- 20 Nisan 2007
- 150
- 9
- 96
bende hala anneliği haketmediği düşmüyorum.yüce rabim vermiş bu canı ancak o korur.tamam yaptığım çok kötü farkındayım ve vicdan azabı çekiyorum.allah tiksinlik versin ne diyim.ama gerçektende gayret ediyorum bırakmaya.ama anneliği haketmiyorlar demek geçekten çok acımasızca.
böyle düşünenler için söylüyorum : çok üzgünüm ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz... Hamilelikten önce bende günde 1 paket içiyordum . hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.. annelik sorumluluk ister fedakarlık ister.. sadece kendi canımdan sorumlu olduğun zamanlarda dilediğini yapabilir kendine işkence bile edebilirsin.. kime ne zaten.. ama minicik bir bedene ona zararı olduğunu bile bile eğer bişey yapıyosanız hakedip etmediğinizi birde kendiniz tartın derim ben..
ben hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oldu. günde 1,5 paket sigara içerdim öğrendiğim günden beri içmiyorum. ama gelin birde bana sorun ne kadar zorlandığımı. bende ne bulantı ne tiksinme yok şu anda kendimi içmemek için ne kadar zorladığımı anlatamam sigara çok farklı birşey. hiç içmeyenler ya da hamileliğinde tiksinenler hiç o kadar sert konuşmasınlar; zayıflık, kendi çocuğunu zehirlemek tamam da anneliği hakketmediğini iddia etmek de ne oluyor? böyle bir yargılama hiç kimsenin haddi değildir. bu konuda bu kadar söz sahibi olabilecek tek kişi o bebeğin babasıdır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?