Bilgilendir canım bizi bekliyoruz güzel haberini yaptım canım negatif çıktı yineTeşekkür ederim canım bakalım gidebilirsem yarın kadın doğuma gidicem sen test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilendir canım bizi bekliyoruz güzel haberini yaptım canım negatif çıktı yineTeşekkür ederim canım bakalım gidebilirsem yarın kadın doğuma gidicem sen test yaptın mı
İstersen kan testi ver direk bunlar yaniltabiliyorBilgilendir canım bizi bekliyoruz güzel haberini yaptım canım negatif çıktı yine
Belki geç döllenme olabilir bizim 3 Aralık'ti ilişki tarihimizBilgilendir canım bizi bekliyoruz güzel haberini yaptım canım negatif çıktı yine
Benim de birde yumurtlama günümdüBelki geç döllenme olabilir bizim 3 Aralık'ti ilişki tarihimiz
Yarın gidecem canım bugün orucluyum bilmiyorum canım valla halada birşey yokİstersen kan testi ver direk bunlar yaniltabiliyor
Hadi İNŞALLAH canım kan tahlili ver hemen kesinlessin herşey gönlünce olsunKizlarr test yaptım silik çıktı galiba geç döllenme inşallah bebek vardır ya
İnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versinHadi İNŞALLAH canım kan tahlili ver hemen kesinlessin herşey gönlünce olsun
Amin canım ben randevu alamıyorum ya tüm randevular doluİnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versin
Özele git canım sen test yapmismiydinAmin canım ben randevu alamıyorum ya tüm randevular dolu
Benimde yumurtama günümdu herşeyimiz aynı galibaBenim de birde yumurtlama günümdü
Şans işteBenimde yumurtama günümdu herşeyimiz aynı galiba
İnşallah güzel haberler alırsınYarın gidecem canım bugün orucluyum bilmiyorum canım valla halada birşey yok
Yaa çok sevindim gözün aydınKizlarr test yaptım silik çıktı galiba geç döllenme inşallah bebek vardır ya
Teşekkür ederim ama testte ki cizgi kaydı ama ya c şeklini aldı neden öyle oldu bilmiyorum allahtan hemen. Fotoğrafını cekmistimYaa çok sevindim gözün aydın
Bilmiyorum ki test hatali falandır belki sen görmüşsün ya boşverTeşekkür ederim ama testte ki cizgi kaydı ama ya c şeklini aldı neden öyle oldu bilmiyorum allahtan hemen. Fotoğrafını cekmistim
idrar testi yaptım iki defa birini 3 gün geciktigi zaman birini de bugün ikiside negatif çıktı.kan tahlili verecem eğer regl olmazsam.halaÖzele git canım sen test yapmismiydin
İnş canımİnşallah güzel haberler alırsın
Biraz bekle canım anca çıkar benim bile 3 yada 4 gün gecikti pozitif çıkıyor ama silik inşallah hasta olmazsında bebis vardirridrar testi yaptım iki defa birini 3 gün geciktigi zaman birini de bugün ikiside negatif çıktı.kan tahlili verecem eğer regl olmazsam.hala
Aynen ben gördüm yeter yarın kan testi vericem iyice emin olayım insallah onda da pozitif görürümBilmiyorum ki test hatali falandır belki sen görmüşsün ya boşver