- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi Matmazelcrus
Teste göre var hangi test bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teste göre var hangi test bu
Evet canım hamilesin hayırlı olsun belirtilerin neler diKızlar bugün yine yaptım daha belirgin oldu
Yeni ysptim daha dun kan da verdim degerin kac olmaso lazim reglime 10 gun varTeste göre var hangi test bu
Normalde benim bildiğim beş üstü olmalı ama bana erken geldi ya erkenmi yumurtlama oldu ne zaman adet oldun yumurtlama ne zaman olduKan tesi verdim deger kac olmasi lazim reglime 10 gun var kan verdim
Gecen ay 18 regli oldum kanda kac olmasi lazim degerin reglime 10 gun tedte silik cizgi ciktiNormalde benim bildiğim beş üstü olmalı ama bana erken geldi ya erkenmi yumurtlama oldu ne zaman adet oldun yumurtlama ne zaman oldu
Kan testin ciktimi kaç çıktıE ecrininannesi
Gecen ay 18 regli oldum kanda kac olmasi lazim degerin reglime 10 gun tedte silik cizgi cikti
Bazı testler yanlış sonuç verebilirbi kaç test aritmed gebelik testini çok duydum
@Ecrininannesi51 teste cikti kan verdim degerin kac olmasi lazim 10 gun var reglimeEvet canım hamilesin hayırlı olsun belirtilerin neler di
Değerin kaç canım beş üstü olmalı@Ecrininannesi51 teste cikti kan verdim degerin kac olmasi lazim 10 gun var reglime
Anlamiyorum ki bn ondan sordum anlayan var mi dieKan testin ciktimi kaç çıktı
Orda yazması lazım e nabiza düşmüş muAnlamiyorum ki bn ondan sordum anlayan var mi die
Değerin kaç canım beş üstü olmalı
At istersen canım yazıyor ordaAnlamiyorum ki bn ondan sordum anlayan var mi die
Onu bende anlamadım ismi ne bu testinAllah allah ben anlamadom teste neden cikti o zaman