Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Canım selam bu iğne ne iğnesi?? Yumurtaları uyarmak için olan iğne değil sanırım??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naber cnm pamukkkkk nasill sen iyimisinn ...

Aminnnnnnnn bizim oln herkesin yardimcisu olsun gecsinde sonu guzel olsun inssss cnm bnde simdi diyorum o igneri nadil vurcam bn kan verirken bile birnin elini tutuyorum gozlerim kapali ama bu rabbim derdini verir sabrinida verir ne yapalim hakkimizda hayrlisi cnm ...

Aynen ole canım. İlk günler gözlerimden yaş aka iğneyi batırıyordum. Sonrasında alıştım. Hiçbirşey olmuyor korkma strese de sokma, boş yere korkmuşum.. sonunu düşün herşeyin güzel olucağını kucağına alacağın çocuğunu düşün bunun sonunda herşey çok güsel olucak ve herşeyi unutucaz... rabbimde bizi bu dünyada böle sınıyor.. şükürler olsun yinede:) seninde yaşın genç uzamadan olur inşallah:)

Aynen ole canım. İlk günler gözlerimden yaş aka iğneyi batırıyordum. Sonrasında alıştım. Hiçbirşey olmuyor korkma strese de sokma, boş yere korkmuşum.. sonunu düşün herşeyin güzel olucağını kucağına alacağın çocuğunu düşün bunun sonunda herşey çok güsel olucak ve herşeyi unutucaz... rabbimde bizi bu dünyada böle sınıyor.. şükürler olsun yinede:) seninde yaşın genç uzamadan olur inşallah:)

Sagolsin cnm bnm aunen sukurler olsun.. dayanicaz yapcak birsey yok :))

çok teşekkürler

Cnm transfer sonrası 3 gün evdeydim ama sürekli yatmadım. Çünkü rahim kendi şeklini ayaktayken alırmış. Yormadım kendimi iş falan yapmadım. Ama sofra hazırladım mesela. Eğilip kalkmadım karın kaslarımı zorlamadım. Kabız olmayacaksın dediler ona dikkat ettim . Bi de çok sıcak suyla duş almadım. Zaten seni karın kaslarını yormaman, kabız olmaman ve oturarak banyo yapmaman konusunda uyarırlar. Ne diyorlarsa yaptım anlayacağın ama sürekli yatmak da iyi değil dediler ben de sürekli yatmadım. İyi şanslar dilerim...

inşallah bu 3. denememiz kısmetse 2 embriyo koyulacak. Bana hiç bahsetmediler de bu aşıdan... Şimdiden progestan iğnesine başladık bakalım hayırlısıyla bu mübarek Ramazan hürmetine bu sefer boş dönmeyiz hastaneden inş.

Stres yapma cnm dua et hayrlisylla ilk denemenmi bnde sordum nuggeme o gebelik asisi rahime vuruluyrmus genelde bbeki dusen insanlara yapiyrlar opu zamanu sen den kn alip ayristrip transferden 2gun once mi ne rahime igne vuruyorlarmis nuggemin ilk denemesi o garantu olsun diye pisman olmmk icin vrdurdu allh nasip etti masallh bnde doktoruma sordum gecwn oda bana vajinal jelinde ayni islem gordugunu soledi bebgin rahime tutunmasini sagliyormus progestron sagliyormus bildigim bunlar yanlis biliyirsamda. Duzeltsinler ... :))

embriyolar kaliteliyse 3.gün yerleştiriyorlar 5. günü beklemiyolar genelde.

3.gun embriyosu. Yani toplama pazar oldu transfer carsamba. Bu neye göre belirleniyor neden beni 5. Gün yapmadılar. 2tane konuldu. Tabiki paylaşırım;))) ilk tüp bebek denemem ve başka embriyomuz yok. Eğer tutmazsa herşeye sil baştan başlıcam. Rabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah:)

inşallah bu 3. denememiz kısmetse 2 embriyo koyulacak. Bana hiç bahsetmediler de bu aşıdan... Şimdiden progestan iğnesine başladık bakalım hayırlısıyla bu mübarek Ramazan hürmetine bu sefer boş dönmeyiz hastaneden inş.

