haklısın canım ben bugüne kadar hamile olduğumu hiç hissetmedim yani ne mide bulantısı oldu nede başka bişey o yüzden içtim şimdi yalan söyleyemem.. ama ne zaman bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. vicdan azabına dayanamadım ve bıraktım.. belki geç kaldım ama yapacak bişey yok artık zararın neresinden dönersem kardır.. şuan içim çok rahat ve hiç eksiklik hissetmiyorum çok şükür. Allah affetsin beniArkadaşlar sigara içmeyin, süt için, içilen her sigaranın bebeğin beynindeki kaç hücreyi öldürdüğünü biliyormusunuz?
Hiçte geç kalmadın bence içmediğim her sigara bebişin yararına, en azından bırakmışsın ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi.. Tebrik ederim. Hiç içmeyenler çok ağır eleştiriyor bende hamile değilken çok içen biri olarak bu zor işi başardığın için tekrar tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah :)haklısın canım ben bugüne kadar hamile olduğumu hiç hissetmedim yani ne mide bulantısı oldu nede başka bişey o yüzden içtim şimdi yalan söyleyemem.. ama ne zaman bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. vicdan azabına dayanamadım ve bıraktım.. belki geç kaldım ama yapacak bişey yok artık zararın neresinden dönersem kardır.. şuan içim çok rahat ve hiç eksiklik hissetmiyorum çok şükür. Allah affetsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?