6 ay süt koruyorKizlar bende çok yeniyim ve bisey sormam gerekiyor geçen gün eşimle birlikte olduk prezervatif tasirmis dedi inanın nasil oldu bizde anlamadık acaba hamile kalirmiyim bu arada 4 aylık bi kızım var ve emziriyorum anlayacağınız yeni bi gebelik istemiyorum napmaliyim lütfen fikir verin
Süt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.Süt koruyor ne Allah aşkına yıl olmuş 2022 hala milattan kalma laflar
evet çıkar ama çok düşük çıkar önemli olan 2 gün sonrasında düzenli bir artış olduğunu görmek. ben de pcosluyum ve geç yumurtluyorum. 5+4te verdim biraz daha yükselmesini bekledim hala daha düşük çıktı.Adetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
şimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.Beta hcg 41,2 çıktı sat 11 ağustos . adet tarihime göre 4 haftalık ama beta değeri 3 haftalık bu normal mi
İnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım varSüt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.
evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizeşimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.
İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Yumurtlama dönemi değilse pek sorun olacağını da sanmıyorum aynı sorun bizim başımıza da geldi bi sıkıntı olmadı yinede emzirme dönemindeyim diye korunmayı bırakmayın siz nolur Nolmaz sonuçta her korunma yöntemi dediğimiz şeyde %1 bile olsa gebe kalma ihtimali varİnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım var
ağzına sağlık gerçekten.Süt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun desteğiniz için teşekkür ederimİnşallah herşey gönlünüzce olsun. Yumurtlama dönemi değilse pek sorun olacağını da sanmıyorum aynı sorun bizim başımıza da geldi bi sıkıntı olmadı yinede emzirme dönemindeyim diye korunmayı bırakmayın siz nolur Nolmaz sonuçta her korunma yöntemi dediğimiz şeyde %1 bile olsa gebe kalma ihtimali var
Silik duruyor görünüyor erken gebeliklerde de silik çıkar geneldeAdetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
ben de verdim sanirim pazartesi sonuclarim cikacak. haberleselim. ins guzel artis olur da bu konuda kafamiz rahatlar.evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimize
benim değerim aynı çıktı artış yok pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırlısı olurben de verdim sanirim pazartesi sonuclarim cikacak. haberleselim. ins guzel artis olur da bu konuda kafamiz rahatlar.
tüh ya. dur bakalım ne çıkacak hemen karalar bağlamaya gerek yok. olumlu düşünmek lazımbenim değerim aynı çıktı artış yok pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırlısı olur
Allahtan tabii ki nasipse olacak inşallahtüh ya. dur bakalım ne çıkacak hemen karalar bağlamaya gerek yok. olumlu düşünmek lazım
Tarihlerimiz cok yakın ne durumdasınız acabaArkadaşlar Merhaba burada yeniyim çok bilmiyorum okuyordum ama ilk defa post paylaşıyorum :) Sizlere sorum var.
şimdi 21/8 tarihinde korunmasız ilişki oldu 23/8 tarihine kadar hergün. Sonra 25/8 tarihinde regl oldum. 31/8 de bitti ve o gecede oldu. Sonra sırası ile 1/9-3/9-4/9 ve 5/9 da oldu. 5/9 12. günüm ve yumurtlama diye işaretledim. 7/9 oldu 14. günüm yumurtlama için ve asıl yumurtlama tarihi 9/9 da oldu buda 16. günümdü. sonra 11/9 da oldu buda 18. yumurtlama günümdü. Şimdi size şöyle sorayım ben bu tarihleri yakaladım. ve 7/9 itibari ile sol sağ kasığımda ve alt karnımda ağrı var. daha önce yaşamamıştım böyle bir ağrı. ve eş değer belimde de aynı şekilde ağrı mevcut.
akıntım da normal zamanlara göre azaldı az da olsa beyaz süt gibi geliyor. bugün hafiften göğüslerim acıyor ama çok değil. Çok hafifte midem bulanıyor 1-2 gündür. Sizce hamile olabilirmiyim? lekelenme falan olmadı daha sadece bu belirtiler var. bir sonraki reglim 23/9 da.
nolur deliricem inşallah olmuştur ama emin de değilim.6 yıllık evliyim ve ilk denemelerimiz. bilgi verirmisiniz bana da
benimki çarşamba 450 ve 2 gün sonrasında yani cuma 1110 çıktı. o yüzden artış iyi gibi görünüyor. inş sizden de güzel haberler alırız.Allahtan tabii ki nasipse olacak inşallahişte insanoğlu hep bir çıkmaza girince karalara bürünüyor ne de olsa olacak olan oluyor
inşallahbenimki çarşamba 450 ve 2 gün sonrasında yani cuma 1110 çıktı. o yüzden artış iyi gibi görünüyor. inş sizden de güzel haberler alırız.
Canım naptın sonucun ne merak ettiminşallah