Hamileyim ama çoook tedirginim....

Öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun.kese hemen görünüyor zaten.Tabi gebelik kesesi olup olmadığı daha sonra belli oluyor.bende de daha yeni duyuldu kalp atışları.ama müthiş bi duygu .İnşallah sende zamanı gelince görüceksin ve duyacaksın.iyi şeyler düşünkü hem senin için hem de bebeğin için iyi şeyler olsun.Tekrrar hayırlısı olsun.

teşekkür ederim.bugün dr baktı görür gibi oldu keseyi.ama yine de kan tahlili istedi.sonuç yarın çıkacakmış ayy nasıl beklicem bilmiyorum :sinifsinif:

benimde 12 gün geçti test aldım az önce yaptım ama negatif çıktı gerçi geçen sene kasım ayında da 12 gün geçikmişti off ya aslında düzenlidir ama sıkıldım walla

ayhu sayfada sın sanırım su an herşey senin ve bebeğin için lütfen yataktan çıkma keyfine bak

aaa aynı benim de 20 ağustos.15-16 gibi adet olmam lazımdı yani 5 gün geçmiş oluyor.bu iyiye işaret.senin de hcg düşükmüş.bugün saat 1 de dr a gidecem.senin 2. olacakmış benim daha ilk:CüvCüv: benden leke filan gelmiyor dedim ya çok da bir belirti yok.Rabbim ikimizin de bebeğini kucağına almayı nasp eder inşallah.bol bol dua ediyorum sen de et:Saruboceq:

MERHABA bende cuma günü kan aldıracağım sonucu yazarım sende dr.neler dedi yazarmısın.yaşadıklarımdan dolayı dr.a erken gitmeye korkuyorum .bu arada dualarımda olacağından emin olabilirsin. akşama yasin okuyacağım

MERHABA bende cuma günü kan aldıracağım sonucu yazarım sende dr.neler dedi yazarmısın.yaşadıklarımdan dolayı dr.a erken gitmeye korkuyorum .bu arada dualarımda olacağından emin olabilirsin. akşama yasin okuyacağım

teşekkür ederim.ben de her gün meryem suresi okuyorum ben de sana dua edeceğim.dr küçücük bi şey görür gibi oldu.hatta ben de gördüm.ama yine de kan tahlili istedi sonuç yarın belli olacak.erken gitmemek iyi ama duramıyorum kikaydirigubbakcemile

korkma bizim gebeliğimiz çok yeni oyüzden tam görünmemştir bi zaman benimde öyle olmuştu tekrar gittiğimde gözükmüştü.yarın sonucu yazmayı unutma hayırlı haberlerini bekliyoruz.birde bir gerçek var ALLAH isterse olur .benim kardeşim ilaçlarla adet oluyodo bu nedenle adet günleri düzensizdi eşide varikoseldi 1 yıl gebelik olmadı bu arada eşi 2 kere ameliyat oldu bir gün kasık ağrısı nedeniyle onu dr.a götürdüm dr.ultrasonda birşey göremedi idrar testi istedi test negatif çıktı bu sefer kan testi istedi test negatif çıktı mr, istedi kardeşim oışından geçti temiz çıktı ama kasık ağrısından duramıyordu o sırada ben hamile olduğumu öğrendim bunu ona söylediğimde yüzünde sevinçle karışık hüzün olmuştu o an okadar üzüldümkü keşke benden önce ohamile olsaydı diye içimden geçirdim birkaçgün sonra ağrı nedeniyle başka bir dr.a gitti vajinaldan bakmış hamilesin demiş.Busırada bende kürtaj oluyordum komşuma sinirlenmiştim aşırı üzüntü bebeği düşürmeme neden olmuştu. gözyaşım kurumadan kardeşimin müjdeli haberini duydum yüreğimden geçirdiğim dilek gerçek olmuştu YÜCE ALLAH benden alıp ona vermişti.Şu an 1 yaşında yiğenim onu çok seviyorum.

herşeyin hayırlısı canım takma takarsan daha kötü olursun. bende 3 ay önce düşük yaptım ama benim değerlerim normaldi birden kanamam oldu kendiliğinden düştü. şuanda hamileyim bene kadir gecesinden 4 gün önce öğrendim doktorum ilaç verdi düşük için bende yatıyorum.cenabı hak herşeyin hayırlısını nasip etsin.mafoldumben

korkma bizim gebeliğimiz çok yeni oyüzden tam görünmemştir bi zaman benimde öyle olmuştu tekrar gittiğimde gözükmüştü.yarın sonucu yazmayı unutma hayırlı haberlerini bekliyoruz.birde bir gerçek var ALLAH isterse olur .benim kardeşim ilaçlarla adet oluyodo bu nedenle adet günleri düzensizdi eşide varikoseldi 1 yıl gebelik olmadı bu arada eşi 2 kere ameliyat oldu bir gün kasık ağrısı nedeniyle onu dr.a götürdüm dr.ultrasonda birşey göremedi idrar testi istedi test negatif çıktı bu sefer kan testi istedi test negatif çıktı mr, istedi kardeşim oışından geçti temiz çıktı ama kasık ağrısından duramıyordu o sırada ben hamile olduğumu öğrendim bunu ona söylediğimde yüzünde sevinçle karışık hüzün olmuştu o an okadar üzüldümkü keşke benden önce ohamile olsaydı diye içimden geçirdim birkaçgün sonra ağrı nedeniyle başka bir dr.a gitti vajinaldan bakmış hamilesin demiş.Busırada bende kürtaj oluyordum komşuma sinirlenmiştim aşırı üzüntü bebeği düşürmeme neden olmuştu. gözyaşım kurumadan kardeşimin müjdeli haberini duydum yüreğimden geçirdiğim dilek gerçek olmuştu YÜCE ALLAH benden alıp ona vermişti.Şu an 1 yaşında yiğenim onu çok seviyorum.

