çok güzel yazmışsınız hepinizde kızlar
allah çok bekletmeden beişlerinizi versin inşallah olanlarıda korusunn
amin işallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel yazmışsınız hepinizde kızlar
allah çok bekletmeden beişlerinizi versin inşallah olanlarıda korusunn
Ayhu bende yarın dr.a gideceğim. Senin karnındanmı baktı keseyi gördü.ben çok heyecanlıyım sanki ilk defa hamile kalmış gibi demekki uzun süre ara verince böyle oluyor şuan kızım 2. sınıf. İğneyi bebek güzel gelişsin diyemi verdi.Kusura bakma sana sorular soruyorum ama ben kızımda hiçbir sorun yaşamadım hamilemiyim değilmiyim anlamamıştım.Geçen sene üstüste yaşadıklarım gözümü korkuttu.ALLAH hiçbir anne adayına acı yaşatmasın dilerim her isteyen bebek sahibi olsun
CANIM BENDE KADİR GECESİNDEN 1 gün önce idrar testinde çift çizgiyi gördüm . kadir gecesi test yaptım 23,77 çıktı .. bende çok kortktum halada korkuyorum ara ara bide bana yok kalp atışını duymadan kaptırma dikkat et düşebilir falan diyolar flik asit iç falan filann en sonunda dün değil ondan önceki gün eve geçtim ağladım yatana kadar bebişime bişey olcak diye sinir yapmışım ...
sonra dün akşam eve geçtim doktorumu aradım bana 3 ünden önce gelme keseyi göremeyiz demişti... bende çok merak ediyorum tabi...
dün dedim flik asit içim mi keseyi görmeden bişey diyemem zararı yok ama şimdi çok gerekte yok .. dedi. kasıklarımda ağrı var normal dedi ... ağrım olursa yada kanamam olursa aramamı söyledi .. kasık ağrım dışında ağrımın olmadını normal olagan hayatımı yaşadımı dedim hatta kasımın 3. haftası yurt dışı olayım var bebişi etkilermi kan değerinden dolayı diyince bana anlattına göre herşey yolunda hasta değilsin hamilesin her denileni takma 3 ekimde gel keseyi yada kesecikleri görelim dedi.. benim dr de özel muaynanesi ev,ime yakın ama her saat adamı arıyabiliyorummm .. ama hala tedirginliğim vvar dünden berri kasıktaki ağrılar yüzünden yürürken canım acıyorr ama sizde varmı böyle durummm.. kan degerinide tama kafayaa ayyyyyyyyyy çok konuştum susuyommm:):)emir_bebek:
kızlar bende hamilemiym hala inanamıyorum ama terslik var galiba çok korkuyorum sat 15 ağustos 16 eylülde testim 196 çıktı tam 1 hafta sonra tekrar yaptım 365 çıktı ama yine de düşük deilmi bu oranlar allah hepinizin bebişini kucaklarınıza almayı nasip etsin inş... banadaa allahım nasip eder inş... ama korkudan ölücem yaa....:gitme:
ben dr.a progesteron yazdırdım.oda zoraki yazdı.ona göre henüz iaç kullanmak için erken.zaten benim gerçek dr.um şu an izinde bu gittiğim geçici.Birde yorulmak şuan yasak neden iş yapıyorsun inan benim kardeşim hiç umursamazdı annem dayanamayıp gidip yapıyordu bendede eşim ile kızım yardımcı oluyor tekrar düşük yaparım diye korkuyorlar.bir defasında yine günüm geçmişti balkonu yıkıyordum birden terlğin önü koptu ayağım kaydı belimin üstüne güm diye düştüm.2. günü adetim başladı test yapmaya gerek kalmadı.ev herzaman temizlenebilir ama bebek olsun diye çok uğraşıyoruz bu nedenle dikkat edelim.
kızlar bende hamilemiym hala inanamıyorum ama terslik var galiba çok korkuyorum sat 15 ağustos 16 eylülde testim 196 çıktı tam 1 hafta sonra tekrar yaptım 365 çıktı ama yine de düşük deilmi bu oranlar allah hepinizin bebişini kucaklarınıza almayı nasip etsin inş... banadaa allahım nasip eder inş... ama korkudan ölücem yaa....:gitme:
Ayhu herkes bulantılardan bahsediyor bizimki ne zaman başlıycak acaba meraklısı değilim ama sağlıklı gebelik denince herkesin aklına bu geliyor
arkadaşlar ultrasonda hıçbişey gözükmüyor ne kese ne bir nokta ama kan değerim 95 cıktı başına bu tarz bisey gelen varmı? son adet tarihinden hesaplayınca 4 hafta 4 günlük cıkıyor hıçbişey gözükmemesi normalmi[/QUOT
evet çok normal.çünkü daha çok küçük.1 hafta bekle tekrar git.hadi gözünaydın.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.AMİN