Hamilemiyim

Merhaba kızlar ovitrelle sonrasi 11. Günde beta hcg 72 çıktı nasıl bir değer tecrübesi olan varmı bunlar da idrar testlerim. Bugün 12. Günüm alttaki bugüne ait bir test üstteki de erken gebelik testi 11. Güne ait

Eklentiler

• IMG_20221223_132219.jpg
    IMG_20221223_132219.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar ovitrelle sonrasi 11. Günde beta hcg 72 çıktı nasıl bir değer tecrübesi olan varmı bunlar da idrar testlerim. Bugün 12. Günüm alttaki bugüne ait bir test üstteki de erken gebelik testi 11. Güne ait
Günün 12 gündür mu gecikiyor ? Tebrik ederim bu arada 🥰

Adetin bugündü normalde ama pkos olduğu için adet gününe pek güvenemiyorum da . Çok teşekkür ederim umarım yarın değerim artmış olur o zaman gebeyim diye sevinebilirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Amin inşallah güzel haberlerini ve dualarini bekliyoruz umarım sağlıklı bir hamilelik yaşarsın 🙏🥰

Ayy insllah ❤️ dua edin değerlerim düşmesin sağlıklı şekilde ilerlesin çok teşekkür ederim hala neyin icindeyim idrak edemiyorum inanın rüya gibi herşey
İnşallah dualarım seninle anne olmak isteyen herkesle İnşallah sağlıklı şekilde ilerler ve bebeğini kucağına alirsin benim günüm de 6 gündür gecikiyor acaba test yapsam çıkar mı kanda değerim 2 cikti ama doktor yükselme olabilir demisti

Sakin olun dua edin sağlıkla sonuçlansın inşallah 😍😍😍
İnsllah canım yaa 🥰
İnşallah dualarım seninle anne olmak isteyen herkesle İnşallah sağlıklı şekilde ilerler ve bebeğini kucağına alirsin benim günüm de 6 gündür gecikiyor acaba test yapsam çıkar mı kanda değerim 2 cikti ama doktor yükselme olabilir demisti
Evet evet çıkar bence belirti olarak ne var ?

Ayyy gebesiniz insllah yaa benimde kasık batması ve göğüste hassasiyet bacaklarda ağrı var
Umarım inşallah geç döllenme olmuştur perşembe günü özele gidicem kan testi vermeye kadın doğumda randevum var umarım hamile olduğumu öğrenirim bu aydan o kadar umutluyum ki

X