- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Ben sağlık ocağından kan verdim değerim 2 çıktı hemşire dedi ki kan testine göre negatif ama idrarda pozitif çıkmış silik de olsa kabul ediyoruz dedi öğleden sonra kadın doğuma randevu aldım özelden aynı gün içinde sonuçları hemşire bana vermişti kadın doğuma göster diye doktora gösterdim hersey yolunda dedi hiç bir problemin de yok dedi gecikmeden 7 ile 10 gün beklemek lazım tam sonuç almak için ben sana randevu günü vericem gel dedu birde o zaman kan testkne bakalım diye 29 aralığa verdiBenim salak doktor hiçbir şey demedi sadece negatif bitti sen başka yere göründün mu yoksa
Hayir sadece 2 sıfır falan yoktuSenin sonucun 0.2 mi çıktı canım
Valla bilmiyorum ki canım bende ovülasyon yapıyorum 2 güldür hep koyu ama test negatif bundan 4 ay önce ovülasyonla öğrenmiştim ama erken gebelik testi yaptığım zaman 2.çizgiye görmüştüm şuan öyle olmadı hatta atayım örnek sizeOvulasyon testleri hamile olup olmadığımızı gösteriyor mu acaba?
Ben hiç ovulasyon testi yapmadim günüm 6 gündür gecikiyor acaba yapsam pozitif görür müyümValla bilmiyorum ki canım bende ovülasyon yapıyorum 2 güldür hep koyu ama test negatif bundan 4 ay önce ovülasyonla öğrenmiştim ama erken gebelik testi yaptığım zaman 2.çizgiye görmüştüm şuan öyle olmadı hatta atayım örnek size
Bilmem bir deneyin bana da paylaşır mısın sonucu illaki çıkması lazımBen hiç ovulasyon testi yapmadim günüm 6 gündür gecikiyor acaba yapsam pozitif görür müyüm
Tabiki inşallah pozitif görürümBilmem bir deneyin bana da paylaşır mısın sonucu illaki çıkması lazım
İnşAllahhh banada umut olursunnTabiki inşallah pozitif görürüm
Ayy inşallah 6 gündür gecikiyorum ilk defa umarım isteyen herkese hamilelik annelik nasip olurİnşAllahhh banada umut olursunn
Anladım canım hadi hayırlısı haberdar et bizi inş bebiş vardırBen sağlık ocağından kan verdim değerim 2 çıktı hemşire dedi ki kan testine göre negatif ama idrarda pozitif çıkmış silik de olsa kabul ediyoruz dedi öğleden sonra kadın doğuma randevu aldım özelden aynı gün içinde sonuçları hemşire bana vermişti kadın doğuma göster diye doktora gösterdim hersey yolunda dedi hiç bir problemin de yok dedi gecikmeden 7 ile 10 gün beklemek lazım tam sonuç almak için ben sana randevu günü vericem gel dedu birde o zaman kan testkne bakalım diye 29 aralığa verdi
Amin inşallah sizce pazartesi günü kadın doğuma gozukmelimiyim yoksa perşembe gününü mu beklemeliyimAnladım canım hadi hayırlısı haberdar et bizi inş bebiş vardırRabbim Kimseyi hayal kırıklığına uğratmasin
Farklıymış benimki busuru şey yazıyordu referans değerinde şok oldum görünce sonuç ta 0.0 diHayir sadece 2 sıfır falan yoktu
Referans aralığında ne yaziyorduFarklıymış benimki busuru şey yazıyordu referans değerinde şok oldum görünce sonuç ta 0.0 di
Amiiin amiinnn inşallahAyy inşallah 6 gündür gecikiyorum ilk defa umarım isteyen herkese hamilelik annelik nasip olur
Bence bekle canım erken gidince kanda bile belli olmuyormuş benim 8 ncı günümdü dün negatif çıktı bugün 9 ay sonuna kadar beklicem o zamana kadar olmazsam kan tahlili verecem belki geç olmuştur insan bilemiyor koAmin inşallah sizce pazartesi günü kadın doğuma gozukmelimiyim yoksa perşembe gününü mu beklemeliyim
Bu akşam yaparım umarım cikarAmiiin amiinnn inşallahsizi bekliyorum ovülasyonu ne zaman yaparsınız
Beta-hCGReferans aralığında ne yaziyordu
Ovulasyon testi nedirBu akşam yaparım umarım cikar
Evet annem de beklememi soyledi geç dollenmeyse gününün 2 hafta geçmesi gerekiyormuş en fazla bilmiyorum umarım olumlu sonuçlar alirizBence bekle canım erken gidince kanda bile belli olmuyormuş benim 8 ncı günümdü dün negatif çıktı bugün 9 ay sonuna kadar beklicem o zamana kadar olmazsam kan tahlili verecem belki geç olmuştur insan bilemiyor ko
Bence direk gebelik testi yapsanıza 6 gün gecikme var direk sonuç alırsınBu akşam yaparım umarım cikar
Onunla da çoğu kişi hamileligini öğrenmiş bende bilmiyordum bugün öğrendim ne olduğu bu akşam de denicem bakalım pozitif cikarmi somra da hamilelik testini denerimOvulasyon testi nedir