gözün aydın tebrikler.içini ferah tut inşallah keseyi de kalp atışlarını da göreceksin sırasıyla zamanı gelince.
canım tebrikler....benim de ilk öğrendiğimde beta hcg değerim 20 idi çünkü çok başında öğrenmiştim....benim anlamadığım neden sürekli yatman söylendi....
hiç kormayın dediğiniz gibi hiç ümit etmediğiniz ayda meraba demiş size.hep pozigtif düşününn.Allah kucağnıza almayıd nasip etsinnn
benim beta hcg sonucum 27.99 du 2 gün sonra 195.5 olmuştu ama yatmana gerek yok sadece yorulmayacaksın arabayla bozuk yollra gitmeyecen okadar birde arasıra ayağinin altına yastık koy uzan kendini çok kaptırıp herşeyi kafana takarsan hem günler sıkıcı geçer hem bunalıma girersin bu arada dilerim herşey gönlünce olur bebeğinisağlıkla kucağına alırsın iyi bayramlar
canım sen içini ferah tut....bana doktorum değerim düşük olduğu için yatmam gerektiğini söylemedi...ama benim ilk üç ay kanamam olmuştu o yüzden dinlenerek geçirdim üç ayı...değerinin düşük olması hamileliğini çok başında farketmiş olmandan...inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım...
Tebrik ederima.s.