Hamileyim ama çoook tedirginim....

ayhu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
288
0
43
Kızlar ben de hamileyim.
Kadir gecesi test yaptım çıktı gözlerime inanamadım.eşim varikoseldi.O gün tam 3 tane test yaptım.Ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 67 çıktı.Sürekli yatmam söylendi.Perşembeden beri yatıyorum eve kapandım.Dr kanamam ya da ağrım olursa gitmemi söyledi ama Allaha şükür henüz bir şey yok.

hatta ovulasyon testi kullanıyordum va bu ay testte 2. çizgiyi gördüğüm günlerde eşimle hiçyoktan yere tartışmıştık ve 1 hafta filan ilişkiye girmemiştik.bu ay hiiiç umudum yoktu.Ama RABBİM ol diyor ve oluyor.Her gün ben meryem eşim ise tebareke-amme surelerini okuyorduk.

Bu arada sürekli test yapıyorum pozitif görmek beni çok mutlu ediyor.ama çok tedirginim.annem erken öğrendiğin için diyor.

bugün tam 32.günüm.Rabbim keseyi görmeyi va kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.

gözün aydın tebrikler.içini ferah tut inşallah keseyi de kalp atışlarını da göreceksin sırasıyla zamanı gelince.

gözün aydın tebrikler.içini ferah tut inşallah keseyi de kalp atışlarını da göreceksin sırasıyla zamanı gelince.

teşekkür ederim canım.inanın ki sırf bu güzel moralleri okumak için açtım bu topiği.çünkü evde yalnızım (eşim var da ona pek anlatmak istemiyorum).içimi ferah tutacağım inşallah...

Tebrik ederim canım. darısı basımıza

canım tebrikler....benim de ilk öğrendiğimde beta hcg değerim 20 idi çünkü çok başında öğrenmiştim....benim anlamadığım neden sürekli yatman söylendi....

hiç kormayın dediğiniz gibi hiç ümit etmediğiniz ayda meraba demiş size.hep pozigtif düşününn.Allah kucağnıza almayıd nasip etsinnn

canım tebrikler....benim de ilk öğrendiğimde beta hcg değerim 20 idi çünkü çok başında öğrenmiştim....benim anlamadığım neden sürekli yatman söylendi....

20 mi? ay nasıl rahatlattın beni bi bilsen.bana hem dr hem hemşireler daha çok yeni yat dediler değerin çok düşük dediler.sana böyle bi şey diyen olmadı mı? ay moral oldun bana çok teşekkür ederim alkisalkisalkis

hiç kormayın dediğiniz gibi hiç ümit etmediğiniz ayda meraba demiş size.hep pozigtif düşününn.Allah kucağnıza almayıd nasip etsinnn

teşekkür ederim.pozitif düşünmeye çalışıyorum.hep dua ediyorum.duanın gücüne inanıyorum.Zaten sizlerin duası,iyi dilek temennileri bile benim moralimi yüksek tutmaya yarıyora.s

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim
bence moralini yüksek tutmalısın dualarını hiç eksit etme bu günleri gösteren yüce rabbimiz elbet kucağına alacağın günleride gösterir sen dualarını hiç eksik etme canım benim senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına

teşekkür ederim ilterçakır. darısı sizlerinde başına...Umudunu yitirme.aslında ben son aylarda iyiden iyiye boşvermiştim çocuk meselesini.gezip duruyordum.rahat ol.o zaman oluyor...

Tebrik ederim canim, Saglikli bir sekilde kucagina almaya nasip olur insallah. Ama neden yat dediler onu pek anlamadim.

ilayda teşekkür ederim.beta hcg değerim düşük olduğu için yat dediler.bebek daha 1-2 günlük dikkat et kendine-arabaya binme filan dediler.yatmak çok sıkıcı hele böyle tatil günlerinde...bu tatil için öyle çok planım vardı ki? aydere çıkacaktık eşimle:roflol:

benim beta hcg sonucum 27.99 du 2 gün sonra 195.5 olmuştu ama yatmana gerek yok sadece yorulmayacaksın arabayla bozuk yollra gitmeyecen okadar birde arasıra ayağinin altına yastık koy uzan kendini çok kaptırıp herşeyi kafana takarsan hem günler sıkıcı geçer hem bunalıma girersin bu arada dilerim herşey gönlünce olur bebeğinisağlıkla kucağına alırsın iyi bayramlar

canım sen içini ferah tut....bana doktorum değerim düşük olduğu için yatmam gerektiğini söylemedi...ama benim ilk üç ay kanamam olmuştu o yüzden dinlenerek geçirdim üç ayı...değerinin düşük olması hamileliğini çok başında farketmiş olmandan...inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...

teşekkür ederim.sayenizde artık daha rahatım.sana da şeker gibi bayramlar...vereliniortak

ben de öyle düşünüyorum çok başında öğrendim.anne sözü dinlemedim.kan tahlili bile yaptırma hamilesin işte demişti.bazen çok bilmek de işe yaramıyor.benim ablalarım hiç kan tahlili yaptırmadılar.ama dedim ya 2 sene sonra insan inanamıyor.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.iyi bayramlara.s

tebrikler cnm rabbim yar ve yardımcın olsun.bu arada bende ank bugün rizeye geldim yarında aydere çıkyoruz hatta kavron yaylasında 2 gün kalcak senin yerine giderim ben sen yat dinlen ve bebişe ii bak bol bol dua et ayderden canın bişii isterse özelden msj at getiririm pazara ankaraya döncem kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…