Doktor antibiyotik ilacı bi enfeksiyona bağlı verdi sanırım. Anlattıklarınızdan değilsiniz gibi anladım. Her gğn değil de gün aşırı ilişki daha kaliteli olur . Umarım kısa zamanda kavuşursunuz.Ben en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 8 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 14 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım daha
Normalde evlendiğimden beri reglim düzenli ilk defa böyle gecikiyor eşimle ilaç bittikten sonra hergun düzenli ilişkiye girdik kasıklarımda hafif ağrı var hareket edince oluyor bu yada ağır birşey kaldırınca dün gece uyuyamadım sürekli lavaboya gittim durdum akşam test almıştım sabahın 6sinda test yaptım negatif çıktı bugün reglimin gecikmesinde 4gun ama ben adet olacakmış gibi hissetmiyorum çünkü her regl olmadan önce bacaklarım ağrır göğüslerim şişer bu tarz belirtiler yaşadınız mı sizde annem bu ayın sonuna kadar bekle adet olmazsan hala kan tahlili ver dedi bebek degilse kadın doğuma git dedi 5 aylık evliyim RABBİM isteyen herkese bebek nasip etsin
Evde test yapsaydiniz kandan önceUmarım inşallah geç döllenme olmuştur perşembe günü özele gidicem kan testi vermeye kadın doğumda randevum var umarım hamile olduğumu öğrenirim bu aydan o kadar umutluyum ki
Yaptim silik çıktı ertesi gün lan vermeye gittim ama test yanılttı beni kaset test yapmistim acaba laboratuvar sorunu olabilir miEvde test yapsaydiniz kandan önce
Kan*Yaptim silik çıktı ertesi gün lan vermeye gittim ama test yanılttı beni kaset test yapmistim acaba laboratuvar sorunu olabilir mi
Canım belki seninki kana geçmemiştir daha. Testte silik çıktıysa varidr insllah yaaYaptim silik çıktı ertesi gün lan vermeye gittim ama test yanılttı beni kaset test yapmistim acaba laboratuvar sorunu olabilir mi
İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi kasıklarım aşırı ağrıyordu sertleşmişti baya egilemiyordum antibiyotik verdi ya hergun dediğim sıklık olarak canımDoktor antibiyotik ilacı bi enfeksiyona bağlı verdi sanırım. Anlattıklarınızdan değilsiniz gibi anladım. Her gğn değil de gün aşırı ilişki daha kaliteli olur . Umarım kısa zamanda kavuşursunuz.
İdrar yolu enfeksiyonu bazen gebeliğe engel olabiliyor kanalları tıkıyor vs umarım kısa sürede iyileşirsinizİdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi kasıklarım aşırı ağrıyordu sertleşmişti baya egilemiyordum antibiyotik verdi ya hergun dediğim sıklık olarak canım
Bende öyle düşünüyorum umarım öyle olmuştur birazdan test yapicam bakalım umarım pozitif görürüm dua et lütfenCanım belki seninki kana geçmemiştir daha. Testte silik çıktıysa varidr insllah yaa
İyileştim çok şükür canım sonradan böyle olduİdrar yolu enfeksiyonu bazen gebeliğe engel olabiliyor kanalları tıkıyor vs umarım kısa sürede iyileşirsiniz
Ayyy hadi insllah dualarım seninle haber et olur muBende öyle düşünüyorum umarım öyle olmuştur birazdan test yapicam bakalım umarım pozitif görürüm dua et lütfen
Senle kalp atışım hızlandı resmen inş pozitif görürsün canımBende öyle düşünüyorum umarım öyle olmuştur birazdan test yapicam bakalım umarım pozitif görürüm dua et lütfen
Kesinlikle niloli yağı öneririm enfeksiyon mantar kötü koku 1 günde söker atar mı ya atıyor. Birkaç damla iç çamaşırna damlat gece yatmadan ben çok memnunum hamileler de kullanabiliyorİdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi kasıklarım aşırı ağrıyordu sertleşmişti baya egilemiyordum antibiyotik verdi ya hergun dediğim sıklık olarak canım
Valla soğan suyu içtim 1 gün çok kötüydü tadı sabah akşam birkez tek tükettim şuan bazen sarımsak yutuyorum enfeksiyon için oda sanki tansiyonumu düşüyorKesinlikle niloli yağı öneririm enfeksiyon mantar kötü koku 1 günde söker atar mı ya atıyor. Birkaç damla iç çamaşırna damlat gece yatmadan ben çok memnunum hamileler de kullanabiliyor
Hamilelik şüphen varsa sakın soğan suyu içme rahmi temizliyor çünkü o eczaneden nioli yağı al derim gerçekten pişman olmazsinValla soğan suyu içtim 1 gün çok kötüydü tadı sabah akşam birkez tek tükettim şuan bazen sarımsak yutuyorum enfeksiyon için oda sanki tansiyonumu düşüyor
Şuan içmiyorum canım onu sarımsak tek yutuyorum bazen bakayım bı eşime soylim getirsin dediğin yağıHamilelik şüphen varsa sakın soğan suyu içme rahmi temizliyor çünkü o eczaneden nioli yağı al derim gerçekten pişman olmazsin
İnşallah şifa olur araştır biraz ikna olucaksinŞuan içmiyorum canım onu sarımsak tek yutuyorum bazen bakayım bı eşime soylim getirsin dediğin yağı
Canim naptın sonuç ne yaptın mı test?Bende öyle düşünüyorum umarım öyle olmuştur birazdan test yapicam bakalım umarım pozitif görürüm dua et lütfen
Testin son kullanma tarihi 1 ocak 2022 şansıma yaSenle kalp atışım hızlandı resmen inş pozitif görürsün canımhaber et bize
İnş canim,İnşallah şifa olur araştır biraz ikna olucaksin
Ayyy evetttt ama testin tarihi 2022 yani daha 2022 deyizCanim naptın sonuç ne yaptın mı test?