Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun çok sevindim yerinde olmayı çok isterdim. bende 8 nisanı iple çekiyorum eğer o gün adet olmazsam test yapacağım çok heyecanlıyım ve daha çok var nasıl sabredeceğim bilmem.
Tebrik ederim
Hayırlı olsun
sağlıkla da kucağınuıza alırsınızv inşallah.
peki kaç yıldır istiyordunuz?
sorununuz neydi?
Amiiin inşallahh çok çok teşekkür ederim Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah nisan ayı senin ayın olur Allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bizimle paylaş
çok teşekkürler saolun
yaseku sizi çok tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı, güzel, vatanına milletine layık, ömrü uzun ve sağlıklı olsun.Allah sizi hiç ayırmasın.
kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada
lütfen bişeyler yazın
kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada
lütfen bişeyler yazın
5 haftalık hamileyim..ama eşim bebeğimizi öldürmek istiyo sırf bu yüzden onu terkedebilirim ben bu bebeği doğurmak istediğimi söylesemde ikna edemiyorum nolur yardım edin
istemiyo henüz baba olmaya hazır hissetmediğini söylüyo kendisi çok çaresiz durumdayım allahın verdiği canı almak istemiyorum
maddi açıdan çok şükür bakabilcek durumdayız hem rabbim rızkıyla verdi o bebeği keşke oda anlasa beni ama olmuyo
ben 24 eşim 29 yaşında