Yok canım beklicem erken yapmak iyi değil moral bozucu en iyisi beklemek en doğru sonuç içinİnşallah görürsun canım bidaha test yapmadın dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım beklicem erken yapmak iyi değil moral bozucu en iyisi beklemek en doğru sonuç içinİnşallah görürsun canım bidaha test yapmadın dimi
Doğru canım az kaldı zatenYok canım beklicem erken yapmak iyi değil moral bozucu en iyisi beklemek en doğru sonuç için
Sabah mide yanması vardı baya kötüydümYok canım beklicem erken yapmak iyi değil moral bozucu en iyisi beklemek en doğru sonuç için
Ayn canımDoğru canım az kaldı zaten
Sen yarın gidiceksin dimiSabah mide yanması vardı baya kötüydüm
İnşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alirsin guzel haberlerini bekliyorumİnş canim bu pazartesi gidip kan vercem bakalım ama kan tahlilinde de kendini göstermeyebilir benim kuzenimin hamile olduğunu hiç pozitifte görmedi ta keseyi görene kadar negatif çıkıyordu testlerde
Yok canim Cuma randevumSen yarın gidiceksin dimi
Ben yarın gidiyorumSen yarın gidiceksin dimi
İnş canim hep beraber güzel haberler alırızİnşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alirsin guzel haberlerini bekliyorum
Ben yarın gidiyorum
Ben karıştırdım bı an sizi doğru canım şimdi hatırladım hadi hayırlısı haberini bekliyorumBen yarın gidiyorum
Hadi hayırlısı canım bize haber verirsin inş güzel haberlerle gelirsinYok canim Cuma randevum
Hayir hiç muayene etmedi doktor yarın muayene edicek inşallahCanım geçen gittiğinde alttan muayne etti mi
Amin inşallah hepimiz guzel haberleri alırız inşallah güzel haberler alirimBen karıştırdım bı an sizi doğru canım şimdi hatırladım hadi hayırlısı haberini bekliyorum
Ultrasonda gözükmeyince alttan muayne ediyorlar diye duydum daHayir hiç muayene etmedi doktor yarın muayene edicek inşallah
Evet bende öyle duydum geçen gittiğimde ultrasondan bile bakmadı sadece perşembe günü gel dediUltrasonda gözükmeyince alttan muayne ediyorlar diye duydum da
Sen nasılsın tekrardan test falan yaptin mi gecikmenin 11. Günü dimi bugunUltrasonda gözükmeyince alttan muayne ediyorlar diye duydum da
İki hafta oldu yok yapmadım gecen pozitifdi zaten sorun olmazsa bebek var diye düşünüyorumSen nasılsın tekrardan test falan yaptin mi gecikmenin 11. Günü dimi bugun
İnşallah vardır bebekİki hafta oldu yok yapmadım gecen pozitifdi zaten sorun olmazsa bebek var diye düşünüyorum
İnşallah canim hepimizin bebeği vardirİnşallah vardır bebek