Hamileyim ama çoook tedirginim....

ben bugün çok iyiyim.midem de iyi şimdilik :) ruh halim çok iyi.tedirginlik var ama ne bileyim rahatım şimdi.ne gelirse Allah tan razıyım diyorum dua ediyorum ve bekliyorum.senin karnın niye şiş ki?dr a c tesi gidecem haftaya gel demişti o zaman cumaydı .belki yarın giderim.bizim kan uyuşmalzlığımız var.ilk bebekler düşük oluyor diye duyudum moralim bozuldu hayırlısı benim hamile kalmam eşimin değerlerinin yükseldiği anlamına geliyor ona da şükür diye düşünüyorum.
okul başladı günler daha çabuk geçiyor.sen şu an çalışıyor musun?

ha bi de kendime diğer formlara girmeyi yasakladım aboneliklerimi bitirdim.moralim çok bozuluyor sadece buna girip seninle yazışma kararı aldım.

merhaba ayhu'cum, nasılsın?
hayırlı olsun, çok mutlu oldum okuyunca..

düzenli aralıklarla, fırsat buldukça girip bakıyorum hamilelik müjdesi verenlere.. bugün de seni gördüm ilk olarak :)

allahım tamamına erdirsin inşallah..
pozitif düşün, pozitif olsun..
artık gebesin sen, çok kutsal bir dönem bu. çok sorumluluklar var biliyorsun üzerinde şekerim :)
olumlu düşünmek ve bebeğine olumlu mesajlar göndermek zorundasın...

sakın... neatif yok.. asla! oki doki?
kendine ve meleğine iyi bak..

çok çok tebrik ederim hayatım allah sağlıklı bir şekilde kollarına almayıda nasip ederi inşallah
darısı bizlerinde başına

teşekkür ederim.evet her şey çok güzel...opuyorumnanaktan

çok güzel bie mesaj yazmışsın moral oldun bana:teselli:

çok sevındımmm senın adınaa rabbım banada 3tane verdıı ama doguramazdım ve aldırdım 3unu sımdı4uncuden suphelenıorum.ama bunuda doguramıcamm çok uzuluorumbı sınamadan gecıorum sankıı dılerım allahh butun evlat sahıbı olmak ısteynlere nasıp etsın ınsallah bu duyguyu suan ben yasayamıorum bunu ılerde ıns yasarımm...

teşekkür ederim.bence de bir imtihandan geçiyorsun.korunma yöntemini değiştirirseniz belki böyle zor şeyler yaşamazsınız.tabi hayırlısı..inşallah zamanı gelince yaşarsın bu güzel duyguyu...

AYhucum ben seni diğer topikten tanıyordum fakat ameliyat olmadan hamile kaldını bilmiyordum
değerleriniz kaçtı eşinin canım merak ettim benimeşimde olucak ameliyatda o yüzden soruyorum
heray bir umutla bekliyorum olucak die ama yok

canım ya ben ameliyat olmadan hamile kalmadım ki?nerede okuduysan söyle de düzelteyim yanlış anlamayı.insanlara gereksiz umut vermek istemem.
benim eşim 6 şubatta ameliyat oldu.8 ay sonra hamiş oldum.
değerlerimiz çok düşüktü ameliyattan önce 1 milyon civarıydı ameliyattan 4 ay sonra 12 milyon olmuştu.bu ay tekrar kontrole gidecekti ama gitmedi.sorun olursa hepsini cevaplarım.eşin mutlaka ameliyat olsun...

canımcım yazının tam başında eşim varikolsedi yazdınya ben orda sandımki olmadı ameliyat ve sen kaldın ben yanlış anladım yani
benim eşiminde 14milyon şuanda hareketliliğide yüzde 72 doktor normalde bu şartlarda olur ama ameliyat olması gerekiyodu dedi. bizde 19aydır bekliyorus işte olmadı
ama seni okuyunca eşimede okuttum bak ameliyattan sora oldu die
allahım bizede nasip eder inş

sizin değerler çok daha yüksekmiş.biz de hareketlilik yüzde 5 filandı..eşine varikosel teşhisi kondu mu yoksa değer düşüklüğü mü? bi ilaç var l-arginine denen benim eşim sadece onu kullandı kür falan yapmadık.dr unuza sor ilaç kullanalım mı diye.bilmiyorum belki varikoselse ilaç spermlerin yapısını daha çok bozabilir.benim arkadaşımın eşinin sadece değerleri düşüktü ilacı kullandı 1 ay sonra hamile kaldı...

EVET canım varikosel teşhisi kondu tek taraflıı ilaç kullandı vitamin 3ay boyuncaa
ben keçiboynuzu kürüne bu ay başladım
nasipsede önümüzdeki ay amleiyat olcak
allah vermeyince vermiyo işteee
bi umut bekliyoruss

o zaman hemen ameliyat olsun varikoselin tek çaresi ameliyat sizin değerler yüksek daha çabuk sonuç alırsınız inşallah.ameliyattan 3-4 ay sonra eğer hala hamiş olmazsan mutlaka bu yazdığım ilacı kullan.her dr bilmiyor ve vermiyor ama sen kullan...rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.bu arada bence hergün meryem suresini oku çok kişide duydum 41 güne tamamlamadn hamile kalan.ben de öyleyim.:CüvCüv:

aaa sen trabzondaymışsın...kime ameliyat olacaksınız.dr unuz umarım iyidir.biz samsunda olduk ameliyatı..

evet canımm trabzondayıss emperial hastanesine gitti eşim ordaki doktoruna olucak ama net belli değil

hadi hayırlısı nilüfer...ameliyatın umarım başarılı geçer...ve kucağında bebiş olur...

amin canım amin inş
inşallah bende senin gibi birgün güsel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…