Rabbim ol deyince oluyor..zaten şunu bi kabullensek hayat çok daha kolay olacak.her şeyin hayırlısını o biliyor.biz sadece çok plan yapıyor ve çok düşünüyoruz...

hihoyyythihoyyythihoyyyt kızlarr tedirginlik geçtiiii.bugün kan tahlili sonucumu aldım.değerim fırlamış1660 olmuş.çok mutluyum.hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.beni yalnız bırakmadınızhihoyyythihoyyythihoyyyt
Rabbim tüm isteyenlere versin.AMİN

çok sevindim dün akşam senin için dua etmiştim .dr.a tekrar ne zaman gidecen. ben dr.a gitmeye korkuyorum .inşallah ALLAHIMbize bebeklerimizin kalp atışlarınıda göstermeyi nasip eder.Zaten en önemliside o.

ya ben dün gittim ya bugün tahlil göstermeye tekrar gittim ve muayene oldum bu sefer keseyi daha net gördü.biraz ufak dedi iğne filan verdi (çok yaktı).yarın tekrar gidecem tahlil filan istiyecekmiş.haftaya tekrar görüşelim dedi.benim dr evime çok yakın özel muayenesi var.devlet hastanesinde de çalışıyor o da çok yakın yani anlıcan ben sık sık oralardayım :)))
ben de dün sana ve tüm kk dakilere dua ettim :)))

Kızlar ben de hamileyim.
Kadir gecesi test yaptım çıktı gözlerime inanamadım.eşim varikoseldi.O gün tam 3 tane test yaptım.Ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 67 çıktı.Sürekli yatmam söylendi.Perşembeden beri yatıyorum eve kapandım.Dr kanamam ya da ağrım olursa gitmemi söyledi ama Allaha şükür henüz bir şey yok.

hatta ovulasyon testi kullanıyordum va bu ay testte 2. çizgiyi gördüğüm günlerde eşimle hiçyoktan yere tartışmıştık ve 1 hafta filan ilişkiye girmemiştik.bu ay hiiiç umudum yoktu.Ama RABBİM ol diyor ve oluyor.Her gün ben meryem eşim ise tebareke-amme surelerini okuyorduk.

Bu arada sürekli test yapıyorum pozitif görmek beni çok mutlu ediyor.ama çok tedirginim.annem erken öğrendiğin için diyor.

bugün tam 32.günüm.Rabbim keseyi görmeyi va kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.

canim degerin 67 diyemi endiselisin?bende 69,99 cikti degerim.adetime 3 gun var.bende basina ogrendim,

Ayhu bende yarın dr.a gideceğim. Senin karnındanmı baktı keseyi gördü.ben çok heyecanlıyım sanki ilk defa hamile kalmış gibi demekki uzun süre ara verince böyle oluyor şuan kızım 2. sınıf. ığneyi bebek güzel gelişsin diyemi verdi.Kusura bakma sana sorular soruyorum ama ben kızımda hiçbir sorun yaşamadım hamilemiyim değilmiyim anlamamıştım.Geçen sene üstüste yaşadıklarım gözümü korkuttu.ALLAH hiçbir anne adayına acı yaşatmasın dilerim her isteyen bebek sahibi olsun

ya ben dün gittim ya bugün tahlil göstermeye tekrar gittim ve muayene oldum bu sefer keseyi daha net gördü.biraz ufak dedi iğne filan verdi (çok yaktı).yarın tekrar gidecem tahlil filan istiyecekmiş.haftaya tekrar görüşelim dedi.benim dr evime çok yakın özel muayenesi var.devlet hastanesinde de çalışıyor o da çok yakın yani anlıcan ben sık sık oralardayım :)))
ben de dün sana ve tüm kk dakilere dua ettim :)))
CANIM BENDE KADİR GECESİNDEN 1 gün önce idrar testinde çift çizgiyi gördüm . kadir gecesi test yaptım 23,77 çıktı .. bende çok kortktum halada korkuyorum ara ara bide bana yok kalp atışını duymadan kaptırma dikkat et düşebilir falan diyolar flik asit iç falan filann en sonunda dün değil ondan önceki gün eve geçtim ağladım yatana kadar bebişime bişey olcak diye sinir yapmışım ...

sonra dün akşam eve geçtim doktorumu aradım bana 3 ünden önce gelme keseyi göremeyiz demişti... bende çok merak ediyorum tabi...
dün dedim flik asit içim mi keseyi görmeden bişey diyemem zararı yok ama şimdi çok gerekte yok .. dedi. kasıklarımda ağrı var normal dedi ... ağrım olursa yada kanamam olursa aramamı söyledi .. kasık ağrım dışında ağrımın olmadını normal olagan hayatımı yaşadımı dedim hatta kasımın 3. haftası yurt dışı olayım var bebişi etkilermi kan değerinden dolayı diyince bana anlattına göre herşey yolunda hasta değilsin hamilesin her denileni takma 3 ekimde gel keseyi yada kesecikleri görelim dedi.. benim dr de özel muaynanesi ev,ime yakın ama her saat adamı arıyabiliyorummm .. ama hala tedirginliğim vvar dünden berri kasıktaki ağrılar yüzünden yürürken canım acıyorr ama sizde varmı böyle durummm.. kan degerinide tama kafayaa ayyyyyyyyyy çok konuştum susuyommm:):):KK9:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok gÜzel yazmıŞsınız hepınızde kızlar
allah Çok bekletmeden beıŞlerınızı versın ınŞallah olanlarıda korusunn

X