Tebrikler canım .allah kucağına almayı nasib etsin
çok seviindim canım bende senin gibi hep evdeyim hiçbir yere çıkmıyorum ama evde çok sıkılıyorum neyse şu 3 ayı bir geçirsek kurtulacağız dün yine içim dışıma çıktı eşim artık etrafıma hamileliği söyleyebilirmiyim diyor bende henüz değil dedim çünkü hala korkuyorum korkularımı kızıma sarılarak yok ediyorum
doğru söylüyorsun dün yine dr.a gittim bebeğim biraz büyümüş dr telaşımı görünce herşey olacağına varır takma kafana dedi ben bu sözlerden sonra herşeyi oluruna bırakma kararı aldım çünkü ALLAHIN işine karışılmaz bebeğimin geleceği çizilmişse ne olursa olsun dünyaya gelir benim hiç iştahım yok bu gidişle kilo verecem birde hergün lavaboya koşturuyorum sen nasılsın iştahın nasıl gerçi ilk bebek genelde hafif geçer tabi kişiye göre değişiyor hadi görüşürüz canım birde kendine dikkat et ankarada domuz gribi çıktı ya şansımıza bak tam bizim hamileliği buldu inşallah türkiye bu günleri acısız atlatır.
çok sağol inşallah o günüde yaşıyacağım bu arada hoşbuldumm evet biraz zorluyor çok halsizim ve başı mı yastığa koyduğum gibi uyuyorum bitmek bilmez enerjime ne oldu diyorum bazen bende yatarak geçiriyorum günleri gerçi dr um böyle bişi demedi ama elimde değilll sadece ağır ev işleri yasak onu hallettiriyordum zaten eskiden beri onun dışında iiiyimm Allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri görmeyi nasip etsinn bu arada sen kaç haftalık oldun