Hamileyim ama çoook tedirginim....

NANA boşuna üzülme benimde adete 5 gün kala 27 çıktı şimdi değer katladı.Seninki belki geç döllenme olmuştur.Bu nedenle o civar çıkmıştır.Yarın ben keseyi görmeygidecem inşallah görmek kısmet olur .ıstersen kan testini tekrarla 2ye katlamışsa sorun yok demektir.Ama yolculuk için erken senin dinlenmen lazım.

sorunun zararı mı olur?sor be güzelim zaten paylaşmak için burdayız :))) annem sıkı sıkı tembihledi vajinadan bakmasın diye.ben de baktırmazdım.
benim dr un ultrasonu çok çok iyi.bundan 2 sene önce 4 dr dolaşıp da yumurtalıklarımdaki iltihabı farkedemediklerini hatta çektiğim ağrılardan dolayı psikolojin bozuk psikolağa görün cümlelerini duyduktan sonra -ki bu dr ların hepsi vajinadan bakmıştı- bir gün ağrılara dayanamayıp erkek ama yine de gideceğim diye soluğu muayenehanesinde aldığım bu dr, karnımdan bakıp anında yumurtalıkların iltihaplanmış sen nasıl duruyorsun? tepkisi ve ardından ya dr bey diğer dr lar niye anlamadı deyip hanfendi şu an girdiğniz ultrason 100bin dolarlık deyip beni bozduğu ve 6 aydır süren ağrılarımın 10 günde bittiği bir ultrason cihazı bu(ay ne cümle oldu bu anlamayanlar yazsın daha düzgün anlatırım) yani ultrasonu çok iyi...
anlıyacağın 5 haftalık bebğin kesesi karından normal bir ultrasonla görülmez ama şimdi bende fotosu bile var albüm yapacağım :))))
iğne konusunda ben de terrdüt ettim ama dr uma çok güveniyorum.hemşire arkadaşlımı arayıp sordum tutunmayı kolayaştırsın düşük tehlikesini olmasın diye veriyormuş.canım çok yanıyor ama.
biliyor musun bugün tam 5 tüp kan verdim bi de idrar bi de ekg çektirdim.neyseki sonuçlar iyiydi ama şimdi kolum çok acıyor.dünkü iğneden dolayı kalçam da acıyor.ya kimseden istenmiyor mu bu testler ?olsun di mi testten zarar gelmez :)))
Rabbim gönlündekinin hayırlısını versin.AMİNNN

ya korkma dicem ben bile hala korkuyorum inan ki.ama çok dua ediyorum ve kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum bu arada folik asiti mutlaka kullan ihmal etme.yurtdışı işini de bence dr a sor.ben bu aralar tehlikeli diye biliyorum bir de ilişkiye girmeyin sakın...bu arada benim de çenem düşüktür :))) ya u arada ağrıların için mutlaka dr git.bence en iyisi kan tahlili yaptır ve rahatla.hiç vakit kaybetme.sonucunu bekliyorum opuyorumnanaktan

AYHU bugün dr.a gittim .sana denilenin aynısını dedi karından baktı kese henüz küçük dedi ama adetinin üstünden çok geçmemesine rağmen karından kesenin görünmesi mucize dedi 2 hafta sonra tekrar bekliyo. sen düşük önleyici ilaç kullanıyormusun. kullandığın iğnenin adı ne belki bende yazdırırım.Neyse ikimizinki ne kimyasal ne dış gebelik geriye 2 şey kaldı boş gebelik ve kalp atımı bunlarıda dualarla atlatacağız inşallah yüce ALLAHIIM istteyen her kadının kucağını bebek doldursun.AMıN.

AMıN canım.senin adına sevindim.du bakıyım da yazayım ilaçları.
proluton deport 500 mg : bu düşük önleyiciymiş.tüp bebek tede-avisinde kullanılıyormuş.3 tane 3 gün arayla vuruluyorum.vururken acımıyor sonra çok yakıyor.
clexane200 :bu da kan pıhtılaşmasını önlemek içinmiş.kan pıhtılaşmasından dolayı düşük oluyor ya onu önlemek için.10 tane koldan göbekten nereden vurursan dedi.kendin vurabilirsin dedi ama ben eczacı arkadaşa gidiyorum.
bi de antibiyotik vermiş.enfeksiyonu önlemek için.
bunları her gebe kullanmıyor.bence dr unu dinle tabi eğer dr una güveniyorsan.ben güveniyorum.akşam çaya hemşire arkadaş geldi ne diyorsa yap dedi.çok iyi bir dr dedi.tabi aksini söyleyen de çok ama ben güveniyorum.
bugün kendimi çok yordum biraz pişmanlık hissediyorum.1 haftadır evimle ilgilenmiyordum bugün ilgilendim ama çok yoruldum.neyse inşallah bi sıkıntı olmaz.dediğin gibi her şeyin başı sonu dua..duamız olmasaydı ne kıymetimiz vardı?

