- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Kan testi verdim negatifdi idrarda silik çıkmıştı oysakiBence direk gebelik testi yapsanıza 6 gün gecikme var direk sonuç alırsın
Bende bunların hiçbiri yazmıyor belki hastane laboratuvarlarina göre degisiyordurBeta-hCG
Kurum Adı
Sonuç < 0.0
Sonuç Birimi U/L
Referans Değeri 9-130:3-4 hafta 75-2600:4-5 hafta 850-20800:5-6 hafta 400-100200:6-7 hafta 11500-289000:7-12 hafta 18300-137000:12-16 hafta 1400-53000:16-29 hafta 940-60000:29-41 hafta
Hepsi bu şekilde canım
Valla benimde aynı sekil bekle diyor kendine dikkat et o kadar bekliyelim en iyisi vardır bir bildikleriEvet annem de beklememi soyledi geç dollenmeyse gününün 2 hafta geçmesi gerekiyormuş en fazla bilmiyorum umarım olumlu sonuçlar aliriz
Belki de canımBende bunların hiçbiri yazmıyor belki hastane laboratuvarlarina göre degisiyordur
Ben sabırsız olduğum için bekleyemiyorum annem bu ay bitene kadar bekle diyor ama bakalım mecbur beklicez umarım sonucu guzwl olur bu beklemeninValla benimde aynı sekil bekle diyor kendine dikkat et o kadar bekliyelim en iyisi vardır bir bildikleri
Biraz bekle canım bu ay sonuna kadar belli eder kendiniAnladım canım benim 10 dan sonraydı hergun işte hangi gün tutarsa diye
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah olur Allah gönlüne göre en güzelini nasıp etsinBir ara onuda denedik gelişi güzel zevk ala ala nasip ya rabbim vereceği zamanı biliyor
Ben sabırsız olduğum için bekleyemiyorum annem bu ay bitene kadar bekle diyor ama bakalım mecbur beklicez umarım sonucu guzwl olur bu beklemenin
Ayn canım sabretmemiz lazım sen nasıl oldun nasılsınBiraz bekle canım bu ay sonuna kadar belli eder kendini
Gülmem geldi kız annelerimiz sanki kardeştir lafları aynı ikisininde bende beklemeyin kan tahlili verdim moralimi bozdum dedi niye verdin acele etme şimdi belli olmaz varsa bile sabır dedi bekliyelim canım ALLAH yüzümüze gülecek inş
Amiiinn inşallahHakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah olur Allah gönlüne göre en güzelini nasıp etsin
Geç döllenme olmasın bence akşamı bekleme bir ovülasyon yapKan testi verdim negatifdi idrarda silik çıkmıştı oysaki
Yeni evliyim ben pek bilmiyorum buraları eşim işten gelirken eczaneden alicak umarım pozitif cikarGeç döllenme olmasın bence akşamı bekleme bir ovülasyon yap
Umarımmm güzel haberlerle gel canım bana yazmayı unutmaYeni evliyim ben pek bilmiyorum buraları eşim işten gelirken eczaneden alicak umarım pozitif cikar
Yaptığım gibi hemen yazicamUmarımmm güzel haberlerle gel canım bana yazmayı unutma
Ayn canımanneme de birsey diyince sanki sen doğurdun o kadar çocuğu diye lafı yapıştırıyor benziyorlar Gerçekten umarım hersey gönlümüzce olur
Canım dünde böyle leke gibi damla akintim vardı pembemsi şimdi baktım pembemsi ama bu sefer daha açık ton bu nedir senceİnşallah
Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba geç döllenme olduysaCanım dünde böyle leke gibi damla akintim vardı pembemsi şimdi baktım pembemsi ama bu sefer daha açık ton bu nedir sence
Bilmiyorum ki yok denecek kadar az fotosunu çektim çöpe attım peceteyi pembe 3 4 damla böyle şerit gibiYerlesme kanamasi olabilir mi acaba geç döllenme olduysa