- Konu Sahibi Matmazelcrus
Kanda negatif cikti teste pozitifBurda 0.5 yazıyor negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda negatif cikti teste pozitifBurda 0.5 yazıyor negatif
Daha çok erken zaten adete 3/4 kala kanda çıkıyorErken oldugu icin ola bilir mi reglime 10 gun var kanda cikmaz mi
Onu bende anlamadım ismi ne bu testin
Bazı testler yanlış sonuç veriyor erken test insanları çok yanilti uzdu test aritmed se ismi yanlış sonuç veriyorKanda negatif cikti teste pozitif
Ola bilir olmasa bu teste cikmaz ben cok test yaptim hic bole cikmadi diorum acaba 10 gun var die mi cikmadi kandaDaha çok erken zaten adete 3/4 kala kanda çıkıyor
Arti med ismiBazı testler yanlış sonuç veriyor erken test insanları çok yanilti uzdu test aritmed se ismi yanlış sonuç veriyor
Kanda o kadar erken çıkmaz zaten adet günü yaparsın yada gecikinceOla bilir olmasa bu teste cikmaz ben cok test yaptim hic bole cikmadi diorum acaba 10 gun var die mi cikmadi kanda
Bilemedim ki aslinda bunda yaniltma olmuyk hayirlisi bakalim kanda negatif cikti teste pozitifEvet bu test işte bak araştır bu test yüzünden çok silik çizgi goren oldu üzülen çok oldu
Evet yanlış sonuç veriyor o pek memnun değiller o testenArti med ismi
Bilemedim suan uyuyorum hep halsizim olmadi bir daha test yaparim yarin baska markaKanda o kadar erken çıkmaz zaten adet günü yaparsın yada gecikince
Bekle canım inşallah kanda pozitif görürsünBilemedim ki aslinda bunda yaniltma olmuyk hayirlisi bakalim kanda negatif cikti teste pozitif
Kanda bu kadar erken cikmiyo mu peki on gun onceKanda o kadar erken çıkmaz zaten adet günü yaparsın yada gecikince
Bence bekleBilemedim suan uyuyorum hep halsizim olmadi bir daha test yaparim yarin baska marka
Bilmiyorjm bir de gribim ilacta icemiyorum korkuyorum bende sasordim teste pozitif kanda negatifBekle canım inşallah kanda pozitif görürsün
Hayır belirtiler bile adete 5/6 gün kala çıkıyor insan psikolojisikmen çok şey yaşıyor vücudun senle oynuyorKanda bu kadar erken cikmiyo mu peki on gun once
Testte hep pozitif cikiyo bu ikinci testim doger testlerde cikmadiBence bekle
Gebelik önce kana geçer sonra idrara yani test yanlış bir test dah yapın negatif olacaktır çünkü kan negatifKanda bu kadar erken cikmiyo mu peki on gun once
Bugün mü yaptınızTestte hep pozitif cikiyo bu ikinci testim doger testlerde cikmadi
İlaç her şeye karşı içme bende tavsiye etmiyorum hamilelik planı olunca ilaç içilmesine bekle bence bir kaç gunBilmiyorjm bir de gribim ilacta icemiyorum korkuyorum bende sasordim teste pozitif kanda negatif