- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
hamileyim die yazacam sozBize de haber ver
Tamam canım inşallahhamileyim die yazacam soz
nAsil gircemTamam canım inşallah2024 agustos anneleri topiğine bekliyoruz seni♥
canım 2 gun sonra tekrar gel dediNaptın belli oldumu canımm
Tebrikler saglikla kucaginiza alirsiniz inşallahmerhaba kızlar aşılamanın 12 . günü bugün test yaptım silik cıktı ve hiç beklemeden direk cıktı. 2 gün önce yaptığımda ilacın etkisi gecmişti negatifdi ama bugün yaptım ikiside pozitif
amin insallah canimTebrikler saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah
tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına aldırsın. Aşılamaya inanmazdım ama demek tutabiliyormuş.canım 2 gun sonra tekrar gel dedi
hamilemiyim sencetebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına aldırsın. Aşılamaya inanmazdım ama demek tutabiliyormuş.
evet hamilesin tabikide çok yeni çok güzel ilerliycek çok inanıyorum mutlu ol sevin bende bu duyguyi yaşiyim Allahım amin 3 senemize 3 kişi girelim bu aşılamam tutaunhamilemiyim sence
amin gulum insallah dua etcem sanaevet hamilesin tabikide çok yeni çok güzel ilerliycek çok inanıyorum mutlu ol sevin bende bu duyguyi yaşiyim Allahım amin 3 senemize 3 kişi girelim bu aşılamam tutaun
Ben de gelmem istiyorum ama topiği bulamadımTamam canım inşallah2024 agustos anneleri topiğine bekliyoruz seni♥
Etiketliyorum siziBen de gelmem istiyorum ama topiği bulamadım
benide etiketleyinEtiketliyorum sizi
Merhabalar Ağustos topiğine beni de etiketler misiniz rica etsemEtiketliyorum sizi
Hayırlı olsun canım gebelik varmerhaba kızlar aşılamanın 12 . günü bugün test yaptım silik cıktı ve hiç beklemeden direk cıktı. 2 gün önce yaptığımda ilacın etkisi gecmişti negatifdi ama bugün yaptım ikiside pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?