Hamileyim ama çoook tedirginim....

CANIM K KULÜBÜ ÜYELERİ
BENDE YENİ ÖĞRENDİM GEBELİĞİMİ
3, GEBELİĞİM DEMEK Kİ ÇOK DOĞUM YAŞANINCA DAHA ÇOK KORKULUYOR İLKİ NORMALDİ 2,SEZERYAN 3,NORMAL OLSUN İSTİYORUM BENDE YENİ ÖĞRENDİM AMA BU SİTEDE SEZERYAN VE NORMAL DOĞUM VİDEOSUNU SEYRETTİM DEMİN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR AMMAAN YARABBİ!!!

önemli değil canım burada paylaşmak seni çok rahatlatır.eğer düşük riski yoksa çalışmaya devam edebilirsin.çok ağır kaldırma, kendini çok yorma bi de dr um bana ilk 2 ay cinsel ilişkiyi yasaklamıştı.bilign olsun :)))

keşke izlemeseydin :)))
ben asla izlemiyorum ve izlemicem.zamanı gelince dr umla karar veririz diye çok da düşünmüyorum.

hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin bebişler:ecrin_bebek:
yazını okuyunca netten baktım 110 lira herhalde sen çok memnunsun ben de almayı düşünürüm.bebeğe zararı var mıymış peki???

TAVSıYE ıÇıN TEŞEKÜRLER
SıZıN ıLK BEBEK Mı
HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!!BEN ıKı TÜR DOĞUMU YAŞADIM NORMAL DOĞUMDA BıRAZ ZORLANSANIZDA bebeğin kafasın çıktığı an sızı ağrı kesiliyor daha masadayken ve bebeğinize daha çabuk ısınıyor daha çabuk emzirmeye hazır oluyorsunuz ve süt daha çok geliyor ama sezeryanda doğumda birşey hissedilmiyor olunabilir ama acılarla uyanıyorsunuz ve o acı en az 4 gün geçmiyor çok sütünüz olmuyor 20 gün yatabiliyorsunuz.Bazen doktorların oyununa gelebiliyoruz fazla prim için lütfn dikkat edin...Sezeryandan sonra bebeğe kaynaşamıyorsunuz bile çünkü kendi derdinize düşmüşsünüz!!! ınşallah kafanızı karıştımamışımdır ama deneyimleri paylaşmak istedim Bu arada sabah seyretmiş olduğum videolardan dolayı kendim,i teselli ettim sen doktor değilsin ki tabi korkarsın bunlar doktorun işi sürekli yapmışlar sen doğurmana ve çocuğu kucağına almaya bak diye kendimi sakinleştirdim

arkadaşlar dün doktor ultrasonla baktı ve 6.5 mm keseyi gördük çok şükür.2-3 hafta so nra kalp atışı için gidicez. bu arada bir kere de kesenin gelişimini görmek için. henüz 2-3 arkadaşım hariç kimseye söylemedik. aileme filaan.kalp atışını beklicez. çok sabırsızım sizler kaç haftalıksınız? ben hiçbirinizi tanımıyorum.folik asit için folik plusa devam dedi başka hiçbir ilaç vermedi. hamilelikten önce içtiğim östrojen hapını yavaş yavaş kes dedi ve crinore jeli bir müddet daha devam dedi. siz de kullandınız mı crinore jel?bu arada daha iyiyim ve çalışmaya devam ediyorum. ayhucum tavsiyeleri paylaştığın için teşekkür ederim içim rahatladı.

merhaba ayhu nasıl gidiyor ben bu hafta 3lü test yaptıracağım seninkinin cinsiyeti belli oldumu benimki belli oldu bay

merhaba melek
ben de pazartesi gideceğim test için.dün akşam dr daydık.bizimki de bay görünüyor :)
inşallah test sonuçlarımız güzel gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…