Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda bırbırını suclamak yerıne keske ıcmekten tamamen vazgecen bırı suclama degılde fıkır verse .hanı sunu deneyın ben bole yaptım falan dıe.sonucta ıcenler durumdan rahatsız olmasa buraya dahı yazmaz dıe dusunuyorum
pembe dusler sen kacıncı haftadasın ben 16 haftamı bıtırdımama bazen 15 gun ıcmıyorum bazen gunde 2 tane yakıyorum ıkı nefes cekıyorum .bazen gunde 15 nefes degısıyor.
Arkadaşlar bunlar bana öyle tuhaf geliyor ki... Belki ömr-ü hayatımda hiç sigara içmediğimdendir, belki kokusundan dumanından hep nefret ettiğimden, içenleri bir türlü anlayamadığımdandır.. Ama hamileyken içenleri inanın HİÇ anlamıyorum. Ben kokusu kimyasalı bebeğime zarar verebilir diye tırnaklarıma oje bile sürmezken bir anne adayı nikotini zifti ve adını bilmediğim binbir türlü zararlı maddeyi nasıl içine çeker anlamıyorum. İnsan kendini düşünmeyebilir, kendine zarar verebilir, ama bunu yaparken içindeki minicik savunmasız yavrusunu da zehirlediğini bile bile içmek... Kusura bakmayın ama bunu anlayamıyorum...
Bırakanları ya da hamilelik sebebiyle ara verenleri kutluyorum, ama hamile olduğunu bile bile içmeye devam eden arkadaşlar, allah aşkına kendinize gelin yapmayın bunu bebeğinize!