hamilemiyim acaba kızlar? bana da bakar mısınız?

Kizlar bende çok yeniyim ve bisey sormam gerekiyor geçen gün eşimle birlikte olduk prezervatif tasirmis dedi inanın nasil oldu bizde anlamadık acaba hamile kalirmiyim bu arada 4 aylık bi kızım var ve emziriyorum anlayacağınız yeni bi gebelik istemiyorum napmaliyim lütfen fikir verin
6 ay süt koruyor

Süt koruyor ne Allah aşkına yıl olmuş 2022 hala milattan kalma laflar
Süt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.

Adetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
evet çıkar ama çok düşük çıkar önemli olan 2 gün sonrasında düzenli bir artış olduğunu görmek. ben de pcosluyum ve geç yumurtluyorum. 5+4te verdim biraz daha yükselmesini bekledim hala daha düşük çıktı.

Beta hcg 41,2 çıktı sat 11 ağustos . adet tarihime göre 4 haftalık ama beta değeri 3 haftalık bu normal mi
şimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.

Süt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.
İnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım var 🥲

şimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.
evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimize

İnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım var 🥲
İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Yumurtlama dönemi değilse pek sorun olacağını da sanmıyorum aynı sorun bizim başımıza da geldi bi sıkıntı olmadı yinede emzirme dönemindeyim diye korunmayı bırakmayın siz nolur Nolmaz sonuçta her korunma yöntemi dediğimiz şeyde %1 bile olsa gebe kalma ihtimali var

ağzına sağlık gerçekten.

İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Yumurtlama dönemi değilse pek sorun olacağını da sanmıyorum aynı sorun bizim başımıza da geldi bi sıkıntı olmadı yinede emzirme dönemindeyim diye korunmayı bırakmayın siz nolur Nolmaz sonuçta her korunma yöntemi dediğimiz şeyde %1 bile olsa gebe kalma ihtimali var
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun desteğiniz için teşekkür ederim

evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimize
ben de verdim sanirim pazartesi sonuclarim cikacak. haberleselim. ins guzel artis olur da bu konuda kafamiz rahatlar.

Arkadaşlar Merhaba burada yeniyim çok bilmiyorum okuyordum ama ilk defa post paylaşıyorum :) Sizlere sorum var.
şimdi 21/8 tarihinde korunmasız ilişki oldu 23/8 tarihine kadar hergün. Sonra 25/8 tarihinde regl oldum. 31/8 de bitti ve o gecede oldu. Sonra sırası ile 1/9-3/9-4/9 ve 5/9 da oldu. 5/9 12. günüm ve yumurtlama diye işaretledim. 7/9 oldu 14. günüm yumurtlama için ve asıl yumurtlama tarihi 9/9 da oldu buda 16. günümdü. sonra 11/9 da oldu buda 18. yumurtlama günümdü. Şimdi size şöyle sorayım ben bu tarihleri yakaladım. ve 7/9 itibari ile sol sağ kasığımda ve alt karnımda ağrı var. daha önce yaşamamıştım böyle bir ağrı. ve eş değer belimde de aynı şekilde ağrı mevcut.
akıntım da normal zamanlara göre azaldı az da olsa beyaz süt gibi geliyor. bugün hafiften göğüslerim acıyor ama çok değil. Çok hafifte midem bulanıyor 1-2 gündür. Sizce hamile olabilirmiyim? lekelenme falan olmadı daha sadece bu belirtiler var. bir sonraki reglim 23/9 da.
nolur deliricem inşallah olmuştur ama emin de değilim.6 yıllık evliyim ve ilk denemelerimiz. bilgi verirmisiniz bana da :KK43:
Tarihlerimiz cok yakın ne durumdasınız acaba

X