hamilemiyim acaba kızlar? bana da bakar mısınız?

Aşkım inşallah hamişsindir bende de bir sürü belirti var heyecandan ölüyorum günü bırak saatler geçmiyor kuşum inşallah isteyen her anniş adayı hamiştir
Kuzum ya inşallah öyleyizdir. Geçmiyor ya valla zaman donuk sanki delircem cahilce bir hareket yapıp int de gördüğüm çamaşır suyu testini yaptım. deli gibi köpürdü inansam mı bilemedim 18/9 da test yapacağım. İnşlalh pozitifi görürüm :)

yani ben daha önce hiç hamile kalmadım ve denemedimde. daha bu ay ilk denenemiz. şimdi nedesem yalan olur doktora git bence başka birşey de olabilir allah korusun

Adetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz

Eklentiler

• AAD8BC91-5829-4920-9FB6-296CEBDB1A6A.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 177
Kizlar bende çok yeniyim ve bisey sormam gerekiyor geçen gün eşimle birlikte olduk prezervatif tasirmis dedi inanın nasil oldu bizde anlamadık acaba hamile kalirmiyim bu arada 4 aylık bi kızım var ve emziriyorum anlayacağınız yeni bi gebelik istemiyorum napmaliyim lütfen fikir verin

Kuzum keşke hemen doktoruna danışıp ertesi gün hapı alsaydın. ama emzikli annelerde süt koruyor diye biliyorum ben bi kan testi yaptır istersen

test yaptın mı tekrar canım?

Kuzum keşke hemen doktoruna danışıp ertesi gün hapı alsaydın. ama emzikli annelerde süt koruyor diye biliyorum ben bi kan testi yaptır istersen
Ertesi gun hapı alırsam bebeğimi bir hafta emziremiyormusum canım bizimkide bir hafta imkansız durmaz napacagimi bilmiyorum kaç gündür düşünmekten perişan oldum

Aynı şeyleri yaşamışız şuan kasıklarımda hala hafif ağrı var sanki hasta olacakmışım gibi.. Her test negatif çıkıyor kan testi de dahil o yüzden bekle kendini dinleme dinledikçe belirti veriyor beden göğüs sızısı bulantı baş dönmesi hepsini ilk haftada yaşamaya başladım bende ordan biliyorum 23 ü bat benimde

Ya dayanamadım test yaptım boş çıktı sen yaptın mı hiç test

Ya dayanamadım test yaptım boş çıktı sen yaptın mı hiç test
Tam 15 gün varken üç tane silik pozitif gördüm iki gün peş peşe üçüncü günden sonra beş test yaptım üç tane aynı gün iki tane farklı günlerde ve kan testi ayrıyetten negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…