- 17 Aralık 2022
- 2.911
- 1.003
Çarşamba günü haber veririm sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor inşallah sizlere güzel haberler veririmEvet bizde çok mutluyuz inşallah bebişler olsunda süreci birlikte geçirelim yarın güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü haber veririm sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor inşallah sizlere güzel haberler veririmEvet bizde çok mutluyuz inşallah bebişler olsunda süreci birlikte geçirelim yarın güzel haberlerini bekliyorum
Tamam canım güzel düşün güzel olsunÇarşamba günü haber veririm sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor inşallah sizlere güzel haberler veririm
Güzel düşünüyorum umutluyum yeni yıla bebeklerimizle beraber gireriz umarım sağlıklı bir şekildeTamam canım güzel düşün güzel olsun
Hayırlı olsun canım ALLAH gönlüne göre versin bende dün test aldım yapacam yine bakalim kan tahlili ver canım bikac güneKızlar testi yaptım iki cizgi ama sılık biraz
Fotoğraf ekleyebiliyorsan eklesene canımCanım testi yaptım pozitif ama biraz sılık
Sağol canim yaptın mı test darısı başına inşallahHayırlı olsun canım ALLAH gönlüne göre versin bende dün test aldım yapacam yine bakalim kan tahlili ver canım bikac güne
Dün yapmistim çok ince bir çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor sağlık ocağında test yapacaktım yetişemedim akşam acilde kan vericem inşallah pozitif görürümSağol canim yaptın mı test darısı başına inşallah
Hamilesin tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kan testi ne zaman vericeksin
İnşallah dularim seninleDün yapmistim çok ince bir çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor sağlık ocağında test yapacaktım yetişemedim akşam acilde kan vericem inşallah pozitif görürüm
İnşallah umutluyum çok.. hayırlısıİnşallah dularim seninle
Teşekkür ederim yarına kadın doğuma randevu buldum eşimin işini halledenilirsek gidip gelicemHamilesin tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kan testi ne zaman vericeksin
Guzel haberlerini bekliyorum günün ne kadar gecikmistiTeşekkür ederim yarına kadın doğuma randevu buldum eşimin işini halledenilirsek gidip gelicem
Benimde bundan önce ki yaptığım da seninki gibi hafif cizgi vardı cok dikkatli bakınca belli oluyordu hatta eşim çizgi yok dedi iki gün sonra yaptık çıktı seninde çıkar büyük ihtimal içini ferah tutİnşallah umutluyum çok.. hayırlısı
Sağol canım benim ALLAH razı olsun yaptım canım bu sabah negatif diyor yine hayırlısı bugün oruç tuttum yarın acile gidip kan veririm belki dün akşam da pecetemde çizik gibi kahve leke vardı hala regl olmadım kan tahlili verecem ordada negatif çıkarsa kadın doğuma gidecem hastalıktan korkuyorum artikSağol canim yaptın mı test darısı başına inşallah
İnşallah bu sefer yaptığımda yanılmam senin adına gerçekten çok sevindim dikkat et kendine ve bebeğin gelisiminden bizi bilgilendir olur muBenimde bundan önce ki yaptığım da seninki gibi hafif cizgi vardı cok dikkatli bakınca belli oluyordu hatta eşim çizgi yok dedi iki gün sonra yaptık çıktı seninde çıkar büyük ihtimal içini ferah tut
Silik çizgi var pozitif canım yinede tam emin olmak için kan tahlili ver ay çok sevindim adina
Olur canım burdan haberleşelim yaşarım muhakkak inanıyorum burdan birlikte büyütücez bebişleriİnşallah bu sefer yaptığımda yanılmam senin adına gerçekten çok sevindim dikkat et kendine ve bebeğin gelisiminden bizi bilgilendir olur mu
İnşallah canımOlur canım burdan haberleşelim yaşarım muhakkak inanıyorum burdan birlikte büyütücez bebişleri
Teşekkür ederim canım bakalım gidebilirsem yarın kadın doğuma gidicem sen test yaptın mıSilik çizgi var pozitif canım yinede tam emin olmak için kan tahlili ver ay çok sevindim adina