Canim sende durmlar nasil? Testinde cizgi gördüm ins vardir bende pcosum adetlerin düzenlimidir? Kilo problemin varmi bende bu problemler var hic gebeligm olmadiAdetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
Regl oldum
regl gibi. mevsimsel değişikliklerden bazen değişebiliyor akıntının gelişi.Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Banada yardımcı olur musunuz hamilemiyimCanım belirtilerle hamilesin değilsin diyemeyiz sana. Regline de çok varmış bu kadar erken belli olmaz. Sen regline 2 3 gün kala test yap ancak öyle anlarız
Evet hamilesinizMerhaba bugün kanda gebelik testi yaptırdım 122.6 çıktı hamilemiyim
Ayy çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin isallahEvet hamilesiniz
Amin inşallahAyy çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin isallah
Hayırlısı olsun bende regl oldum ama denemekten vazgeçmek yok.Bizde yavrularımıza kavuşacağız Allah’ın izniyleRegl oldum
Öncelikle sadece yumurtalıklarına bakarak direkt tüp bebek diyen bir doktora güvenmeyip detaylı olarak başka doktora da baktırmalısın.Teste gelince de 36 gündür adet olmuyorsan gebelik varsa kaset testte çıkar.Sonuç negatifse bile doktora gitmen kendini detaylı kontrol ettirmen gerek.Günün çok geçmiş ve senin yerinde olsam hemen harekete geçerdim.Hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim size bir sorum olucak lütfen bilen varsa cevaplıyabilirmi 1 buçuk yıl evliyim gitigim doktor bana yumurtaliklarin az tüp bebek yapman lazim dedi bende biraz zaman geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum benim adetime 7 gün kala 2 gunluk bir adet gördüm sonra hiç kan gormedim nerdeyse 36 gundur adet olmuyorum kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım oluyor ama cesaret edemiyorum kan testi yada gebelik testi tutmaya bir bilgisi olan var mi
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ben zaten bir doktorla konusuyorum adetin 2 günü oraya gidicem tekrardan kontrol etirecem kendimi ama adet olmadım uzerindende baya geçti ne yalan soyliyim gidip test tutarsam negatif cikar diyede korkuyorum biraz zamana mı biraksam yoksa direk iyi bir kadın doğum doktorunun yanınamı gitsemÖncelikle sadece yumurtalıklarına bakarak direkt tüp bebek diyen bir doktora güvenmeyip detaylı olarak başka doktora da baktırmalısın.Teste gelince de 36 gündür adet olmuyorsan gebelik varsa kaset testte çıkar.Sonuç negatifse bile doktora gitmen kendini detaylı kontrol ettirmen gerek.Günün çok geçmiş ve senin yerinde olsam hemen harekete geçerdim.Hakkında hayırlısı olsun
Bu testlerin hepsi yanıltıyor. Hamileliğin 8. Haftasından sonra hepsi doğru evet ama o zaman da zaten test ile öğrenebiliyorsun.kızlar ne kadar doğru bilmiyorum. Cahilce gelecek ama denemek istedim. Çamaşır suyu ile idrar karışımını. aşırı köpürdü. youtube dan videolar izledim normal ve gebe olanlara yapmışlar normalde köpürme olmuyor gebelerde oluyor hep. Deneyen veya duyan var mı?
Annem kardesimi emzirirken bana hamile kalmiş 5 aylik falanmis ablamKuzum keşke hemen doktoruna danışıp ertesi gün hapı alsaydın. ama emzikli annelerde süt koruyor diye biliyorum ben bi kan testi yaptır istersen