- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1
1 aydir![]()
Bos yere umutlanmasini da istemem. Beklemesi en hayirlisi.Güldüm mesajınıza evet müneccim olsa bilemez fakat ben çok erken anlayanlardanim çok nadir de olsa neden olmasın olabilir tabii ki.
Amin insallahDaha yolun başındasın yahuu dur helekendini serbest bırak düşünme olur en kısa zamanda insallah
Beyaz tortular enfeksiyona işaret ürolojiye görün aynı durumu yaşadımBugun idrarim dikkatimi cekti böyle icinde toz vardi sanki beyaz beyaz cok tuaf
Ben adetime yaklaşık 10 gun kala belirti yasamaya başladım özellikle göğüsten. Goguslerim normal adet belirtisinden daha hassastı. Kesinlikle bu kadar önden belirti yaşanıyor. Tecrübe ile sabit.Muneccim olsa bilemez. Gecikme bekleyiniz. Belirtiler bu kadar erken hissedilmez ayrica.
bacım 1 aydır evlisin neden gözlerin doluyor... amanın böylesinide ilk duyuyorum.. sakın yanlış anlama kötü amaçlı söylemiyorm.. sadece kendini yıpratırsın.. dur Bismillah daha.. ben 14 aydır evliyim... 6 aydır çocuk istiyorum ve geçen ay eşimde sperm sorunu olduğunu öğrendim... sen hele dur bakalım ya... zaten ilk 6 ayda sorun yoksa olur :) dua et1
1 aydir![]()
Yasanir bende yasadim ama adet olacagim saniyordumBen adetime yaklaşık 10 gun kala belirti yasamaya başladım özellikle göğüsten. Goguslerim normal adet belirtisinden daha hassastı. Kesinlikle bu kadar önden belirti yaşanıyor. Tecrübe ile sabit.
Ay bilmiyorum duygularim alt ust oldubacım 1 aydır evlisin neden gözlerin doluyor... amanın böylesinide ilk duyuyorum.. sakın yanlış anlama kötü amaçlı söylemiyorm.. sadece kendini yıpratırsın.. dur Bismillah daha.. ben 14 aydır evliyim... 6 aydır çocuk istiyorum ve geçen ay eşimde sperm sorunu olduğunu öğrendim... sen hele dur bakalım ya... zaten ilk 6 ayda sorun yoksa olur :) dua et
kendini yıpratırsın böyle kuzum... biraz sabır.. hiç düşünme... şimdiden böyle düşünürsen psikolojik olarak olacağı varsada olmazAy bilmiyorum duygularim alt ust oldubi guluyom bi agliyom tuaf hallerdeyim cok heycanliyim sanirim ondan
Haklisin cok h3ycan yapiyorum herhalde kafami baska seylere verip düşün memeye calisiyorumkendini yıpratırsın böyle kuzum... biraz sabır.. hiç düşünme... şimdiden böyle düşünürsen psikolojik olarak olacağı varsada olmaz
Bos yere umutlanmasini da istemem. Beklemesi en hayirlisi.
Ben de bilememiştim. Senin gibi adet olacagimi saniyordum. Test sonucunu gördüğüm zaman jetonum düşmüştü. 4 5 gün kala belirti yasayan ben 10 gün önce neden belirti yaşadığımı anlamıştım.Yasanir bende yasadim ama adet olacagim saniyordumbilemeyiz ki? Bosuna umutlandirip negatifi gordugunde yikilmasin kizcagiz diye soyledim. Hamilelikle adet belirtisi benzer zaten. Kaldi ki sizin dongunuze de bagli. 28 gunde adet olan benim gibi biri 10 gun kala yasayabilir birseyler. Ama adet duzensizligi ya da gec adeti olan biri yasamaz. Kendi uzerimizden degerlendirmeyelim her seyi.
Yarin 5 gun kaliyo erken gebelik testi yapicam insallah cikarBen de bilememiştim. Senin gibi adet olacagimi saniyordum. Test sonucunu gördüğüm zaman jetonum düşmüştü. 4 5 gün kala belirti yasayan ben 10 gün önce neden belirti yaşadığımı anlamıştım.
Dediğin gibi herkesin farklılık gösterebilir. Amacım kimseye umut vermek değil. Sadece kesin olarak 10 gün önce belirti vermez dediğin için yazmak istedim bizzat yaşamış biri olarakÇok erken belirti verebiliyor ama bunu adet belirtisinden ayırt etmek malesef ki biraz zor
Bence adet tarihini beklemeni tavsiye ederim. Bekle. Eğer gecikme baslarsa öyle test yap emin olmak için. Ben adetimin üstünden 4 gün geçince yaptım ve koyu kırmızı ikinci bi çizgiyle karşılaştım. Beklemiyordum da. Senin de öyle yapmanı öneririm:)Yarin 5 gun kaliyo erken gebelik testi yapicam insallah cikar![]()
Cok sabirsizimBence adet tarihini beklemeni tavsiye ederim. Bekle. Eğer gecikme baslarsa öyle test yap emin olmak için. Ben adetimin üstünden 4 gün geçince yaptım ve koyu kırmızı ikinci bi çizgiyle karşılaştım. Beklemiyordum da. Senin de öyle yapmanı öneririm:)
Ama bizimkisi sürpriz oldu. 4 gün geçince tereddüt oluşmasın diye yapmıştık. Onun da pozitif çıkacağı tuttu. Iyi ki de pozitifmiş şimdi minik bir melek var içimde. Sağlıkla kızımı kucağıma alacağım günleri sayıyorum. Dilerim Allah senin de gönlüne göre versinCok sabirsizimerken test aldim simdi yapcam. Nerdeyse catliyorum sende masallaj cok sabirliymissin
![]()
Sonucunu da yazarsın bekliyorum :)Cok sabirsizimerken test aldim simdi yapcam. Nerdeyse catliyorum sende masallaj cok sabirliymissin
![]()
Amin insallahAma bizimkisi sürpriz oldu. 4 gün geçince tereddüt oluşmasın diye yapmıştık. Onun da pozitif çıkacağı tuttu. Iyi ki de pozitifmiş şimdi minik bir melek var içimde. Sağlıkla kızımı kucağıma alacağım günleri sayıyorum. Dilerim Allah senin de gönlüne göre versin![]()