Inssss aallh emeklerimizi bisa cikarmasin ins dualrim bizim gibi allha hayrli ewlat dileyenlerle hayrli gunlerde olcak inss tutsun allh ikiz ijiz versin inss yawrularimiza kavusalim artik :)

bu iğneyi kol dan ve de bacağının üstünden vurabilirsin demişti dr bana. o kadar fazla iğne yapınca göbekten deri ister istemez geriliyor ve dediğin gibi iğne zor giriyor bende yaşamıştım puregon yaparken. buz uygula göbeğine rahatlatıyor.
Aynısını yaşayan yok sanırım:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana :46:

Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...

Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....

Allah bebeğini en kısa sürede kollarına almayı nasip etsin nazar değmesin canım benim

kan sulandırıcı bir iğne

Hmm ben kanı sulamdırmak için coraspin içiyorum iğne yapmıyorum.. Ancak şişmesi demek ilacı deri altına yaptın demek. Yani sertti tam girmesi diyorsun ya mutlaka iyce soktuktan sonra ilacı gönder...

bu iğneyi kol dan ve de bacağının üstünden vurabilirsin demişti dr bana. o kadar fazla iğne yapınca göbekten deri ister istemez geriliyor ve dediğin gibi iğne zor giriyor bende yaşamıştım puregon yaparken. buz uygula göbeğine rahatlatıyor.

Ya varya gerçekten deri kalınlaşmış gibiydi.. 10 haftalık olana kadar devam dediler inşallah biter yaknda..
Bacağı söylemediler ama neresi tam olarak bacağın? koldan vurmadım hiç karnımdan direk daha etkili olur diye koldan vurmak için yardım gerek ama bacak kndim yapabilirim..

Ya varya gerçekten deri kalınlaşmış gibiydi.. 10 haftalık olana kadar devam dediler inşallah biter yaknda..
Bacağı söylemediler ama neresi tam olarak bacağın? koldan vurmadım hiç karnımdan direk daha etkili olur diye koldan vurmak için yardım gerek ama bacak kndim yapabilirim..

Bugün bidaha deniyim olmazsa kola gecerim artık

Naber cnm pamukkkkk nasill sen iyimisinn ...

Canım selam.. İyyis çok şükürrr... 3 gündür ara ara bulantım oluyo ama internette yazanları yaptım biraz daha rahatım. Hiç umrumda değil zaten bulansınn yeterki bebeğim olsun, iyi olsun ☺️ sen naptınn???

Hmm ben kanı sulamdırmak için coraspin içiyorum iğne yapmıyorum.. Ancak şişmesi demek ilacı deri altına yaptın demek. Yani sertti tam girmesi diyorsun ya mutlaka iyce soktuktan sonra ilacı gönder...

Evet acısından sokamadım iyice sertti şişlik ama 1 saate geçti ve üstü kızarık kaldı biraz

oturduğunda bacağın üst kısmı ( baldır denilen yer) ama istersen sen bir aile hekimine yada sağlık ocağındaki hemşireye sor daha güzel bir şekilde göstererek anlatırlar kafanda soru işareti kalmaz.

Canım selam.. İyyis çok şükürrr... 3 gündür ara ara bulantım oluyo ama internette yazanları yaptım biraz daha rahatım. Hiç umrumda değil zaten bulansınn yeterki bebeğim olsun, iyi olsun ☺️ sen naptınn???

A,s cnm bnm iyi olunnn onlsr guzel bulntilar inss ben beklemefeyim tatlim su 1 ay gecsin. Ins bnde baslrim suan bisey yptgimiz yok :)))))

A,s cnm bnm iyi olunnn onlsr guzel bulntilar inss ben beklemefeyim tatlim su 1 ay gecsin. Ins bnde baslrim suan bisey yptgimiz yok :)))))

Daha ilac falan yok dimi, agustosta miydi??

Daha ilac falan yok dimi, agustosta miydi??

Yok canim agustsun 13unde regli olcam saanirim ;) iste ozamndan gitcem inssssss diktr kontel etcekmis sonrada ilaclara basliycam cnm bu ilackari veriyr ya hemen gidip alip gelip doktorami gisterdiniz igneyi falan gosteriyr degilmi yoksa kndi basima nasil yapcam :))

Back