- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Kan verdikten sonra eczaneden test aldim onu yaptım negatif çıktı belki tarihinde sorun vardır diye kontrol edeyim dedim tarihi silinmiş ona takıldım umudum gittiNiye canım öyle düşünme hamile olduğun belli olmuş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdikten sonra eczaneden test aldim onu yaptım negatif çıktı belki tarihinde sorun vardır diye kontrol edeyim dedim tarihi silinmiş ona takıldım umudum gittiNiye canım öyle düşünme hamile olduğun belli olmuş ya
Bende yeni evliyim neden bu kadar istekliyiz bilmiyorum olmucak endişesi var eşimle bende ondan istiyor olabilirizİnşallah canım bu yıl baya hızlı gelişti benim
Test yanlış olabilir hatalı olabilir idrarin daki oran da düşük olabilir en az iki saat tutun test için diyorlarKan verdikten sonra eczaneden test aldim onu yaptım negatif çıktı belki tarihinde sorun vardır diye kontrol edeyim dedim tarihi silinmiş ona takıldım umudum gitti
Benim eşimde öyle ama ben baya rahatim bu konuda emin ol hissediliyor bebek olduğuBende yeni evliyim neden bu kadar istekliyiz bilmiyorum olmucak endişesi var eşimle bende ondan istiyor olabiliriz
Moralini bozma bebişini düşünTest yanlış olabilir hatalı olabilir idrarin daki oran da düşük olabilir en az iki saat tutun test için diyorlar
Ay inşallah vardır bebek kan testi yarın cikcak ya pozitif değilse falan eşim hissediyor hamilesin diyor ama bakalım hayırlısı umarım bebeğim tutunmusturMoralini bozma bebişini düşün
İnşallah test hatalıdır çünkü tarihi bile silinmiştiTest yanlış olabilir hatalı olabilir idrarin daki oran da düşük olabilir en az iki saat tutun test için diyorlar
Ay inşallah vardır bebek kan testi yarın cikcak ya pozitif değilse falan eşim hissediyor hamilesin diyor ama bakalım hayırlısı umarım bebeğim tutunmustur
İnşallah canım ee sen hastaneye gittin miİyi düşün iyi olsun boşuna üzüyorsun kendini test sorunlu olabilir buna takılma emin ol yarın güzel haberi alıcaksın
Yok o gün işimiz denk gelmedi bidaha da randevu bulamadım 35. Gün kalp atışı başlıyor dediler o zamani bekliyorum hem daha kesin olurİnşallah canım ee sen hastaneye gittin mi
Reglin 35.gunu muYok o gün işimiz denk gelmedi bidaha da randevu bulamadım 35. Gün kalp atışı başlıyor dediler o zamani bekliyorum hem daha kesin olur
Son adetten sayılıyor galiba benim 21 Kasımdı ona göre hesaplayinca pazartesi gününe denk geliyorReglin 35.gunu mu
Seninle aynıyız benimde 22 kasimSon adetten sayılıyor galiba benim 21 Kasımdı ona göre hesaplayinca pazartesi gününe denk geliyor
Evet bu kadar tesadüf olması seninle konuşmak iyi geliyor daha erken olduğu için kimseye söylemek istemedim bi tek buradan konusmak insana iyi geliyorSeninle aynıyız benimde 22 kasim
Evet gerçekten iyi oluyor burdan konuşmak benden yaşlarda büyüksün sana abla desem sorun olur muEvet bu kadar tesadüf olması seninle konuşmak iyi geliyor daha erken olduğu için kimseye söylemek istemedim bi tek buradan konusmak insana iyi geliyor
Yok sorun olmaz 24 yaşındayim sen kaç yaşındasınEvet gerçekten iyi oluyor burdan konuşmak benden yaşlarda büyüksün sana abla desem sorun olur mu
Ben 18 yaşındayim:)Yok sorun olmaz 24 yaşındayim sen kaç yaşındasın
Küçükmüşsün daha abla demek istersen tabiki diyebilirsinBen 18 yaşındayim:)
Evett tabiki derim hem daha rahat hissederim kendimiKüçükmüşsün daha abla demek istersen tabiki diyebilirsin
Nasıl istersen canim yarın sonucunu mutlaka haber ver bende 6 ocağa randevu buldumEvett tabiki derim hem daha rahat hissederim kendimi