Arkadaşlar Merhaba burada yeniyim çok bilmiyorum okuyordum ama ilk defa post paylaşıyorum :) Sizlere sorum var.
şimdi 21/8 tarihinde korunmasız ilişki oldu 23/8 tarihine kadar hergün. Sonra 25/8 tarihinde regl oldum. 31/8 de bitti ve o gecede oldu. Sonra sırası ile 1/9-3/9-4/9 ve 5/9 da oldu. 5/9 12. günüm ve yumurtlama diye işaretledim. 7/9 oldu 14. günüm yumurtlama için ve asıl yumurtlama tarihi 9/9 da oldu buda 16. günümdü. sonra 11/9 da oldu buda 18. yumurtlama günümdü. Şimdi size şöyle sorayım ben bu tarihleri yakaladım. ve 7/9 itibari ile sol sağ kasığımda ve alt karnımda ağrı var. daha önce yaşamamıştım böyle bir ağrı. ve eş değer belimde de aynı şekilde ağrı mevcut.
akıntım da normal zamanlara göre azaldı az da olsa beyaz süt gibi geliyor. bugün hafiften göğüslerim acıyor ama çok değil. Çok hafifte midem bulanıyor 1-2 gündür. Sizce hamile olabilirmiyim? lekelenme falan olmadı daha sadece bu belirtiler var. bir sonraki reglim 23/9 da.
nolur deliricem inşallah olmuştur ama emin de değilim.6 yıllık evliyim ve ilk denemelerimiz. bilgi verirmisiniz bana da