ya arkadaslar ben size bisey sorucamm bende hamile kalmak istiyorum ve iliskiye girdik simdi ise 1 hafta oldu ve idararimda beyaz biseyler var hamilemiyimm sizce lütfen bifisfisfisrisi yanitlarmi
tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ya arkadaslar ben size bisey sorucamm bende hamile kalmak istiyorum ve iliskiye girdik simdi ise 1 hafta oldu ve idararimda beyaz biseyler var hamilemiyimm sizce lütfen bifisfisfisrisi yanitlarmi
canım yumurtlama dönemindeysen normaaldir akıntının olması akıntının nasıl olduğuda önemli inşallahta hamilesindir hamile olan arkadaşımızada hayırlı olsun
Tebrikler sağlıkla gelir inşallah... :Saruboceq:
merhaba AYHU merak etme canım iyiyim kızım bronşit olmuş onunla ilgileniyorum dilerim sende iyisindir senin hamileliğinin güzel sonuçlanmasını çok isterim çünkü ilk bebişin olacak her kadın bu güzel duyguyu tatmalı yüce ALLAHIM bebek isteyen bütün kadınların yüzünü güldürür inşallah canım çalışııp çalışmadığımı sormuşsun ben üniv.mezunuyum ama eşim çalışmama izin vermiyo Ben cumartesi dr.a gidecem bakalım hayırlı haberler alacakmıyım çünkü bu son denemem artık pes edecem kürtajdan bıktım neyse güzel şeyler düşünelim güzel şeyler osun bu arada iştahım çok azaldı sen nasılsın
gözün aydın canım Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsin snein ve cümle hamile arkadaşlarımızın bende 7 haftalık gebeyim ilk gebeliğim düşük oldu inş. bu sorunsuz geçer.