Hamileyim ama çoook tedirginim....

merhaba canım kızım iyileşmek üzere okula gidip geliyor Ben dr.a gittim bebeği gösterdi kalp atışını gösterdi o an çok mutlu oldum hiç iştahım yok bulantıların yanısıra dün ilk defa içim dışıma çıktı dr. vitamin ve bebe aspirini verdi bazı testler istedi ama ben o testleri hamile kalmadan önce dr.un isteğiyle yaptırmıştım bu nedenle yaptırmama gerek kalmadı ama yinede 3 aylık olana kadar diken üstünde olacağım kesin çünkü şuan en tehlikeli dönemdeyiz ALLAH yardımcımız olsun dr sana ne dedi yaz merak ederim dilerim güzel şeyler demiştir.

bugün biz de çok mutluyuz.kalp atışını gördük geçen hafta dr kesenin içinde görememişti 1 haftada hem oluşmuş hem de kalbi atıyor meleğimizin.ELHAMDÜLİLLAH ben iğne vurulmaya devam ediyorum.folik asit dışında bir şey vermedi.bebe aspirinini duydum ama bana vermedi dr.ben çok dikkat nerdeyse hiç iş yapmıyorum çarşıya çıkmıyorum akşama kadar yatıyorum .ay kalp atışını duyduk ya çok sevindik çookkk.senin adına da çok sevindim:1hug:

çok seviindim canım bende senin gibi hep evdeyim hiçbir yere çıkmıyorum ama evde çok sıkılıyorum neyse şu 3 ayı bir geçirsek kurtulacağız dün yine içim dışıma çıktı eşim artık etrafıma hamileliği söyleyebilirmiyim diyor bende henüz değil dedim çünkü hala korkuyorum korkularımı kızıma sarılarak yok ediyorum

ya melek benim hamiş olduğumu bilmeyen kalmadı valla.hele okulda bay-bayan bütün hocalar biliyor.kız söyleyin artık.kalp atışını da duydunuz zaten.hem ALLAH KORUSUN bir şey olsa bile senin yanında hep onlar olacak.bırak eşin yaşasın sevincini paylaşın sevdiklerinizle.paylaştıkça mutluluğun artar...tabi benceeee.

doğru söylüyorsun dün yine dr.a gittim bebeğim biraz büyümüş dr telaşımı görünce herşey olacağına varır takma kafana dedi ben bu sözlerden sonra herşeyi oluruna bırakma kararı aldım çünkü ALLAHIN işine karışılmaz bebeğimin geleceği çizilmişse ne olursa olsun dünyaya gelir benim hiç iştahım yok bu gidişle kilo verecem birde hergün lavaboya koşturuyorum sen nasılsın iştahın nasıl gerçi ilk bebek genelde hafif geçer tabi kişiye göre değişiyor hadi görüşürüz canım birde kendine dikkat et ankarada domuz gribi çıktı ya şansımıza bak tam bizim hamileliği buldu inşallah türkiye bu günleri acısız atlatır.

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bende erken öğrenenlerden oldum adetimi 3 geçmişti normalde hep 1 hafta geç gelirdi zaten ama çok belirtim oldu baş dönmelerim ve sürekli yatma halinde oluşum ablamı çok şüphelendirmiş testi evde yaptım 2. çizgim silikti ama biz yinede çok mutlu olduk çünkü korunmasız geçen 11. ayımızdı bu ertesi gün kanda bakıldı 177.4 tü labaratuardaki dr a göre henüz erken 1 hafta sonra yine test yapalım belli olur dedi dünya başıma yıkıldı çünkü değerleri artık çok ii biliyordum ve ben hamileydim jinekoloğumu aradım telde sonuçları soledim gebelik var kendine dikkat ediyosun işte yeni bir vitamin ismi verdi ona başlıyosun 1 hafta sonra gel ultrasonda bakıyoruz dedi o gün 1 ekimdiii 7 ekimi zor ettik eşimle gittik ve keseyi gördük 4 haftalıktı küçük kelebeğim 3 hafta sonra görüşelim dedi dr um şimdi 10 günümüz kaldı bende kalp atışlarını bi duysam sizler gibi çok mutlu olucammm Allah hepimizin yardımcısı olsun bende dr uma çok güveniyorum umarım herşey yolunda gider ve miniklerimize kavuşuruz bu arada ayhu sana katılıyorum saklamaya gerek yok biz daha keseyi görmeden herkese soledik çünkü eşimi tutamadımmmmm kaydirigubbakcemile3

gözünaydın..Rabbim kalp atışını duymayı, ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.aramıza hoşgeldin.ilk aylar sanırım daha zor geçiyor ama daha sonra hızlanıyormuş.ben de şimdilik gün sayıyorum ve zor geçiyor...

melek boşver domuz gribini ya.daha doğrusu çoğu şeyi boşver.Rabbim her şeyin en iyisini bilir.sen dua et yeter.kızına dikkat et daha çok.hijyenine filan.
ben de mide bulantısı gün gün değişiyor.bazen çok bazen az oluyor.kusmadığım gün de oluyor 2-3 kez kustuğumda.çok dengesizim anlayacağın ama sabrediyorum çünkü bu bebeği hayırlısı ise çooookk istiyorum.

