Bende de aynı anca 7 ve ya 8 ben hamilelik depresyonu da geçiriyorum antidepresan başlandı cocugunuz olmustur nasıl bi sorun oldu mu ićmemek en güzeli ama olmuyor birinci gebeligimde icmedim ama depresyona da girmedim en hafifi ićiyorum ne olur cvp yazînmerhaba suan bende 6 aylik hamileyim 1 pekt iciyordum suan ancak yarim pakete ve en hafif olan sigara yani el aliskanligi icin ama fazlasini yapamiyorum ne yapayim bide bisey sorcam sordugum sorularin yanitini nasil aicam ben yeniyim ve bu siteyi bilmiyorum bana yardim edermisisinis
Kızlar bende bırakamıyorum. 9 haftalık hamileyim ve dünyanın en mutsuz insanı gibi hissediyorum kendimi. Doktora söylemelimiyim bunu. Normalde çok neşeli bi insanım ama bu 1 haftadır yanıma yaklaşmaya kalkanı yakıyorum resmenBende de aynı anca 7 ve ya 8 ben hamilelik depresyonu da geçiriyorum antidepresan başlandı cocugunuz olmustur nasıl bi sorun oldu mu ićmemek en güzeli ama olmuyor birinci gebeligimde icmedim ama depresyona da girmedim en hafifi ićiyorum ne olur cvp yazîn
Simdi biraktinmi canim hic mi icmiyosunBende aynıydım ya sabah kahve sigara sonrasında kahvalti hamileliğim in ilk aylarında ağladım resmen sigara içmek için ama içinde de içimdeki huzurdüzlüğe durduramadım yani her şekilde strese giriyodum o yüzden en iyisi içmeyip strese gireyim dedim ama gün sayıyorum doğum için :))
Kesinlikle başvur bende sonra aglamalara bıraktı bu olay durmadan aglamaya başladımKızlar bende bırakamıyorum. 9 haftalık hamileyim ve dünyanın en mutsuz insanı gibi hissediyorum kendimi. Doktora söylemelimiyim bunu. Normalde çok neşeli bi insanım ama bu 1 haftadır yanıma yaklaşmaya kalkanı yakıyorum resmen
Yok canim içmiyorum şükür ama zor da duruyorum yani :))Simdi biraktinmi canim hic mi icmiyosun
Masallah canim darisi bana insallah gunde 2-3 oluyo hergun bugun yok diyorum yine ayni bende senin gibi yenerim nefsimi inşaAllah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsinYok canim içmiyorum şükür ama zor da duruyorum yani :))
Aminn inş. Canım bnde öyleydim allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimiziMasallah canim darisi bana insallah gunde 2-3 oluyo hergun bugun yok diyorum yine ayni bende senin gibi yenerim nefsimi inşaAllah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende senin gibiydim ben gunde 2 pakete yakin iciyodum sonranhamile. Kalinca 1 ayabkadar gun 7 8 tane icmeye basladim 1 ay dolduktan sonra zaten tiksinme basladibve hic icmedim zaten annelik ic gudusu baslayinca canin istesenbile sen icmessin yani basarirsin ama icme cocugunu dusun onun sagli icin neler vermesin dimi iste sende basarirsinarkadaşlar merhaba, ben 5 haftalık hamileyim, günde 1 pakete yakın sigara içerdim hamile olduğumu öğrendikten sonra günde 3-4 tane içmeye başladım,bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum, aranızda bunu başaran oldumu, ve de nasıl başardınız, bana yardımcı olabilirmisiniz
Amin insallah canim kacinci bebegin cinsiyeti ne:))Aminn inş. Canım bnde öyleydim allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
Ne guzel iste canim icmiyorsun daha ne istiyorsun keske bizde icmesek ama kararliyim icmiycem artik insallahArkadaslar bnde iciyordum sigara ama simdi 5haftalik hamileyim birde bende kan pihtilasmasi var bn hic icemiyorum yani
İlk bebeğim canım kızımız olcak inş. Seninn?Amin insallah canim kacinci bebegin cinsiyeti ne:))
Masallah canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim sana bagislasin :) benim iki kizim var oğlan yolda:)) Allah nasip ederse:)İlk bebeğim canım kızımız olcak inş. Seninn?
İnş. Canım allah bağışlasin hepsini ne güzel tecrübeli annesin :))Masallah canim saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim sana bagislasin :) benim iki kizim var oğlan yolda:)) Allah nasip ederse:)
Cok sukur canim rabbim isteyen herkese nasip etsin hangi ildesin canim hangi hastaneye gidiyosunİnş. Canım allah bağışlasin hepsini ne güzel tecrübeli annesin :))
Amin inş. Konyadayım ben özel has. Gidiyorum cnm sen hangi ildesin yakinmiyiz :))Cok sukur canim rabbim isteyen herkese nasip etsin hangi ildesin canim hangi hastaneye gidiyosun
Nereye gidiyosun deliceee doktorun kim ogrenebilirmiyimAmin inş. Konyadayım ben özel has. Gidiyorum cnm sen hangi ildesin yakinmiyiz :))
Ankaradayim ben canim dogum evine gidiyorumAmin inş. Konyadayım ben özel has. Gidiyorum cnm sen hangi ildesin yakinmiyiz :))
Sende gebe misin canim sigara kullaniyomusunNereye gidiyosun deliceee doktorun kim ogrenebilirmiyim
Evet 5 haftaligiz sigara kullaniyordum evet suan icmiyorum cok.sukur ayni sehir olunca deliceye sorayim dedim sen naptin okudum yazilari icmiyorsun degil miSende gebe misin canim sigara kullaniyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?