Yok kan testi vermedim bulunduğum yer küçük bi yer herkes birbirini tanıyor şimdi yoksa duyulsun istemiyorum çift çizgi görsem gidicem de daha nasip olmadıTamam canim kan testi verdin mi hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kan testi vermedim bulunduğum yer küçük bi yer herkes birbirini tanıyor şimdi yoksa duyulsun istemiyorum çift çizgi görsem gidicem de daha nasip olmadıTamam canim kan testi verdin mi hic
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah dualarım sizinle bebek bekleyen herkese Allah nasip etsin
Bu testler yanıltıyor olabilir bizi banada görmek daha nasip olmadı cift cizgiyiYok kan testi vermedim bulunduğum yer küçük bi yer herkes birbirini tanıyor şimdi yoksa duyulsun istemiyorum çift çizgi görsem gidicem de daha nasip olmadı
Aynen bende emin değilim burdan okuyorum daha adet gecikmesi olmadan yapmışlar pozitif çıkmış bizim nasıl bişey anlamadım açıkçası yeni evli olduğum için çok acele etmiyorum ama eşim çok istekli testler negatif çıktıkça üzülüyorBu testler yanıltıyor olabilir bizi banada görmek daha nasip olmadı cift cizgiyi
Aynı durumu bende yaşıyorum eşim çok istiyor testler olumsuz olunca morali bozuluyor bu ay umutluyuz bakalim kaç aylık evlisinAynen bende emin değilim burdan okuyorum daha adet gecikmesi olmadan yapmışlar pozitif çıkmış bizim nasıl bişey anlamadım açıkçası yeni evli olduğum için çok acele etmiyorum ama eşim çok istekli testler negatif çıktıkça üzülüyor
4 aylık evliyiz bizim bu ay ilk denememiz olduğu için çok heyecanlıAynı durumu bende yaşıyorum eşim çok istiyor testler olumsuz olunca morali bozuluyor bu ay umutluyuz bakalim kaç aylık evlisin
Hayırlısı olsun canım bizim 9 gün sonra 5 ay olcakAynı durumu bende yaşıyorum eşim çok istiyor testler olumsuz olunca morali bozuluyor bu ay umutluyuz bakalim kaç aylık evlisin
Haber ver canım banaAkşam tekrar test yapicam bakalım ne cikicak
4 aylık evliyiz bizim bu ay ilk denememiz olduğu için çok heyecanlıAynı durumu bende yaşıyorum eşim çok istiyor testler olumsuz olunca morali bozuluyor bu ay umutluyuz bakalim kaç aylık evlisin
İnşallah olumlu sonuçlar alırız4 aylık evliyiz bizim bu ay ilk denememiz olduğu için çok heyecanlı
Tamam canımHaber ver canım bana
Silik çizgi çıktıysa tekrar dene bikac gün sonra canim inş pozitif çıkarBen sabah test yapmistim bakmayı unutmuşum gözle görülebilcek şekilde ince bi pembe cizgi oluşmuş çok dikkatli bakınca belli oluyor inşallah hamileyimdir ya
İnşallah canım hiç test yapmicam yarın sağlık ocağında kan testi yapicam İnşallah pozitif çıkar İnşallah hamileyizdir..Silik çizgi çıktıysa tekrar dene bikac gün sonra canim inş pozitif çıkar
İnş canım haber ver bize beklicem mesajını ama sağlık ocağı yerine acile git sağlık ocağı birgün arayla sonuç çıkıyor acilde bir buçuk saatteİnşallah canım hiç test yapmicam yarın sağlık ocağında kan testi yapicam İnşallah pozitif çıkar İnşallah hamileyizdir..
Tabiki haber veririm olmadi oyle yaparım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsunİnş canım haber ver bize beklicem mesajını ama sağlık ocağı yerine acile git sağlık ocağı birgün arayla sonuç çıkıyor acilde bir buçuk saatte
Tm canim AMİNTabiki haber veririm olmadi oyle yaparım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar testi yaptım iki cizgi ama sılık birazİnşallah olumlu sonuçlar alırız
Tm canim AMİN
Canım testi yaptım pozitif ama biraz sılıkHaber ver canım bana
Ayy gerçekten mi sevindim senin adına bir kaç gün sonra tekrarla bizede dua et lütfen bende yarın olumlu sonuçlar alayimmKızlar testi yaptım iki cizgi ama sılık biraz
Evet bizde çok mutluyuz inşallah bebişler olsunda süreci birlikte geçirelim yarın güzel haberlerini bekliyorumAyy gerçekten mi sevindim senin adına bir kaç gün sonra tekrarla bizede dua et lütfen bende yarın olumlu sonuçlar alayimm