Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha adetine 3 gün varken yapıldı bu kan testi değil mi?
Bence de sonuç buna göre normal..
Herşey yolunda inşallah,takma kafanı sakın..
yaseku tebrikler canim ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi basimiza
Tebrikler İnşallah sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur
Bence kan testi sonucun normal çünkü daha adet günün bile gelmemiş testi yaptırdığın gün
İçini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Bizede nasip olur inşallah
Canımmm bende seni merak ediyordumm tebrikler Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Dğerin iyi çıkmış bence düzenli olarak artacak sen içini ferah tut inşlalah hayırlısı olsun
ben anlamadım hamilemi demek oluyomuşş
evet canım haftaya tekrar test yapalım dedi ama ben haftaya kadar bekleyemem heralde pazartesi bir daha yaptırcam, çarşamba tekrar yaptırcam.. evde test yapmaya devam ediyorum daha yeni yeni koyulaşmaya başladı bu sabah yaptım hatta daha belirgindi bence sende evde test yapmaya devam et sabahları pazartesi kan verirsen olmazsa inşallah seninde gönlüne göre olur canım beraber Kasım ayı annesi oluruzsen haftaya tekrar yaptırıcakmısın testi
bende gitmek istiyorum kan testine ama önce bir tane daha evde test yapayım eğer çizgi koyulaşmışsa pozitif olursa kan testine giderim
çünki dünki teste gölge gibi bir çizgi vardı sabrediyorummmmm bakalım
tebrik ederim canım.sabah ilk iş senin konuna bakmak oldu.sana şöyle söyleyeyim benim adetim üç gün geçtikten sonra yaptırddığım test 50 çıkmıştı o yüzden senin testin gayet normal.kendini sıkma böyle bir bebiş gelsin inşallah
evet canım haftaya tekrar test yapalım dedi ama ben haftaya kadar bekleyemem heralde pazartesi bir daha yaptırcam, çarşamba tekrar yaptırcam.. evde test yapmaya devam ediyorum daha yeni yeni koyulaşmaya başladı bu sabah yaptım hatta daha belirgindi bence sende evde test yapmaya devam et sabahları pazartesi kan verirsen olmazsa inşallah seninde gönlüne göre olur canım beraber Kasım ayı annesi oluruz
çok teşekkür ederim canım benim yazdıkların beni daha rahatlattı çok saol güzel temennilerin için sizler sayesinde dünden beri keyfim yerine geldi hepinizden Allah razı olsun
evet canım haftaya tekrar test yapalım dedi ama ben haftaya kadar bekleyemem heralde pazartesi bir daha yaptırcam, çarşamba tekrar yaptırcam.. evde test yapmaya devam ediyorum daha yeni yeni koyulaşmaya başladı bu sabah yaptım hatta daha belirgindi bence sende evde test yapmaya devam et sabahları pazartesi kan verirsen olmazsa inşallah seninde gönlüne göre olur canım beraber Kasım ayı annesi oluruz
çok teşekkür ederim canım benim yazdıkların beni daha rahatlattı çok saol güzel temennilerin için sizler sayesinde dünden beri keyfim yerine geldi hepinizden Allah razı olsun
fiziksel olarak kasık ağrılarım çok şiddetli uykuya düşkünlük ve halsizlik var birde göğüslerim kaşınıyor çok çabuk acıkıyorum şimdilik bunlar varpeki fiiziksel belirtin oldumu hiç?
ben ya pazar yada pazartesi tekrar yapıcam evde idrar testi eğer oda pozitif çıkarsa salı günü kızımı doktora götüreceğim ozaman kadın doğumdanda randevu alıp kan testi isteyeceğim canım devlete gidicem bende
hayırlısı artık dün sabah yaptığım test önümde duruyor silik gölge gibi bir çizgi ona baktıkça bir tuhaf oluyorummm
fiziksel olarak kasık ağrılarım çok şiddetli uykuya düşkünlük ve halsizlik var birde göğüslerim kaşınıyor çok çabuk acıkıyorum şimdilik bunlar var
inşallah seninde sonuç pozitif olur.. insan testlerle kafayı bozuyor valla hiç yapmadığım kadar test yaptım 4 gündür
evet belirtin var mı?
bende bazı belirtiler var hatta test yapmaya iten acaba mı dedirten belirtiler oldu