yaa çok heycanlıyımCanım belirtilerle hamilesin değilsin diyemeyiz sana. Regline de çok varmış bu kadar erken belli olmaz. Sen regline 2 3 gün kala test yap ancak öyle anlarız
İnşallah gebesindir canım ❤yaa çok heycanlıyımo yüzden kendimi dinleyip duruyorum şimdiden test bile aldım ama regl tarihimi bekliyorum ay bitmiyor zaman geçmiyor sanki varya
inşallah canım inşallahİnşallah gebesindir canım ❤
yumurtlama tarıhı takvımden mı test mı yaptın? neyse 25 ınde adet olmussun madem 8 ı 9 u yumurtlama gunu olsa yakalamıssın da. ama dollenme olduysa bıle daha yerlesmedı cocuk . o sadece bolunmus embrıyo hucre yumagı belırtı de vermez . sadece yumurtlama sonrası artan bazı hormonlar var onlar adet oncesı ve hamılelıkte yasadıgımız belırtılerı yasamamıza sebep oluyo. hamıle olsan bıle daha ne ben bılebılırm ne dr:) kanda bıle cıkmaz. en erken ayın 18 ınde test yapman gerekıcek :)Arkadaşlar Merhaba burada yeniyim çok bilmiyorum okuyordum ama ilk defa post paylaşıyorum :) Sizlere sorum var.
şimdi 21/8 tarihinde korunmasız ilişki oldu 23/8 tarihine kadar hergün. Sonra 25/8 tarihinde regl oldum. 31/8 de bitti ve o gecede oldu. Sonra sırası ile 1/9-3/9-4/9 ve 5/9 da oldu. 5/9 12. günüm ve yumurtlama diye işaretledim. 7/9 oldu 14. günüm yumurtlama için ve asıl yumurtlama tarihi 9/9 da oldu buda 16. günümdü. sonra 11/9 da oldu buda 18. yumurtlama günümdü. Şimdi size şöyle sorayım ben bu tarihleri yakaladım. ve 7/9 itibari ile sol sağ kasığımda ve alt karnımda ağrı var. daha önce yaşamamıştım böyle bir ağrı. ve eş değer belimde de aynı şekilde ağrı mevcut.
akıntım da normal zamanlara göre azaldı az da olsa beyaz süt gibi geliyor. bugün hafiften göğüslerim acıyor ama çok değil. Çok hafifte midem bulanıyor 1-2 gündür. Sizce hamile olabilirmiyim? lekelenme falan olmadı daha sadece bu belirtiler var. bir sonraki reglim 23/9 da.
nolur deliricem inşallah olmuştur ama emin de değilim.6 yıllık evliyim ve ilk denemelerimiz. bilgi verirmisiniz bana da
evet evet tüm dediğiniz süreci biliyorum bende test aldım ama yapmadım zaten. 18/9 25. gün oluyor ve regliden 6 gün önceye denk geliyor. bu nedenle bekliyorum daha. ama çok heycanlı ve gerginim hep acabaların içerisindeyim ve çok meraklıyım. zaten anca regl gecikmesinde kan da belli oluyor. amaaa işte gel gelelim heyecandan buraya post açtım acaba bu belirtileri yaşayan var mı diye :)yumurtlama tarıhı takvımden mı test mı yaptın? neyse 25 ınde adet olmussun madem 8 ı 9 u yumurtlama gunu olsa yakalamıssın da. ama dollenme olduysa bıle daha yerlesmedı cocuk . o sadece bolunmus embrıyo hucre yumagı belırtı de vermez . sadece yumurtlama sonrası artan bazı hormonlar var onlar adet oncesı ve hamılelıkte yasadıgımız belırtılerı yasamamıza sebep oluyo. hamıle olsan bıle daha ne ben bılebılırm ne dr:) kanda bıle cıkmaz. en erken ayın 18 ınde test yapman gerekıcek :)
Çok iyi anlıyorum canım insan duramıyorinşallah canım inşallahkeşke böyle hemen öğrenebileceğimiz bir şey olsa ne güzel olur :) belirtiler kısmında kafam çok karışıyor. resmen kendimi dinlemeye başladım
yook gecıkmeye gerek yok yumurtlama sasmazsa yumurtlamadan 10 gun sonra kanda bellı olur :))evet evet tüm dediğiniz süreci biliyorum bende test aldım ama yapmadım zaten. 18/9 25. gün oluyor ve regliden 6 gün önceye denk geliyor. bu nedenle bekliyorum daha. ama çok heycanlı ve gerginim hep acabaların içerisindeyim ve çok meraklıyım. zaten anca regl gecikmesinde kan da belli oluyor. amaaa işte gel gelelim heyecandan buraya post açtım acaba bu belirtileri yaşayan var mı diye :)
18 inde erken gebelik testi yapayım mı o zamanyook gecıkmeye gerek yok yumurtlama sasmazsa yumurtlamadan 10 gun sonra kanda bellı olur :))
inşallah :)kan testine git bi bakalım umarım hayırlısı olur
Adetinden ne kadar öne yaptın canımKizlar.simdi dayanamadim test yaptim negatif sanirim erkendi bilmiyorum
test yaptın mı tekrar canım?Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım umarım herkesin rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimiz o duyguları tadalım
Öncelikle size danışacağım düzenli regl oluyorum ama 4 gün gecikme var bugünle beraber dün akşam erken gebelik testi yaptım negatifti bugün tekrar aldım sabah ilk idrarla deneme yapıcam bu sefer farkediyor mu bilemiyorum belirti olarak regl gibi karnımda ağrı ve ara ara belim ağrıyor olma ihtimali var mı acaba
6 gun var dahaAdetinden ne kadar öne yaptın canım
Bende birşey sormak istiyorum ayın 10 da adet olmam gerekirken 7 sinde oldum ve 4 gün sürüp kesildi . Ve hala kasık bstmalari göğüs ağrıları . Bel ağrısı ve 1 kerede kuyruk sokumum agrimisti sağ kasığımda ağrı oluyor bazen iki göğüsüm bugün mesela sol göğüsümde öle bı sızlama olduki koptu sandım nedir sizce ve bebeğim karnımda öldü 3 ay oldu diğer adetim düzenliyor bu ay böle oldumCanım belirtilerle hamilesin değilsin diyemeyiz sana. Regline de çok varmış bu kadar erken belli olmaz. Sen regline 2 3 gün kala test yap ancak öyle anlarız