Bugun daha icmedim ama surekli aklimda zaten gunde 2-3 oluyodu artik hic olmuycak insallah kac yasindasin canim kacinci bebisinEvet 5 haftaligiz sigara kullaniyordum evet suan icmiyorum cok.sukur ayni sehir olunca deliceye sorayim dedim sen naptin okudum yazilari icmiyorsun degil mi
Olmasin diren aklina getirmemeye calis insallah tiksinirsin de birakirsin benim.ikinci bebis kizim 6 yasinda o cok istedi kardes gec kaldik biraz ama simdilik bakalim yolun basindayiz simdiki aklim.olsa pespese isterdim hayirlisi olsun dikkat et kendine yogurt ye bol bol aklina gelmesin zararlarini dusun ve icmemeye calis lutfenBugun daha icmedim ama surekli aklimda zaten gunde 2-3 oluyodu artik hic olmuycak insallah kac yasindasin canim kacinci bebisin
Olmasin diren aklina getirmemeye calis insallah tiksinirsin de birakirsin benim.ikinci bebis kizim 6 yasinda o cok istedi kardes gec kaldik biraz ama simdilik bakalim yolun basindayiz simdiki aklim.olsa pespese isterdim hayirlisi olsun dikkat et kendine yogurt ye bol bol aklina gelmesin zararlarini dusun ve icmemeye calis lutfen
33 yasindayim eylulde 34 olcam yazmayi unutmusumBugun daha icmedim ama surekli aklimda zaten gunde 2-3 oluyodu artik hic olmuycak insallah kac yasindasin canim kacinci bebisin
33 yasindayim eylulde 34 olcam yazmayi unutmusum[/Anladim hayirlisi olsun rabbim tamamina erdirsinilk 4 ay hic icmedim bulanti gecince canim istemeye basladi ama artik hic icmem insallah kararliyim
Yaa sigarayla bi alakası yok ama resmen ani psikolojik değişimler yaşıyorum ve beni yıprattı. Afedersiniz osuruktan nem kapıyorum resmenKesinlikle başvur bende sonra aglamalara bıraktı bu olay durmadan aglamaya başladım
İlk 4 ay bende tiksindim ama sonradan o koku okadar cazip geldiki canim cekiyo resmen insallah sen hep tiksinirsin canim saglikla al bebisini kucagina insallahBende günde 1 paket içen biriydim, hamile olduğumu öğrendiğimde bırakamam diye çok endiseliydim amaa 2 haftadır mide bulantilarim yüzünden nasıl bir tiksinme geldiyse bırakın içmeyi kokusuna tahammül edemiyorum
Kızlar azminize hayran kaldım. Ben bırakamıyorum ve bazen kahvaltıyı bile sırf sigara içmek için yapıyorum hiç iştahımda yok napıcam bilmiyorum. 9+5 olduk bugün
30 haftalık oldum ve malesef hala içiyorumŞuan kaç haftalık oldunuz? Hala sigara içiyor musunuz ?
Gunde kaç tane içiyorsun. Doktor günde kaç tane icmekle ilgili limit verdimi?30 haftalık oldum ve malesef hala içiyorum
Yazık bebeğine duman soluyor resmen daha ciğerleri gelişmeden sigara dumanına maruz kalıyor yazık. Ne demek bırakamıyorum yahu 40 yıl içen insanlar bırakıyor bebeğin için bunu bile yapamıyorsun30 haftalık oldum ve malesef hala içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?