- 5 Mart 2013
- 161
- 123
- 53
Şükret cnm ya ben 12+3 56 kg ile hamile kaldım şuan 65 kg
canım dikkat etmek gerek ama ben tutamıyorum kendimi sende öylesin galiba çevremde 4kilo alıp 6 kilo alıp doğuma giden arkadaşlarım var hep moralim bozuluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükret cnm ya ben 12+3 56 kg ile hamile kaldım şuan 65 kg
Dün dr gittim çok kızdı valla yeme dedi 6 aylık bebek 1 kilo oluyor dedi haricinde aldığın tüm kilolar kendimeymiş, beslenme tablosu verdi ne kadar uygularım bilinmez..canım dikkat etmek gerek ama ben tutamıyorum kendimi sende öylesin galiba çevremde 4kilo alıp 6 kilo alıp doğuma giden arkadaşlarım var hep moralim bozuluyor
Dün dr gittim çok kızdı valla yeme dedi 6 aylık bebek 1 kilo oluyor dedi haricinde aldığın tüm kilolar kendimeymiş, beslenme tablosu verdi ne kadar uygularım bilinmez..
Benim ilk gebelikte 16-17. Haftada çıkmaya başlamıştı karnım. Bunda 9. Haftadan itibaren büyümeye başladı. Şu anda çıplak olarak anlaşılıyor hamile olduğum. İlk gebelik sezeryan oldu ve 12 kilo kaldı bende ve çoğu göbekte yağ. Bu yüzden hemen belli oldu karnım. Bir de sanırım rahim önceki gebelikten talimli olduğu için hemen büyüyor.Bende ilk hamileliğimde toplamda 10 kilo kadar almıştım.karnımda aşırı küçüktü.
Çok şükür oğlum sağlıklı ve kilolu doğdu.yürüyüş önemli bence.
Kızlar ilk hamilelik neyse de ikinci hamilelikte, karın ilk hamileliğe göre daha fazla büyüyormuş.
daha erken çıkıyormuş sanırım.Bu konuda hakkında fikri olan var mı?
ilk hamileliğinde rahim esnediği için ikincide çabuk çıkıyormuş bende yeni öğrendim.Benim ilk gebelikte 16-17. Haftada çıkmaya başlamıştı karnım. Bunda 9. Haftadan itibaren büyümeye başladı. Şu anda çıplak olarak anlaşılıyor hamile olduğum. İlk gebelik sezeryan oldu ve 12 kilo kaldı bende ve çoğu göbekte yağ. Bu yüzden hemen belli oldu karnım. Bir de sanırım rahim önceki gebelikten talimli olduğu için hemen büyüyor.
sana tavsiyem hamur işinden uzak dur,abur cubur,çikolata yeme ve sadece gündeİlk hamileliğimdeki hatayı yapmamaya kararlıyım. İlk trimesteri geçmek üzereyim. Yakında pilatese başlıyorum. Yüzmeye gidiyorum ve yürüyüşlere başlayacağım. 12. Haftadayım henüz kilo almadım. Zaten kilolu başladığım için en fazla 10 kilo hedefliyorum.
Ya cnm ben 8 kilo aldım şuan 12+5 düşün artık doğuma kadar kaç olurum mecburen uyucam beslenme tablosuna gören 5 aylık hamile sanıyorbu hafta bende gidiyorum doktora bakalım ne dicek ama ben 10kilo almayı gözden çıkardım normal gibi
bravo sana vallasana tavsiyem hamur işinden uzak dur,abur cubur,çikolata yeme ve sadece günde
bir saat yürüyüş.ben bu şekilde sadece 10 kilo almıştım.60 kiloyla doğuma gittim.
sana tavsiyem hamur işinden uzak dur,abur cubur,çikolata yeme ve sadece günde
bir saat yürüyüş.ben bu şekilde sadece 10 kilo almıştım.60 kiloyla doğuma gittim.
Ya cnm ben 8 kilo aldım şuan 12+5 düşün artık doğuma kadar kaç olurum mecburen uyucam beslenme tablosuna gören 5 aylık hamile sanıyor
Aşırı kilo almam troidden kaynaklıymış az çalışıyomuş ilaç tedavisine başladık cnm..ayy benide artık görenler hamile sansalar
Aşırı kilo almam troidden kaynaklıymış az çalışıyomuş ilaç tedavisine başladık cnm..
Sorma normalde 6 haftalıkken yapılan testleri ilk gittiğim dr yapmadı bende bi ısınamadım zaten sonra ilk bebeğimi doğum yaptığım dr geri dönüş yaptım hemen tüm testlerimi yaptı öyle farkettik.. Umarım bi sorun olmaz çok üzüldüm kendime çok kızdım 3-5 kuruş için neden başka dr gittim diye..aa geçmiş olsun canım.. Allahtan farkedildi de önlem alınıyor bundan sonra bi anda çok olmaz
Sorma normalde 6 haftalıkken yapılan testleri ilk gittiğim dr yapmadı bende bi ısınamadım zaten sonra ilk bebeğimi doğum yaptığım dr geri dönüş yaptım hemen tüm testlerimi yaptı öyle farkettik.. Umarım bi sorun olmaz çok üzüldüm kendime çok kızdım 3-5 kuruş için neden başka dr gittim diye..