- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
geecekden gordunuzmu hamilemiyimTebrik ederim bence hamilesiniz. Birinci test bozuk gibi 3 çizgi görünüyor ama 2.test doğru :) sağlıkla alın kucağınıza.
şuan şokum bu 3. aşılamam ve inanamiyorum testim silik 12 günyaa tebrikler ben sizin 1.aşılamanız yapıldıgı dönem görmüştüm o zaman ikimizinde negatif olmuştu doktor ara verdi bana bu ay tekrar başladık yarın gidicem büyümüşmü 2.aşılamadan ümidim yoktu ama sizin konunuzu görünce sevindim.
nolur dua et gercek olsun cok bekledimHayırlısı olsun , gebelik görünüyor ikisinde de
çok mutlu oldum ya senin adına benim içinde dua eder misinşuan şokum bu 3. aşılamam ve inanamiyorum testim silik 12 gün
Evet canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın iki testte pozitif , kan vernolur dua et gercek olsun cok bekledim
etmem mi canimin ici rabbim sana da evlat versin kucagini bos birakmasinçok mutlu oldum ya senin adına benim içinde dua eder misin
tamam canimin ici cok tesekkur ederimEvet canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın iki testte pozitif , kan ver
Allah razı olsun bebeğim Çok teşekkür ederim Ne olur Dua edin kan testi vercemİki test de pozitif gözüküyor kuzum tebrik ederim hamilesinRabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
kıyamam. Hamilesiniz bence. Şu an lohusayım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim her isteyen tattırsın .geecekden gordunuzmu hamilemiyim
amin hamilesin sen dua et nolurkıyamam. Hamilesiniz bence. Şu an lohusayım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim her isteyen tattırsın .
yaaa hemen vercem hemennnnnHayırlı olsun sağlıkla kucagına al canım hamilesinkoş git kan ver betana bak
Yok ben doğum yaptım ama ederim tabi. Sağlıkla alın kucağınızaamin hamilesin sen dua et nolur
Allah razi olsun melegimYok ben doğum yaptım ama ederim tabi. Sağlıkla alın kucağınıza
Bize de haber veryaaa hemen vercem hemennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?