arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkken 1 paket içiyordum tabi bulsam fazlasını içiyodum şimdi azaltmaya çalışıyorum ancak 4-5 arasına düşebildim ama içim hiç rahat değil korkuyorum bebişime bişey yapmaktan ama bende bırakamıyorum hamilelik acayip stres yaptı bana sizdede aynımı acayip sinirliyim allah sigara içenlerin yardımcısı olsun bide evde yalnızım aliem ankarada eşim var oda içiyo oda bırakamıyo evde kalabalık olsak eminim bırakırız diye düşünüyorum belkide yeni uğraşlar:uhm::çok üzgünüm:fisfisfis
Ben sigarayı Allen Carr'ın "Kadınlar İçin Sigarayı Bırakmanın En Kolay Yolu" adlı kitabını okuyarak bıraktım. DVD'si de vardı. Kitap akıl yoluyla sigarayı bıraktırıyor. Idefix'e filan bakarsanız bulabilirsiniz. Binlerce insan bu yolla bırakmış, bende hamile değilken bile işe yaradıysa biraz çaba gösterebilecek duyarlı annelerde hayli hayli işe yarar diye düşünüyorum. Genelde ülkemizde kitap okumak pek tercih edilen bir yol olmasa da ben üstüme düşen görevi yapmak istedim.[/QUOTE
canım bu konuda seni tebrik ediyorum malesefki bazı arkadaşlar hamile bayanların stresini ve psikolojik durumuna aldırış etmeden sanki zararını bilmiyorlarmış gibi gerizekalı muamelesi yapıyorlar senin bu tür bi tavsiyeyle yaklaşmanı çok takdir ettim bi sitede drun videosunu izlemiştim insanlara sigarayı bırakamadıkları için asalak gibi davranmayın çünkü onlar zararın bilincinde ve bu tür davranış onları daha çok tetikler diyordu ki bunun bide hamile herkonuda hassas olduğunu düşünürsek bu tür davranışlar bence daha çok karşıdakine zarar verir lütfen arkadaşlar azarlayıp hakaret edeceğinize bildiğiniz bi şey varsa önerinki karşınızdakine zarar de4ğil faydanız olsun
1 gün bırakıyorum sonra yine başlıyorum ne yapacam bilemiyorum 11 haftalık hamileyim.iş yerinde sıkıldıkça içiyorum.stresli bir insanım bir iş ters gitsin içiyorum ne kadar tutsamda kendimi 8 bazen 10 adeti buluyor.
Lütfen bırakanlar nasıl bıraktıklarını anlatsın bize.özellikle tiryaki olup da bırakanlar yazın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?