• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşim istemiyor

altus34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
78
22
18
26
Adetim 3 gün gecikti test aldım ve ikincisi silik çıktı eşim kesinlikle istemiyorum aldiralim dedi eşimle aramiz bozuktu onceki konumdada anlattim zaten ama suan iyi
3 cocuk var daha da istemiyorum diyor ama ben bir anne olarak kendimi kötü hissediyorum korundugumuz halde gene cocuk olduysa allahin vardir bir bildigi diyorum kendime sizce ne yapmaliyim akil verin bugun ogrendim hamile oldugumu

Aldirin ya da aldirmayin diyemem ama bundan sonrasi icin ya siz ya esiniz kalici bir cozum bulun tup baglatma gibi.

Aldirin ya da aldirmayin diyemem ama bundan sonrasi icin ya siz ya esiniz kalici bir cozum bulun tup baglatma gibi.
Erkeklerde kalıci bir işlem varmış esime yap dedim yapmam dedi benimde 2si normal 3.sü acil sezeryan oldu o an aklima baglatmak gelmedi birde kızım yok diye de neyde 4. Çocuğu yapariz tüpleri baglatirim demistim esime

Erkeklerde kalıci bir işlem varmış esime yap dedim yapmam dedi benimde 2si normal 3.sü acil sezeryan oldu o an aklima baglatmak gelmedi birde kızım yok diye de neyde 4. Çocuğu yapariz tüpleri baglatirim demistim esime
Yapmam diyorsa 4. yu aldiralim gibi bir soz hakki olmamali. Korunma yonteminiz neydi?

Siz kan testi verdiniz mi belkide hamile degilsinizdir

Adetim 3 gün gecikti test aldım ve ikincisi silik çıktı eşim kesinlikle istemiyorum aldiralim dedi eşimle aramiz bozuktu onceki konumdada anlattim zaten ama suan iyi
3 cocuk var daha da istemiyorum diyor ama ben bir anne olarak kendimi kötü hissediyorum korundugumuz halde gene cocuk olduysa allahin vardir bir bildigi diyorum kendime sizce ne yapmaliyim akil verin bugun ogrendim hamile oldugumu
Bi kan verin önce emin olun
İdrar testleri çok silik çıkarıyor bana da oldu defalarca

Eklentiler

• 20250311_132419.webp
    20250311_132419.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 87
Çalışıyor musunuz ? Siz daha iki ay önce aldatılıp boşanma davası açmıyor muydunuz ne ara affettiniz de birbirinize dokunacak kadar içinize sindirdiniz
Kızdan para koparmış borcunu ödemiş
Bu ayri bir mesele ama atesle barut ysn yana durmaz misali malesef ailemi aradim sıginms evine git dediler ne diyebilirfim ki konumuz aldatmsk degil zsten hamile olmam

Eşim prezatif bende igne oluyordum 3 aylık
Allah Allah bu kadar korunmaya nasıl gebe kaldınız şaştım doğrusu. Acaba prezervatifi son anda falan mı takıyosunuz?
Maddiyatınız nasıl eşiniz neden istemiyor?

Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim
E hadi onda kızdan para koparmış ondan 2 ay önce de bu adam sizi boşamak istiyormuş . Her iki ayda bir artık iyiydik modundan bi çıkın ya . Kimseye demem böyle bısey haddim değil ama siz o bebekten vazgecın madem adamda istemıyorsa . Açıktan okuyup guvenlık belgesı alma hayalınızle 4 çocuğa nasıl bakacaksınız sizin bi tane sorununuz şuan hamile olmanız değil ki

Allah Allah bu kadar korunmaya nasıl gebe kaldınız şaştım doğrusu. Acaba prezervatifi son anda falan mı takıyosunuz?
Maddiyatınız nasıl eşiniz neden istemiyor?
Evimiz var açıkcasi evin tum tadilatını da yaptik eve fazlaca esya da aldık araba da aldık ustume aldim ehliyetimide aldim herseyimiz tam sadece arabanin kredi borcu vsr onu da umursama diyorum cocuk gelse evet masraf cok ama babamdsn kalan arsa var onu satar oderiz en fazla 3 erkek cocuk haliylr evde hiç durmuyorlr kucuk oglumun bu aralar 2 yaş sendromu var baya kriz geciriyoz gece hep esim bskiyor onun zorlugundn dolayi istemiyor heralde

Konunuz aldatmak değil hamile olmanız bununla ilgilenin mi demek istediniz bana ?

Hanfendi siz sığınma evıne git diyen bi aile ve iki aya boşanalım diyen iki aya aldatan falan fistan bi adamdan 4. Çocuğu beklıyorsunuz .
konu baslıgına da eşim istemıyor yazmışsınız adamın neden istemedıgı belli . Çocuk aileyi toplar kafasındaysanız 3 çocukla toplanmamış bi aile var ortada babanızdan kalan arsayı da satıp bu adamın eline tutuşturmayın .

Konunuz aldatmak değil hamile olmanız bununla ilgilenin mi demek istediniz bana ?

Hanfendi siz sığınma evıne git diyen bi aile ve iki aya boşanalım diyen iki aya aldatan falan fistan bi adamdan 4. Çocuğu beklıyorsunuz .
konu baslıgına da eşim istemıyor yazmışsınız adamın neden istemedıgı belli . Çocuk aileyi toplar kafasındaysanız 3 çocukla toplanmamış bi aile var ortada babanızdan kalan arsayı da satıp bu adamın eline tutuşturmayın .
Ustumde 800 binlik araba var 300 binlik arsa. Cokta mühim degil ya hani asla eski cahil dusuncesinde degilim açıkçası bende bir bebege hazir değilim ama vicdsn azabi cekerim korkum var

Allah size akıl fikir versin.
Boşanma aşamasına gelinen kötü evlilik, zaten üç tane çocuk varken daha bu ortama dördüncü çocuk getiriyorsunuz.
O çocuğun günahına gireceksiniz asıl. Şu aile ortamına doğacak yazık. Resmen boşanmamak için yapılan çocuk

Back
X