Benimde iki haftadır böyle geçmiyor arada mide ağrısı bulantısı gibi değişik bişey oluyor ama benim normal hayatta da çok bulantım oluyorValla benim kaç gündür ishaldi şuan biraz kabızlık oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde iki haftadır böyle geçmiyor arada mide ağrısı bulantısı gibi değişik bişey oluyor ama benim normal hayatta da çok bulantım oluyorValla benim kaç gündür ishaldi şuan biraz kabızlık oldu
Sizin gecikmemiz kaç günMide bulantısı olmuyor bende kasık agrisi ve göğüste sertleşme var yarın kan testi vericem erken gebelik testinde yaptim hep negatif en iyi sonuç kan tahlili
Uygulamaya göre 2 kendi hesabıma göre 3Sizin gecikmemiz kaç gün
Sizin ne kadar gecikmeniz oldu?Uygulamaya göre 2 kendi hesabıma göre 3
Anladım canım benim normalde olmaz mide bulantım regl olacağım zamanda olur ama bu kadar fazla değil 1 gün olurdu o gün regl olurdum bugün 5nci günBenimde iki haftadır böyle geçmiyor arada mide ağrısı bulantısı gibi değişik bişey oluyor ama benim normal hayatta da çok bulantım oluyor
Gün olarak Kaçıncı gecikme sizin şuan kan tahlili verdiniz miMide bulantısı olmuyor bende kasık agrisi ve göğüste sertleşme var yarın kan testi vericem erken gebelik testinde yaptim hep negatif en iyi sonuç kan tahlili
3. Gün gecikmem kan tahlili yarin vericem inşallahGün olarak Kaçıncı gecikme sizin şuan kan tahlili verdiniz mi
Haber et canım bana Hadi İNŞALLAH pozitif çıkar Rabb'im isteyen3. Gün gecikmem kan tahlili yarin vericem inşallah
Haber et canım bana Hadi İNŞALLAH pozitif çıkar RABBİM isteyen herkese nasip etsin3. Gün gecikmem kan tahlili yarin vericem inşallah
İnşallah canım yarın sonucu verirsem çarşamba sabahı mutlaka haber vericem Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah benim de pozitif çıkar..Haber et canım bana Hadi İNŞALLAH pozitif çıkar Rabb'im isteyen
Haber et canım bana Hadi İNŞALLAH pozitif çıkar RABBİM isteyen herkese nasip etsin
İnş canım amin aminİnşallah canım yarın sonucu verirsem çarşamba sabahı mutlaka haber vericem Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah benim de pozitif çıkar..
Benim bugünle birlikte 6 gün olduSizin ne kadar gecikmeniz oldu?
Test yaptin mi hicBenim bugünle birlikte 6 gün oldu
Akşam tekrar test yapicam bakalım ne cikicakAnladım canım benim normalde olmaz mide bulantım regl olacağım zamanda olur ama bu kadar fazla değil 1 gün olurdu o gün regl olurdum bugün 5nci gün
Gecikmenin ikinci günü yaptim hem erken gebelik hem normal test negatif çıktı bugün aksam yaparsam bidaha yapicamTest yaptin mi hic
Hadi hayırlısı inşallah hamilesindirAkşam tekrar test yapicam bakalım ne cikicak
Hadi inşallah bebiş çıkarBen sabah test yapmistim bakmayı unutmuşum gözle görülebilcek şekilde ince bi pembe cizgi oluşmuş çok dikkatli bakınca belli oluyor inşallah hamileyimdir ya
İnşallah canım haber veririm buradan yapıncaHadi hayırlısı inşallah hamilesindir
İnşallah dualarım sizinle bebek bekleyen herkese Allah nasip etsinHadi inşallah bebiş çıkar
Tamam canim kan testi verdin mi hicİnşallah canım haber veririm buradan yapınca