hamilemiyim acaba kızlar? bana da bakar mısınız?

6 ay süt koruyor

Süt koruyor ne Allah aşkına yıl olmuş 2022 hala milattan kalma laflar
Süt koruyor denilen şey halk diliyle söylenen kısmı emzirilen dönemde hormonal olarak hamile kalma oranı daha düşük oluyor ilk 6 ay çünkü prolaktin hormonu salgıladığı için emzirme yumurtalık, yeni bir gebeliğe yol açabilecek yumurtlama faaliyetine son verir. Keşke bu kadar ön yargılı davranmaktan önce araştırmayı denesek bazı bilgilerin yılla alakası yok telaffuz anlatı farkı var.

Adetim 4 gün gecikti ve testim böyle çıktı. Pcosluyum geç döllenme olabilir mi bugün kan versem kesin sonucu alır mıyım yardım eder misiniz
evet çıkar ama çok düşük çıkar önemli olan 2 gün sonrasında düzenli bir artış olduğunu görmek. ben de pcosluyum ve geç yumurtluyorum. 5+4te verdim biraz daha yükselmesini bekledim hala daha düşük çıktı.

Beta hcg 41,2 çıktı sat 11 ağustos . adet tarihime göre 4 haftalık ama beta değeri 3 haftalık bu normal mi
şimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.

İnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım var

şimdi gördüm vermişsiniz cuma günü yapacağım tekrardan demişsiniz. inşallah güzel bir artış olur. ben de çarşamba günü yaptırdım ve cuma günü tekrar kan testi verip kontrol edicem.
evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimize

İnşallah öyle olur çünkü buna inanmaya çok ihtiyacım var
İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Yumurtlama dönemi değilse pek sorun olacağını da sanmıyorum aynı sorun bizim başımıza da geldi bi sıkıntı olmadı yinede emzirme dönemindeyim diye korunmayı bırakmayın siz nolur Nolmaz sonuçta her korunma yöntemi dediğimiz şeyde %1 bile olsa gebe kalma ihtimali var

ağzına sağlık gerçekten.

İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun desteğiniz için teşekkür ederim

evet bugün öğlen vericem kanı inşallah artış olur sağlıklı ilerleyiş ben de hipotiroid var bir de. ilaç kullanıyorum. eutryhox. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimize
ben de verdim sanirim pazartesi sonuclarim cikacak. haberleselim. ins guzel artis olur da bu konuda kafamiz rahatlar.

Tarihlerimiz cok yakın ne durumdasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…