Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Canım selam bu iğne ne iğnesi?? Yumurtaları uyarmak için olan iğne değil sanırım??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naber cnm pamukkkkk nasill sen iyimisinn ...

Aynen ole canım. İlk günler gözlerimden yaş aka iğneyi batırıyordum. Sonrasında alıştım. Hiçbirşey olmuyor korkma strese de sokma, boş yere korkmuşum.. sonunu düşün herşeyin güzel olucağını kucağına alacağın çocuğunu düşün bunun sonunda herşey çok güsel olucak ve herşeyi unutucaz... rabbimde bizi bu dünyada böle sınıyor.. şükürler olsun yinede:) seninde yaşın genç uzamadan olur inşallah:)

Sagolsin cnm bnm aunen sukurler olsun.. dayanicaz yapcak birsey yok :))

çok teşekkürler

inşallah bu 3. denememiz kısmetse 2 embriyo koyulacak. Bana hiç bahsetmediler de bu aşıdan... Şimdiden progestan iğnesine başladık bakalım hayırlısıyla bu mübarek Ramazan hürmetine bu sefer boş dönmeyiz hastaneden inş.

embriyolar kaliteliyse 3.gün yerleştiriyorlar 5. günü beklemiyolar genelde.

Inssss aallh emeklerimizi bisa cikarmasin ins dualrim bizim gibi allha hayrli ewlat dileyenlerle hayrli gunlerde olcak inss tutsun allh ikiz ijiz versin inss yawrularimiza kavusalim artik :)

bu iğneyi kol dan ve de bacağının üstünden vurabilirsin demişti dr bana. o kadar fazla iğne yapınca göbekten deri ister istemez geriliyor ve dediğin gibi iğne zor giriyor bende yaşamıştım puregon yaparken. buz uygula göbeğine rahatlatıyor.
Aynısını yaşayan yok sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bebeğini en kısa sürede kollarına almayı nasip etsin nazar değmesin canım benim

kan sulandırıcı bir iğne

Hmm ben kanı sulamdırmak için coraspin içiyorum iğne yapmıyorum.. Ancak şişmesi demek ilacı deri altına yaptın demek. Yani sertti tam girmesi diyorsun ya mutlaka iyce soktuktan sonra ilacı gönder...

Ya varya gerçekten deri kalınlaşmış gibiydi.. 10 haftalık olana kadar devam dediler inşallah biter yaknda..
Bacağı söylemediler ama neresi tam olarak bacağın? koldan vurmadım hiç karnımdan direk daha etkili olur diye koldan vurmak için yardım gerek ama bacak kndim yapabilirim..

Bugün bidaha deniyim olmazsa kola gecerim artık

Naber cnm pamukkkkk nasill sen iyimisinn ...

Canım selam.. İyyis çok şükürrr... 3 gündür ara ara bulantım oluyo ama internette yazanları yaptım biraz daha rahatım. Hiç umrumda değil zaten bulansınn yeterki bebeğim olsun, iyi olsun ☺️ sen naptınn???

Evet acısından sokamadım iyice sertti şişlik ama 1 saate geçti ve üstü kızarık kaldı biraz

oturduğunda bacağın üst kısmı ( baldır denilen yer) ama istersen sen bir aile hekimine yada sağlık ocağındaki hemşireye sor daha güzel bir şekilde göstererek anlatırlar kafanda soru işareti kalmaz.

A,s cnm bnm iyi olunnn onlsr guzel bulntilar inss ben beklemefeyim tatlim su 1 ay gecsin. Ins bnde baslrim suan bisey yptgimiz yok :)))))

A,s cnm bnm iyi olunnn onlsr guzel bulntilar inss ben beklemefeyim tatlim su 1 ay gecsin. Ins bnde baslrim suan bisey yptgimiz yok :)))))

Daha ilac falan yok dimi, agustosta miydi??

Daha ilac falan yok dimi, agustosta miydi??

Yok canim agustsun 13unde regli olcam saanirim iste ozamndan gitcem inssssss diktr kontel etcekmis sonrada ilaclara basliycam cnm bu ilackari veriyr ya hemen gidip alip gelip doktorami gisterdiniz igneyi falan gosteriyr degilmi yoksa kndi basima nasil yapcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…