Hamilemiyim

Doktor antibiyotik ilacı bi enfeksiyona bağlı verdi sanırım. Anlattıklarınızdan değilsiniz gibi anladım. Her gğn değil de gün aşırı ilişki daha kaliteli olur . Umarım kısa zamanda kavuşursunuz.

İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi kasıklarım aşırı ağrıyordu sertleşmişti baya egilemiyordum antibiyotik verdi ya hergun dediğim sıklık olarak canım

İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi kasıklarım aşırı ağrıyordu sertleşmişti baya egilemiyordum antibiyotik verdi ya hergun dediğim sıklık olarak canım
İdrar yolu enfeksiyonu bazen gebeliğe engel olabiliyor kanalları tıkıyor vs umarım kısa sürede iyileşirsiniz

Kesinlikle niloli yağı öneririm enfeksiyon mantar kötü koku 1 günde söker atar mı ya atıyor. Birkaç damla iç çamaşırna damlat gece yatmadan ben çok memnunum hamileler de kullanabiliyor

Kesinlikle niloli yağı öneririm enfeksiyon mantar kötü koku 1 günde söker atar mı ya atıyor. Birkaç damla iç çamaşırna damlat gece yatmadan ben çok memnunum hamileler de kullanabiliyor
Valla soğan suyu içtim 1 gün çok kötüydü tadı sabah akşam birkez tek tükettim şuan bazen sarımsak yutuyorum enfeksiyon için oda sanki tansiyonumu düşüyor

Valla soğan suyu içtim 1 gün çok kötüydü tadı sabah akşam birkez tek tükettim şuan bazen sarımsak yutuyorum enfeksiyon için oda sanki tansiyonumu düşüyor
Hamilelik şüphen varsa sakın soğan suyu içme rahmi temizliyor çünkü o eczaneden nioli yağı al derim gerçekten pişman olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…