Hamilemiyim

Canım dediğim gibi hem adet gecikmen olması lazım hemde ilişkinin üstünden 14 gün geçmesi lazım kesinleşmesi için inşallah bebeğin vardir sabret
Benim şöyle bir durumum var Mervecim 33le 29 gün arası oluyorum 33e göre 8 28a göre 4 günüm var ovü yaptım çizgi yine aynı bence baya erken test için 33e göre hesaplayım en iyisi dimi

Eklentiler

• Screenshot_20221223_135418_com.android.gallery3d.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 24
Benim şöyle bir durumum var Mervecim 33le 29 gün arası oluyorum 33e göre 8 28a göre 4 günüm var ovü yaptım çizgi yine aynı bence baya erken test için 33e göre hesaplayım en iyisi dimi
Evet erken adettin en az 7 ile 10 arası net bişey çıkar

Evet erken adettin en az 7 ile 10 arası net bişey çıkar
Tamam çok teşekkür ederim yaptığım testler tamamen negatif değil çoook ama çok silik gölge görüyorum o yüzden ben 8 gün bekleyiş umarım vardır bu ovü da böyle çıkıyor acaba değerlendirsem mi?

Değerlendirebilirsin test de ikinci çizgi kaç dakika da çıkıyor

Değerlendirebilirsin test de ikinci çizgi kaç dakika da çıkıyor
10 dk buluyor görmem aşırı aşırı bir siliklik oluyor bugün predictor early gelecek onunla tekrar mı yapayım? Yoksa 33e göre 5. Günümde mi yapayım

10 dk buluyor görmem aşırı aşırı bir siliklik oluyor bugün predictor early gelecek onunla tekrar mı yapayım? Yoksa 33e göre 5. Günümde mi yapayım
Sen bilirsin canım genelde 5 dakika içinde cikiyor benim hemen çıkmışti emin olmak için acele etme bence biraz daha bekle

Sen bilirsin canım genelde 5 dakika içinde cikiyor benim hemen çıkmışti emin olmak için acele etme bence biraz daha bekle
Evet en iyisi beklemek olucak ben bu günleri de değerlendireyim ne olur ne olmaz diye teşekkür ederim yardımın için çok sağol

Evet en iyisi beklemek olucak ben bu günleri de değerlendireyim ne olur ne olmaz diye teşekkür ederim yardımın için çok sağol
Rica ederim canım seni anlıyorum başlarda bende hemen gecikme olunca yapmıştım insan dayanamayip yapıyor ama cok yıpratıyor bu süreç içini rahatmak için istersen kan tahlili ver yada vucudunu tanirsin herhangi değişiklik var mı yok mu

Değişiklik çok ama beklemedeyim 1 buçuk senedir uğraşıyoruz artık gına geldi

Değişiklik çok ama beklemedeyim 1 buçuk senedir uğraşıyoruz artık gına geldi
Anladım canım stresde etkiler biraz kafanı boşaltmaya çalış ilişki yaşarken çocuk olsun diye düşünüp etkileme kendini benim bi yakınımın öyle olmuştu hic bir sorun yoktu doktora da gittiler psikolojik çıktı son ilişkisinde düşünmedi o ay hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…