende cok şaşkınım eşimde çok şaşkın korunduğum halde nasil kalabilirsin dedi ya maddi olarak elbette cokta zengin degiliz ama cok sukur genede eşimin babasindan kalsn 3 ev var kızıyla eşime bolusturse ordanda bisey gelir tabi eşim cok calisiyor zaten aylik maasi 50 60 bine geliyor bilemiyorum maddi degilde manevi anlamda yetinebilecek miyiz bilmiyorum şuan biri hastalanda digerleride hastalaniyor ben birine esim digerlerine bakiyor suan 2 gecedir esimle uykusuz 2 cocuk hasta diye

800 binlik araba ve 300 binlik arsayla hayatınızı garantide mi görüyorsunuz? Bir de 3 çocuk var. Bu arada size kötü bi haberim var bunları evlendikten sonra edindiyseniz yarısı sizin değil. Aldattığını ıspatlarım diyorsanız heveslenmeyin. Aldatılıp 4. Çocuğa hamile kalmışsınız. Yani kanunen affetmiş oldunuz hiç bir anlamı yok. Bunların hepsinden önce Allah size akıl fikir versin. Daha fazlasına sahipken 1 çocuğa bile tedirgin oldum. Bebeğimi kaybedince belki de yetemeyecektim diye rahatlamadım desem yalan olur. Ne kadar kolay görüyorsunuz bazı şeyleri.
Bosanmayi dusunmuyorum xaten bosanma avukatı gibi yazmışsınız bilgim var yazdıklarinızdan bebeginizi kaybettiğine sevinen tek anne helal ne vicdan seninki

Bosanmayi dusunmuyorum xaten bosanma avukatı gibi yazmışsınız bilgim var yazdıklarinızdan bebeginizi kaybettiğine sevinen tek anne helal ne vicdan seninki
Şimdi daha da çok sevindim. Ya annesini aldatan bi babası olsaydı. Ya annesi de 3 kuruşla kendini garantide görseydi. Ya annesi aldatılmaya göz yumacak kadar gurursuz olsaydı. Hayatta daha acı şeyler var.

Ya yeri geliyordu eşim geri cekilme yontemi kullaniyordu ama asla icine bosalmasi olması muhtemelen zevk suyundn geldi bende cok şaşkınım eşimde çok şaşkın korunduğum halde nasil kalabilirsin dedi ya maddi olarak elbette cokta zengin degiliz ama cok sukur genede eşimin babasindan kalsn 3 ev var kızıyla eşime bolusturse ordanda bisey gelir tabi eşim cok calisiyor zaten aylik maasi 50 60 bine geliyor bilemiyorum maddi degilde manevi anlamda yetinebilecek miyiz bilmiyorum şuan biri hastalanda digerleride hastalaniyor ben birine esim digerlerine bakiyor suan 2 gecedir esimle uykusuz 2 cocuk hasta diye
Maddi olarak bakınca eve giren tek maaş 50-60bin çok değil, tabi bu boyutu siz bilirsiniz bell ki kendi yağınızda kavruluyorsunuz ve yetiyor. İşin manevi boyutu zaten önemli olan, 4. Çocuk için eşinizle ortak karar vermeniz lazım sonradan pişman olursanız ikinizde geri dönüşü yok. Eşinizin korunma yönteminden bağımsız siz iğne olduğunuz için dış gebelik geçirebilirsiniz, iğneler çok yüksek koruma sağlıyor çünkü.

Back
X