• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Gece sağ yan ağrım olmuştu daha önceden taş düşürmüştüm o taraftan yine mi var diye korktum aslında ben onun için gitmistim Dr da gebelik de bajalim dedi sonra sonuçta hiç birşey demedi diğer sonuçlarım üzerinde konuştu eve geldim dedim ki beta da istemişti Dr ne çıktı aceba girdim e nabizdan baktım 62 yazıyor hatta 67 di sanırım şuan karıştırdim referans aralığina baktım 50 ve üzerine pozitif sayılıyor

Yapmadım daha yeni lavobaya gitmistim çıkmadan biraz bekleteyim de öyle yapayım dedim zaten çok sık gitmeye başladım idrara 🙈 birde 62 nasıl sonuç 10-11 gün falan geçmişti yumurtlamanin üzerinden
Bence erken gebelik testinde belli olur inşallah kimyasal gebelik değildir

Merhabalar adetime 1 hafta kala kan testi verdim başka bir şey için mide yanma var falan diyince ekstra Dr beta da isteyelim dedi sonuç 62.7 çıktı kızlar erken gebelik testi yapsam çıkar mı ve hangi marka almalıyım şuan adetime 5 gün var 🩷
Somuc 62 ise gebesin canim sen neden test yapiyosunki randevu alip muayneye gitmelisin bence

Gece sağ yan ağrım olmuştu daha önceden taş düşürmüştüm o taraftan yine mi var diye korktum aslında ben onun için gitmistim Dr da gebelik de bajalim dedi sonra sonuçta hiç birşey demedi diğer sonuçlarım üzerinde konuştu eve geldim dedim ki beta da istemişti Dr ne çıktı aceba girdim e nabizdan baktım 62 yazıyor hatta 67 di sanırım şuan karıştırdim referans aralığina baktım 50 ve üzerine pozitif sayılıyor
Evde test varsa yap bzlede paylas durumunu ama yoksa para harcama randevu al bence

Bence erken gebelik testinde belli olur inşallah kimyasal gebelik değildir
İnşallah değildir bir kere yaşadım çünkü kimyasal ve bunda hiç o zaman ki gibi kötü değilim çok şükür o zaman aşırı başım ağrıyor ve dönüyordu sürekli ve çok kasik sancım vardi sürekli ağrı çekmiştim sağlıklı değilmiş o zmaan ama çok şükür şimdi öyle değilm aksine gayet iyi hissediyorum

5-10 dk içinde böyle oldu kızlar🙈

Eklentiler

• 1000053454.jpg
    1000053454.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 1000053458.jpg
    1000053458.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000053459.jpg
    1000053459.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 78
Cokta silik degil cizgi kaset testlede tekrarla silikte ciksa onda bebis vardir demektir 😇
İlk başta silikti baya ama 10 dk içinde belirginleşti gözle daha net gözüküyor aslında fotoda biraz daha silik gözükmus 🙈🙈 aayy çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu ya 🥰🥰

Aynen bat günü kaset tetsle denicem canım bu erken gebelik testiydi zaten birde normal gebelik testinde deneyim mi sence

Back