korkma bizim gebeliğimiz çok yeni oyüzden tam görünmemştir bi zaman benimde öyle olmuştu tekrar gittiğimde gözükmüştü.yarın sonucu yazmayı unutma hayırlı haberlerini bekliyoruz.birde bir gerçek var ALLAH isterse olur .benim kardeşim ilaçlarla adet oluyodo bu nedenle adet günleri düzensizdi eşide varikoseldi 1 yıl gebelik olmadı bu arada eşi 2 kere ameliyat oldu bir gün kasık ağrısı nedeniyle onu dr.a götürdüm dr.ultrasonda birşey göremedi idrar testi istedi test negatif çıktı bu sefer kan testi istedi test negatif çıktı mr, istedi kardeşim oışından geçti temiz çıktı ama kasık ağrısından duramıyordu o sırada ben hamile olduğumu öğrendim bunu ona söylediğimde yüzünde sevinçle karışık hüzün olmuştu o an okadar üzüldümkü keşke benden önce ohamile olsaydı diye içimden geçirdim birkaçgün sonra ağrı nedeniyle başka bir dr.a gitti vajinaldan bakmış hamilesin demiş.Busırada bende kürtaj oluyordum komşuma sinirlenmiştim aşırı üzüntü bebeği düşürmeme neden olmuştu. gözyaşım kurumadan kardeşimin müjdeli haberini duydum yüreğimden geçirdiğim dilek gerçek olmuştu YÜCE ALLAH benden alıp ona vermişti.Şu an 1 yaşında yiğenim onu çok seviyorum.