kızlar bende hamilemiym hala inanamıyorum ama terslik var galiba çok korkuyorum sat 15 ağustos 16 eylülde testim 196 çıktı tam 1 hafta sonra tekrar yaptım 365 çıktı ama yine de düşük deilmi bu oranlar allah hepinizin bebişini kucaklarınıza almayı nasip etsin inş... banadaa allahım nasip eder inş... ama korkudan ölücem yaa....:gitme:

tebrik ederim.kaç günde bir adet oluyorsun? önemli olan değerin yükselmesi diye biliyorum.ama biraz yavaş yükselmiş.bende 67 değer 1 hafta sonra 1660 olmuştu.ya bizim hatamız hep erken öğrenmek.bence hemen dr a git geliştirici ilaçlar versin.Rabbim gönlündekinin hayırlısını versin.AMİN

ben dr.a progesteron yazdırdım.oda zoraki yazdı.ona göre henüz iaç kullanmak için erken.zaten benim gerçek dr.um şu an izinde bu gittiğim geçici.Birde yorulmak şuan yasak neden iş yapıyorsun inan benim kardeşim hiç umursamazdı annem dayanamayıp gidip yapıyordu bendede eşim ile kızım yardımcı oluyor tekrar düşük yaparım diye korkuyorlar.bir defasında yine günüm geçmişti balkonu yıkıyordum birden terlğin önü koptu ayağım kaydı belimin üstüne güm diye düştüm.2. günü adetim başladı test yapmaya gerek kalmadı.ev herzaman temizlenebilir ama bebek olsun diye çok uğraşıyoruz bu nedenle dikkat edelim.

aslında dün temizlikçi vardı ama o evde iş yaparken yatamıyorum ayıp oluyormuş gibi geliyor.eşim zaten çok yardımcı da tabi kadın eli değmesi gerek.neyse bugün hiç kalkmadan dinlemiyorum.ama bugün midem hiç iyi değil

ya zorla ilaç yazdırmasaydın.ya da benimkileri yazdır inanki bu dr çok tecrübeli çok güvenilir.folik asit kullanıyor msusun?ihmal etme.

değerin yavaş yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır bakalım 2ye katlıycakmı dr.un ne diyor. keseyi görmek için 2000 ve üstü olmalı. düşük tehlikesi olabilir arkadaşın dediği dr.dan geliştiri iğne veya hap iste inşallah herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz

Ayhu herkes bulantılardan bahsediyor bizimki ne zaman başlıycak acaba meraklısı değilim ama sağlıklı gebelik denince herkesin aklına bu geliyor

Ayhu herkes bulantılardan bahsediyor bizimki ne zaman başlıycak acaba meraklısı değilim ama sağlıklı gebelik denince herkesin aklına bu geliyor

valla ben de merakla bekliyorum ama sanırım 1-2 haftamız daha var.sen öncekinde yaşadıklarını unttun mu?

önceki 8 haftalıktı galiba inan çoğu şeyi unutmuşum dedimya sanki ilk hamileliğim kızımda ne kese sıkınıtısı ne kalp atışı sıkıntısı yoktu çünkü hamilelikle ilgili birşey bilmiyordum bu nedenle günler su gibi geçmişti bi bakmışım doğum tarihi gelmiş ben yine hiç heyecansız sabah uyandım banyo yaptım eşimi uyandırdım çok soğukkanlı bir şekiilde yola koyuldum taki üzerini soy bu önlüğü giy dedi hemşire o an gerçekle yüz yüze geldim gözlerimden yaşlar akmaya başlamııştı.sezeryan olacaktım ya gözlerimi bir daha açamazsam bebeğimin yüzünü görememezsem diye akıyordu o yaşlar of birden geçmişe gittim

arkadaşlar ultrasonda hıçbişey gözükmüyor ne kese ne bir nokta ama kan değerim 95 cıktı başına bu tarz bisey gelen varmı? son adet tarihinden hesaplayınca 4 hafta 4 günlük cıkıyor hıçbişey gözükmemesi normalmi

umarım boş gebelik yada diş gebelik değildir çünkü bu sene ben bebeğimi kaybettim bunuda kaybedersem dayanamam inşallah allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

1500 ve üzeride kese gözüküyor birde olacak olan öyle yada böyle başa geliyor bu nednle kendini sıkma hamileliğin tadını çıkar

melek nasılsın?benim 2 gündür midemin tadı yok henüz kusmadım ama canım hiçbir şey istemiyor.sadece makarna-çorba istiyor.midem sürekli havada.

aynen iştah gitmek üzere bazen midem kalkıyor hiç halim yok belirsizlikten sinirlerim gergin dolanıyorum inan aileme yeni hamileyim dedim oda karnım 6 aylık gibi duruyor dikkat çekiyor diye demek zorunda kaldım ne acı hamileyim diye haykıramamak şu kalp atışını bi duysak piyangodan trilyon kazanmış kadar mutlu olcam arkadaşım sen ruhen nasılsın dr.a gitmene kaç gün var benim 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…