hamilemiyim acaba kızlar? bana da bakar mısınız?

Allah allah sen bi doktora git kuzu
Randevu aldım aslında dün için ama eşim gelemediği için gitmedim 9 gün kaldı reglime eğer hasta olmazsam direk muayeneye özele gideceğim hasta olursam da randevu alıp sorun mu var diye gideceğim bakalım stresli bir şekilde bekliyorum

Stres yapma demek isterim ama bende öyleyim insanın elinde değil. Benimde adetim 23 ü bakalım bekleyip göreceğiz sakin kal lütfen

Stres yapma demek isterim ama bende öyleyim insanın elinde değil. Benimde adetim 23 ü bakalım bekleyip göreceğiz sakin kal lütfen
Aklım hep orda ne yaparsam yapayım Bi köşede acaba hamile miyim sorusu ya hamileysem ya değilsem gene mi tutmadı acaba soruları cirit atıyor... En son iki gün önce kaset test yaptım negatif az önce testlere bakıyordum internetten sipariş versem diye düşünüyorum eczaneden almak pahalıya patlıyor sakin gözüküyorum pasif stresli Bi hayat yaşıyorum aylardır

Beta hcg 41,2 çıktı sat 11 ağustos . adet tarihime göre 4 haftalık ama beta değeri 3 haftalık bu normal mi
Normal geç döllenme olabilir.. Bide dört haftalık diye adlandırılması tam olarak döllenme ne zaman diye bilinmediği için son adet tarihi baz alınır bu yüzden düz hesap yapılır

Normal geç döllenme olabilir.. Bide dört haftalık diye adlandırılması tam olarak döllenme ne zaman diye bilinmediği için son adet tarihi baz alınır bu yüzden düz hesap yapılır
Anladım bazen yükselmiyormuş sağlıksız gebelik vs okudum da tedirgin oldum cuma günü tekrar kan vericem bakalım

Anladım bazen yükselmiyormuş sağlıksız gebelik vs okudum da tedirgin oldum cuma günü tekrar kan vericem bakalım
Düzenli yükseliş göstermesi elbette çok önemli ilk kan testinden sonra böyle düşük çıkan rakamları takip etmek gerekiyor iki günde bir.. Ben kimyasal gebelik yaşadım beş ay önce öğrendikten iki gün sonra düşük yaşadım reglime iki gün vardı yani olmam gereken günde hasta oldum.. Eğer erken test yapmasaydım ben düşük yaptığımı bile bilmeyecektim buna bide sessiz düşük deniyormuş aslında korkutan Bi durum değilmiş vucut sağlıksız olan embriyoyu atıyormuş... Endişelenme sağlıklı bir gebelik olması için dua et rabbimiz büyük en güzelini verecektir hepimize

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin tabii ki ne yapsak sonuçta Allah herşeyin en iyisini bilir teşekkür ederim cuma günü tekrar kan verip takip edicem

Bende öyle ya valla. Bide biz ilk denedik bu ay ilk olduğu içinde tuhaf bi hey can var. Hamilelik belirtisi yaşıyom resmen dün 9 gün vardı test yapdım negatif. Bilmiyom hayırlısı olsun. Sen test yapmaya kalkarsan bana yaz engelleyelim birbirimizi adet gününe kadar

Sipariş verdim bile 20 Li paket yarın elimde olur herhalde kargo... Bu aydan da ümidim yok ama kırıldı negatif göre göre..

Yok artık yaaa olur olur kafana takma üzülme Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Bak sana tavsiyem olsun daha ilk aydasın.. Test yapmak takip yapmak takıntı oluyor stres yapıyor bağımlılık gibi düşün... Sakın sen bu tuzağa düşme bekle amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…