Hamilelikte kilo alımı

yok canım kafana takma bebek onu hissedip daha çok üzülüyor sen herşeye rağmen mutlu ol bebeğinde sağlıklı olur doktor çok önemli benimde 3.doktorum bu karar veremiyorum bi türlü
Haklısın gerçekten dr önemli içine sineni bulman dileğiyle cnm doğum sonuçta bu insan kendini güvende hissetmek istiyor..

günaydın arkadaşlar bende 13.haftaya girdim 56.5 ile gebe kaldım şuan 50 kiloyum çok ciddi kusmalarım oldu bulantılar devam ettiği için bişeyde yiyemiyorum ama çok kilo almaktan korkuyorum

günaydın arkadaşlar bende 13.haftaya girdim 56.5 ile gebe kaldım şuan 50 kiloyum çok ciddi kusmalarım oldu bulantılar devam ettiği için bişeyde yiyemiyorum ama çok kilo almaktan korkuyorum
Ben kızımda ilk aylarda vermiştim ama son 3 ayda çok fazla aldım.. Şimdi ilk 3 ayda çok almaya başladım ama troid az çalışıyormuşta ondanmış ilaç tedavisine başladım. Bakalım kaç kiloyla doğuma giricez burdan yazarız artık. Ben kızımda 45 le hamile kalıp 75 le doğuma girdim 3 ay sonra hemen 45 e geri düştüm. Tabi bundan 11 yıl önceydi şimdi bünye değişti :)

Cnm 3 ayda o kadar kiloyu nasıl verdin yaa maşşallah bende çok dikkat ediyorum hergün yürüyüş yapıyorum son 1 ay hiç kilo almamışım bebegim almış sadece ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca kendi kendime ye gitsin dedim yanibende 50 kiloyla hamile kaldım eski halime hemen dönmek için tutuyorum kendimi şimdi kilo almak istemiyoruuumm

Cnm kızım o kadar huysuzdu ki ne gece uykusu vardı ne gündüz, uykusuz kalınca iştahta kapanıyor ben sadece sıvıyla süt yaptım komposto içtim bol bol su içtim ve fırsat buldukça oryantel oynadım evde ve en önemlisi normal doğum yaptım daha hastanedeyken halam göbeğimi sımsıkı sardı çarşafla ve 40ım çıkana kadar hep sarılı kaldı. Gün içinde gevşedikçe sıkı sıkı saracaksın sıfır göbek kaldım valla.. İnşallah şimdide aynı olurum

BEN 50 İLE HAMİLE KALDIM
İLK ÜÇ AY 5 KİLO VERDİM. DOKTOR KIZDI ÇÜNKÜ 46DAN AŞAĞISI BEBEK İÇİN RİSKLİYMİŞ. AMA NE YAPIYIM BULANTILAR
NEYSE ADAM BU GARİBAN KIZA 6 İLAÇ YAZDI. ŞİMDİ 31+2DEYİM VE 62 OLDUM
NEYSE Kİ PAŞAM ÇOK SAĞLIKLI

Kızlar merhaba ben hamileligimin 7.haftasindayim ama 2 kilo aldım bile ve yeme düzenimi artirmadim tatlı sevmem börek çörek sevmem sizce neden böyle oldu moralim bozuldu valla şimdiden böyleyse sonra ne olacak
ilk gebeliğin mi tatlım? eğer öyle ise doğumdan sonra daha rhat verebiliyorsun önemli oln sağlıklı olması inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın heyecanını yaşamaya bak güzel günler..

i
ilk gebelikte daha mı çabuk kilo veriliyor

merhaba evet bende öyle oldu yani 71 kilo ile dğm yaptım hamileliğim boyunca toplam 19kilo aldım doğumda 11 kilo gitti 9 ayda da 55 e kadar düştüm 1 2 kilo fazlam vardı ama oda olsun o kadar

evet ilk gebelik çok kilo almak istemiyorum dediğim gibi yemeği hiç artırmadım ama 7 haftalıkken yazmışım bu durumu şimdilik hala 2 kilodayım ve şuan 10+1 deyim. sonra bir de kiloları vermekle uğraşmayalım ama önemli olan bebeğimizin sağlığı değil mi :)

Boy ve kilomuz aynıymış :) Bende 16. haftadayım, 1 kilo aldım, ama karnım büyük, özellikle akşamları daha da büyüyor :)
Benim daha gobegim oyle pek cikmadi goren hayatta anlamaz sanirim ic karnim genis ama ufak ufak hissediyorum hsreketleri :)

Bugün tartildim on kilo almışım (( moralinçok bozuldu (((

23.haftama girdim ve toplamda verdgm kiloyla birlikte 3 kilo almisim acaba benimkimi anormal gerci bebegimin kilosuda normalms ama umarim boyle devam eder kilo almam tabi bebegim saglikli olsunda kilolar verilir bi sekilde..

Sevgili arkadaşlar 25. Haftam ve ben 9 kilo almışım Doğuma yakın ne olur acaba:))

ilk hamileliklere zayıfsanız 18-19 ve 20. haftalarda ancak hissedersiniz. daha ssonraki hamileliklerde16.haftadan başlayabılıyor saglıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…