- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Yerlwsme kanamasi o test yapmak için 5 6 gün beklemen lazım umarım birdahaki testtinde pozitif görürsünBilmiyorum ki yok denecek kadar az fotosunu çektim çöpe attım peceteyi pembe 3 4 damla böyle şerit gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerlwsme kanamasi o test yapmak için 5 6 gün beklemen lazım umarım birdahaki testtinde pozitif görürsünBilmiyorum ki yok denecek kadar az fotosunu çektim çöpe attım peceteyi pembe 3 4 damla böyle şerit gibi
İNŞALLAH canımYerlwsme kanamasi o test yapmak için 5 6 gün beklemen lazım umarım birdahaki testtinde pozitif görürsün
Valla bizde çok merak ediyoruz canım hayırlısı artıkKonuyu takipteyim kozlar sizden daha çok merak ettim diyebilirim
Günün 12 gündür mu gecikiyor ? Tebrik ederim bu aradaMerhaba kızlar ovitrelle sonrasi 11. Günde beta hcg 72 çıktı nasıl bir değer tecrübesi olan varmı bunlar da idrar testlerim. Bugün 12. Günüm alttaki bugüne ait bir test üstteki de erken gebelik testi 11. Güne ait
Valla bizde sonuçlarımız merak ediyoruz ne zaman kanda ve idrarda pozitif gorucez sabırsızlıkla bekliyoruzKonuyu takipteyim kozlar sizden daha çok merak ettim diyebilirim
Adetin bugündü normalde ama pkos olduğu için adet gününe pek güvenemiyorum da . Çok teşekkür ederim umarım yarın değerim artmış olur o zaman gebeyim diye sevinebilirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınGünün 12 gündür mu gecikiyor ? Tebrik ederim bu arada
Amin inşallah güzel haberlerini ve dualarini bekliyoruz umarım sağlıklı bir hamilelik yaşarsınAdetin bugündü normalde ama pkos olduğu için adet gününe pek güvenemiyorum da . Çok teşekkür ederim umarım yarın değerim artmış olur o zaman gebeyim diye sevinebilirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım insllah rabbim isteyen herkese versin öğrendiğimde ağlayarak ilk buna dua ettim dileyen herkese ver rabbim dedimAmin inşallah güzel haberlerini ve dualarini bekliyoruz umarım sağlıklı bir hamilelik yaşarsın
İnşallah Allahım yeni yila hamilelik müjdeleri ile girmeyi nasip ederAmin canım insllah rabbim isteyen herkese versin öğrendiğimde ağlayarak ilk buna dua ettim dileyen herkese ver rabbim dedim
Ay resmen hamilesin tebriklerMerhaba kızlar ovitrelle sonrasi 11. Günde beta hcg 72 çıktı nasıl bir değer tecrübesi olan varmı bunlar da idrar testlerim. Bugün 12. Günüm alttaki bugüne ait bir test üstteki de erken gebelik testi 11. Güne ait
Ay resmen hamilesin tebrikler
Ayy insllah dua edin değerlerim düşmesin sağlıklı şekilde ilerlesin çok teşekkür ederim hala neyin icindeyim idrak edemiyorum inanın rüya gibi herşeyİnşallah Allahım yeni yila hamilelik müjdeleri ile girmeyi nasip eder
Sakin olun dua edin sağlıkla sonuçlansın inşallahAyy insllah dua edin değerlerim düşmesin sağlıklı şekilde ilerlesin çok teşekkür ederim hala neyin icindeyim idrak edemiyorum inanın rüya gibi herşey
İnşallah dualarım seninle anne olmak isteyen herkesle İnşallah sağlıklı şekilde ilerler ve bebeğini kucağına alirsin benim günüm de 6 gündür gecikiyor acaba test yapsam çıkar mı kanda değerim 2 cikti ama doktor yükselme olabilir demistiAyy insllah dua edin değerlerim düşmesin sağlıklı şekilde ilerlesin çok teşekkür ederim hala neyin icindeyim idrak edemiyorum inanın rüya gibi herşey
İnsllah canım yaaSakin olun dua edin sağlıkla sonuçlansın inşallah
Evet evet çıkar bence belirti olarak ne var ?İnşallah dualarım seninle anne olmak isteyen herkesle İnşallah sağlıklı şekilde ilerler ve bebeğini kucağına alirsin benim günüm de 6 gündür gecikiyor acaba test yapsam çıkar mı kanda değerim 2 cikti ama doktor yükselme olabilir demisti
Kasıklarimda batma oluyor gögsumde sizi ve sertleşme var 2 gündür çok uyku bastiriyorİnsllah canım yaa
Evet evet çıkar bence belirti olarak ne var ?
Ayyy gebesiniz insllah yaa benimde kasık batması ve göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı varKasıklarimda batma oluyor gögsumde sizi ve sertleşme var 2 gündür çok uyku bastiriyor
Baş ağrısı ve halsizlik varKasıklarimda batma oluyor gögsumde sizi ve sertleşme var 2 gündür çok uyku bastiriyor
Umarım inşallah geç döllenme olmuştur perşembe günü özele gidicem kan testi vermeye kadın doğumda randevum var umarım hamile olduğumu öğrenirim bu aydan o kadar umutluyum kiAyyy gebesiniz insllah yaa benimde kasık batması ve göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı var