Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah vardir ama bekle bence net olsun hayal kirikligi çok kotu oluyo simdi bi kac gun sonra tekrar yap emin olursun hem yada git direk kan versin en garantisi orda varsa zaten hemen cikar6 gün var canm bugün eşimin doğum günü bende ona sürpriz olsun diye yapmştım söylesem mmi söylemesemmi kararsız kaldım bak sen öyle diyince şimdi
Tesadüfün bu kadari6 gün var canm bugün eşimin doğum günü bende ona sürpriz olsun diye yapmştım söylesem mmi söylemesemmi kararsız kaldım bak sen öyle diyince şimdi
Yarın nasipse vericem canım kanıTesadüfün bu kadaribende 31 mayista esimin dogum gününde sürpriz yapcam diye planlamistim. 30 mayista boyle bi test cikti. ertesi gun netlesir dedim ama sabaha adet oldum. İnsallah seninki benim gibi olmaz 6 günde cokmus daha. Kan verseydin keske varsa onla cikardi
Hadi insallahYarın nasipse vericem canım kanı
Ben bu aya kaldim adet oldum /:
Insallah bu ay ovulasyon testiyle yapicam bakalim insallahHayırlısı olsun kuzum daha ilk deneme. Iliski sonrası dikkat edilmesi gerekenlere dikkat et olacak inşallah
Naptin verdin mi canim merak ettim bende. Haber ver bizedeYarın nasipse vericem canım kanı
Vermedim canım verince yazarım mutlakaNaptin verdin mi canim merak ettim bende. Haber ver bizede
Canım kan testi yaptırdım bugün adetime 4 gün var değerim 25 çıktıNaptin verdin mi canim merak ettim bende. Haber ver bizede
Yap bi canim denemekten zarar gelmez adetin gecikmiste insallah pozitif cikar:)Merhabalar...
Adetim 4gun gecikti... test yapsam cikarmi...
Meraktan catlicammYap bi canim denemekten zarar gelmez adetin gecikmiste insallah pozitif cikar:)
Dedigin gibi psikolojik olabilir canim cunku insan ister istemez o belirtileri istiyor ama insallah seninki hamile oldugunun belirtisidir canimValla meratan cat
Meraktan catlicamm![]()
![]()
sabah nasil olacak bana... yarin oglen testi l
Alabilirim cuma sabahi kesin sonuc olur... psikolojikmi bilemedim yaa 4 gun once kasik bel agrisi bas donmesi yasadim simdi hic biri yok dunde sabah midem bulandi biraz eneeemm diyorummm...
Canim daha 4 gun var yukselir insallah dikkatli ol kan testini tekrarla deger yukselirse sorun yok demektir zaten ve hayilirsi olsun darısı bize insallahKızlar bugün kan verdim son adet tarihim 13 ağustosdu adetime 4 gün var değerim 25 çıktı doktor pozitif ama 5 10 gün sonra testi tekrarlıyalım demiş ilk gebeliğim kafam karıştı son adet tarihini baz alırsak 3 hafta 1 günlül oluyo 25 değer iyimi sizce???
Test yapinca paylasicamDedigin gibi psikolojik olabilir canim cunku insan ister istemez o belirtileri istiyor ama insallah seninki hamile oldugunun belirtisidir canim![]()
Hadi hayirli olsun o zamanCanım kan testi yaptırdım bugün adetime 4 gün var değerim 25 çıktı