hamılelıkte çalısmak çok ıyı aslında düşük tehlıkesı yok dedıyse doktor...annenın saglıgı açısından...
hiç korkma...saglıkla bebışini kucagına almanı dılerım...
inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin güzel allahım. ben daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. kese oluşmadan düştü bebeğim.orda 7-8 kişiye ve en önemlisi de aileme söylemiştim.insan sevincini herkesle paylaşmak istiyor. unu söylemesi kolay da düştükten sonra düştü demesi çok zor oluyor. söylediğin herkes arıyor noldu diye sen herkese her düştü deyişinde daha çok üzülüyosun. özellikle de ailen senden fazla üzülüyor. o yüzden bu sefer kalp atışı duyana kadar kimseye söylemicem inşallah. sadece 2-3 tane yakın kız arkadaşımla paylaştım.o da paylaşmak arzumdan dolayı.bir de burda yazdım işte.rapor alamam çok sıkışık işler. belki rapor alacak daha çnemli durumlar olur. allah saklasın kanama ya da tehlike filan olursa alırım rapor. ama şu anda zor.bu arada teşekkürler ilgilendiğin ve cevap verdiğin için.
CANIM K KULÜBÜ ÜYELERİ
BENDE YENİ ÖĞRENDİM GEBELİĞİMİ
3, GEBELİĞİM DEMEK Kİ ÇOK DOĞUM YAŞANINCA DAHA ÇOK KORKULUYOR İLKİ NORMALDİ 2,SEZERYAN 3,NORMAL OLSUN İSTİYORUM BENDE YENİ ÖĞRENDİM AMA BU SİTEDE SEZERYAN VE NORMAL DOĞUM VİDEOSUNU SEYRETTİM DEMİN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR AMMAAN YARABBİ!!!
Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.