çok sağol inşallah o günüde yaşıyacağım bu arada hoşbuldumm evet biraz zorluyor çok halsizim ve başı mı yastığa koyduğum gibi uyuyorum bitmek bilmez enerjime ne oldu diyorum bazen bende yatarak geçiriyorum günleri gerçi dr um böyle bişi demedi ama elimde değilll sadece ağır ev işleri yasak onu hallettiriyordum zaten eskiden beri onun dışında iiiyimm Allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri görmeyi nasip etsinn bu arada sen kaç haftalık oldun

biz şu an tam 2 ylık olduk.8 haftalık yani.elhamdülillah.
ben de öğleden sonra eve gelir gelmez yatıyorum akşama kadar.yemek filan yapmıyorum zaten kokuyor ((
kendimi iyi hissedersem evi topluyorum.temizlik için zaten gelen var.bugün çok midem bulandı derslerden çıkmak zorunda kaldım.

melek canım yine ortalardan kayboldun.arasıra ses ver merak ediyorum inan ki????

iyiyim bebek 12 haftalık hareket ediyo ama kasık ağrım çok 2li testim yapıldı inşallah sonuç iy.i çıkar sen nasılsın dilerim sende iyisindir ben bilgisayarı eskisi gibi açmıyorum çünkü hep halsizim öpüldün bay

sonunda cevap yazdın :))) çok merak etmiştim. ben de iyiyim.ben de halsizlik olmuyor da mide bulantıları vardı.son 2 gündür o da azaldı.ben 3 sene önce kasık fıtığından ameliyat olmuştum benim de ameliyat yerim ağrıyor.öptüm canım.ara sıra ses ver .))))

arkadaşlar meraba ben de uzun uğraşlar sonucunda cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim.sonra ertesi günü birden panikleyip düştü galiba diye doktoru aradım dün yine test yaptık 580 çıktı. hayırlısıyla cuma ya da cumartesi keseyi görmeye gidicez. ben sadece 2 tane yakın arkadaşıma söyledim. onlar tüm aşamaları biliyolardı. çok heyecanlıyım. ama ben dinlenemiyorum çünkü çalışmak zorundayım malesef. işler de öyle yoğun ki.işyerinde de söyleyemediğim için bilmiyolar durumu. ama bende çok tansiyon düşüklüğü baş dönmesi filan yaptı. neyse tanışalım paylaşalım istedim tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim.

öncelikle hayırlı olsun :)))
kimileri kalp atışı duyulana kadar kimseye söylememyi tercih ediyor ama ben duyar duymaz herkese söyledim hatta işyerimdekilere bile :))) sonuçta başıma kötü bir şey gelse bile benim yanımda onlar olacaktı.ama tabi tercih meselesi.
ben tansiyon düşüklüğü filan yaşamamıştım.ama bayram tatiline denk geldiği için rahat rahat dinlenmiştim.
şunu hiçbir zaman unutma eğer bebeğine bir şey olacaksa yatarken de olur.olmayacaksa ata da binsen olmaz.rabbim onu dünyaya getirecekse hiç bir şey engel olmaz.bence dua et ve alahtan hayırlsını iste.
ne iş yaptığını bilmiyorum ama rapor filan alabilirsin bu dönemde.biraz dinlenirsin.
güzel haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin güzel allahım. ben daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. kese oluşmadan düştü bebeğim.orda 7-8 kişiye ve en önemlisi de aileme söylemiştim.insan sevincini herkesle paylaşmak istiyor. unu söylemesi kolay da düştükten sonra düştü demesi çok zor oluyor. söylediğin herkes arıyor noldu diye sen herkese her düştü deyişinde daha çok üzülüyosun. özellikle de ailen senden fazla üzülüyor. o yüzden bu sefer kalp atışı duyana kadar kimseye söylemicem inşallah. sadece 2-3 tane yakın kız arkadaşımla paylaştım.o da paylaşmak arzumdan dolayı.bir de burda yazdım işte.rapor alamam çok sıkışık işler. belki rapor alacak daha çnemli durumlar olur. allah saklasın kanama ya da tehlike filan olursa alırım rapor. ama şu anda zor.bu arada teşekkürler ilgilendiğin ve cevap verdiğin için.

Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.

hamılelıkte çalısmak çok ıyı aslında düşük tehlıkesı yok dedıyse doktor...annenın saglıgı açısından...
hiç korkma...saglıkla bebışini kucagına almanı dılerım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…