Kuzum ya inşallah öyleyizdir. Geçmiyor ya valla zaman donuk sanki delircemAşkım inşallah hamişsindir bende de bir sürü belirti var heyecandan ölüyorum günü bırak saatler geçmiyor kuşum inşallah isteyen her anniş adayı hamiştir
yani ben daha önce hiç hamile kalmadım ve denemedimde. daha bu ay ilk denenemiz. şimdi nedesem yalan olurBende birşey sormak istiyorum ayın 10 da adet olmam gerekirken 7 sinde oldum ve 4 gün sürüp kesildi . Ve hala kasık bstmalari göğüs ağrıları . Bel ağrısı ve 1 kerede kuyruk sokumum agrimisti sağ kasığımda ağrı oluyor bazen iki göğüsüm bugün mesela sol göğüsümde öle bı sızlama olduki koptu sandım nedir sizce ve bebeğim karnımda öldü 3 ay oldu diğer adetim düzenliyor bu ay böle oldum
Bence yarın kan ver canım. yanlış görmüyorsam çok çok silik duruyorAdetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
bugün saat 4 de kadın doğuma randevu buldum bugün de versem çıkar mıBence yarın kan ver canım. yanlış görmüyorsam çok çok silik duruyor
Evet bu sabah yaptım negatifti maaleseftest yaptın mı tekrar canım?
Kuzum keşke hemen doktoruna danışıp ertesi gün hapı alsaydın. ama emzikli annelerde süt koruyor diye biliyorum ben bi kan testi yaptır istersenKizlar bende çok yeniyim ve bisey sormam gerekiyor geçen gün eşimle birlikte olduk prezervatif tasirmis dedi inanın nasil oldu bizde anlamadık acaba hamile kalirmiyim bu arada 4 aylık bi kızım var ve emziriyorum anlayacağınız yeni bi gebelik istemiyorum napmaliyim lütfen fikir verin
6 günde çıkması lazım aslında.6 gun var daha
hayırlısı olsun kuzum ama şüphen varsa bi 7 gün sonra tekrar dene. geç döllenmede olabilir.Evet bu sabah yaptım negatifti maalesef
test yaptın mı tekrar canım?
Ertesi gun hapı alırsam bebeğimi bir hafta emziremiyormusum canım bizimkide bir hafta imkansız durmaz napacagimi bilmiyorum kaç gündür düşünmekten perişan oldumKuzum keşke hemen doktoruna danışıp ertesi gün hapı alsaydın. ama emzikli annelerde süt koruyor diye biliyorum ben bi kan testi yaptır istersen
Ben 25 gunde bir adet oluyorum yumurtlama ustunden daha 8 gun gecti6 günde çıkması lazım aslında.
Bence hamilesin cnm yarn kan testi verAdetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
Amin inşallah bakalım öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimhayırlısı olsun kuzum ama şüphen varsa bi 7 gün sonra tekrar dene. geç döllenmede olabilir.
Aynı şeyleri yaşamışız şuan kasıklarımda hala hafif ağrı var sanki hasta olacakmışım gibi.. Her test negatif çıkıyor kan testi de dahil o yüzden bekle kendini dinleme dinledikçe belirti veriyor beden göğüs sızısı bulantı baş dönmesi hepsini ilk haftada yaşamaya başladım bende ordan biliyorumArkadaşlar Merhaba burada yeniyim çok bilmiyorum okuyordum ama ilk defa post paylaşıyorum :) Sizlere sorum var.
şimdi 21/8 tarihinde korunmasız ilişki oldu 23/8 tarihine kadar hergün. Sonra 25/8 tarihinde regl oldum. 31/8 de bitti ve o gecede oldu. Sonra sırası ile 1/9-3/9-4/9 ve 5/9 da oldu. 5/9 12. günüm ve yumurtlama diye işaretledim. 7/9 oldu 14. günüm yumurtlama için ve asıl yumurtlama tarihi 9/9 da oldu buda 16. günümdü. sonra 11/9 da oldu buda 18. yumurtlama günümdü. Şimdi size şöyle sorayım ben bu tarihleri yakaladım. ve 7/9 itibari ile sol sağ kasığımda ve alt karnımda ağrı var. daha önce yaşamamıştım böyle bir ağrı. ve eş değer belimde de aynı şekilde ağrı mevcut.
akıntım da normal zamanlara göre azaldı az da olsa beyaz süt gibi geliyor. bugün hafiften göğüslerim acıyor ama çok değil. Çok hafifte midem bulanıyor 1-2 gündür. Sizce hamile olabilirmiyim? lekelenme falan olmadı daha sadece bu belirtiler var. bir sonraki reglim 23/9 da.
nolur deliricem inşallah olmuştur ama emin de değilim.6 yıllık evliyim ve ilk denemelerimiz. bilgi verirmisiniz bana da
Ya dayanamadım test yaptım boş çıktı sen yaptın mı hiç testAynı şeyleri yaşamışız şuan kasıklarımda hala hafif ağrı var sanki hasta olacakmışım gibi.. Her test negatif çıkıyor kan testi de dahil o yüzden bekle kendini dinleme dinledikçe belirti veriyor beden göğüs sızısı bulantı baş dönmesi hepsini ilk haftada yaşamaya başladım bende ordan biliyorum23 ü bat benimde
Benim 9 u yumurtlama günüm test yaptım negatif adetime 10 gün kaldıBen 25 gunde bir adet oluyorum yumurtlama ustunden daha 8 gun gecti
Bugün kan testini verdim yarın sabah bakıcam heyecanla bekliyorumBence hamilesin cnm yarn kan testi ver
bugün verdim kan testi yarın çıkacakmışBence hamilesin cnm yarn kan testi ver
Tam 15 gün varken üç tane silik pozitif gördüm iki gün peş peşe üçüncü günden sonra beş test yaptım üç tane aynı gün iki tane farklı günlerde ve kan testi ayrıyetten negatif çıktıYa dayanamadım test yaptım boş çıktı sen yaptın mı hiç test