Hamileyim ama çoook tedirginim....

ya arkadaslar ben size bisey sorucamm bende hamile kalmak istiyorum ve iliskiye girdik simdi ise 1 hafta oldu ve idararimda beyaz biseyler var hamilemiyimm sizce lütfen bifisfisfisrisi yanitlarmi

hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ya arkadaslar ben size bisey sorucamm bende hamile kalmak istiyorum ve iliskiye girdik simdi ise 1 hafta oldu ve idararimda beyaz biseyler var hamilemiyimm sizce lütfen bifisfisfisrisi yanitlarmi

canım yumurtlama dönemindeysen normaaldir akıntının olması akıntının nasıl olduğuda önemli inşallahta hamilesindir hamile olan arkadaşımızada hayırlı olsun

adetine kaç gün var?akıntı genelde iltihaptan oluyor..tabi inşallah hamilesindir...

canım yumurtlama dönemindeysen normaaldir akıntının olması akıntının nasıl olduğuda önemli inşallahta hamilesindir hamile olan arkadaşımızada hayırlı olsun

hamile olan arkadaş benim:CüvCüv: teşekkür ederimzemuszemuszemuszemus

ya melek nerelerdesin endişelnmeye başladım hadi yaz artık...

merhaba AYHU merak etme canım iyiyim kızım bronşit olmuş onunla ilgileniyorum dilerim sende iyisindir senin hamileliğinin güzel sonuçlanmasını çok isterim çünkü ilk bebişin olacak her kadın bu güzel duyguyu tatmalı yüce ALLAHIM bebek isteyen bütün kadınların yüzünü güldürür inşallah canım çalışııp çalışmadığımı sormuşsun ben üniv.mezunuyum ama eşim çalışmama izin vermiyo Ben cumartesi dr.a gidecem bakalım hayırlı haberler alacakmıyım çünkü bu son denemem artık pes edecem kürtajdan bıktım neyse güzel şeyler düşünelim güzel şeyler osun bu arada iştahım çok azaldı sen nasılsın

ay inan çok merak etmiştim.kızına çok geçmiş olsun.:sinifsinif:
evet benim ilk bebeğim ama hep tedirginim...sevinmeye korkuyorum.
ben geçen cuma gittim epey büyümüş kaydirigubbakcemile2 5 hafta 1 günlükmüş tabi şimdi 5 hafta 4 günlük oldu.kalp atışı için erken herhalde...haftaya tekrar çağırdı pazartesi gidecem.inşallah o zaman duyarız.aslında cuma gitmem lazım ama eşimde gelsin diye p.tesi gidecez.
çalışmaman ne güzel...ben öğretmenim yarım gün o yüzden ben de rahatım ama sabah uyanmak zor geliyor bi de bulantı olunca daha da zor.sınıfta da midem bulanıyorlmaz:
midem bi bulanıyo bi bulanmıyo.iştahım bi artıyo bi kapanıyo.ben de anlamadım nasıl olduğumuCADIARZUkafamçokkarıştı

hiç kötü şeyler düşünme ben senin adına herşeyin çok güzel gideceğine eminim yorucu bir işin olmaması iyi biliyormusun dedeme varıncaya kadar öğretmen ailesinden geliyorum keşke bende olabilseydim ben işletme mezunuyum mersinde oturuyorum Ayhu sadece mide bulantısı bile beni m kendimi kötü hissetmeme neden olabiliyor birde ileri derecesini düşünsene kalp atışı 6 -7 haftalıkken duyuluyor internetten baktığıma göre benimki 6.+4 arkadaşım biz bebeğin kalbi atıyormu atmıyormu derken kendi kalbimizden olacağız az kaldı

canım tebrik ederim,kucağına almak da nasip olur inşallah...

gözün aydın canım Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsin snein ve cümle hamile arkadaşlarımızın bende 7 haftalık gebeyim ilk gebeliğim düşük oldu inş. bu sorunsuz geçer.

teşekkür ederim..sen de inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Hayırlı Olsun Canım Sağ Salim Kucağına Almayı Nasip Etsin Rabbim
Darısı Bebek İsteyen Tüm Ailelere Olsun İnşallah

melek dün dr a gidecektin ne yaptın?bu arada kzın nasıl oldu?umarım iyileşmiştir.
benim mide bulantılarım yüzünden hiç tadım yok akşama kadar evde yatıyom.canım hiç bir şey yapmak istemiyor.yarın dr a gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…